bubka написа:paceto написа:icko65 написа:JimBeam написа:Тези руски алкохолици да внимават да не падне някоя ракета в Полша, че тогава свят ще им се завие и ще се чудят на къде да бягат обратно в Русия. Ще бъдат изпепелени в рамките на 24 часа и ще им е за урок всякакви такива опити да се краде територия от някакви ботокс джуджета, които серат в куфарчета.
Ти си на няколко линии щом плашиш... Русия.. с... Полша. Нямам адекватна реакция.
Според мен има предвид НАТО, а не специално Полша.
Ударят ли Полша е удар срещу алианса и се задейства точката.
Процедурата по задействането на "точката" не е автоматична. Тя подлежи на анализ и обсъждане преди да се задейства. Ако не си разбрал досега по предпазливите изказвания на ген секретар на НАТО и отказът за ускорено приемане на Украйна в Алианса, тази "точка" няма да бъде задействана, ако наистина случайно и по погрешка падне ракета в Полша.
Ама разбира се, то тези ракети са като камъка и като го хвърлиш не знаеш къде ще падне. Стига глупости нали руснаците непрекъснато говорят колко точни удари са нанесли и тук не говорим някоя ракета да удари граничен пункт, а да удари някой град малко по-навътре.
Ти лежи на тази "кълка", че нямало да се задейства точката на алианса. Лятото дори говореха, че ако Путин изстреля ЯО по Украйна това се смята заплаха и за алианса понеже не се знае и облака на къде ще задуха, а да пускаш подобно оръжие в страна граничеща с НАТО си е огромен риск за същото. Да, тактическите оръжия имат малък обсег на поразяване от към радиация, ама аз викам да не ставаме свидетели на нито един от двата варианта.
icko65 написа:paceto написа:icko65 написа:JimBeam написа:Тези руски алкохолици да внимават да не падне някоя ракета в Полша, че тогава свят ще им се завие и ще се чудят на къде да бягат обратно в Русия. Ще бъдат изпепелени в рамките на 24 часа и ще им е за урок всякакви такива опити да се краде територия от някакви ботокс джуджета, които серат в куфарчета.
Ти си на няколко линии щом плашиш... Русия.. с... Полша. Нямам адекватна реакция.
Според мен има предвид НАТО, а не специално Полша.
Ударят ли Полша е удар срещу алианса и се задейства точката.
Е и... Няма НАТО..
Хората са казали, че ако няма какво да кажеш по-добре не говори в този случай не пиши. ;)