Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Коронавирусът в България

Мнениеот Thsmith » 18 окт 2021 21:28

CSKA 78 написа:Смити, много ми приличаш на главния герой от Игра на Калмари! Уж е мъж и има някакви принципи! Обаче в последния епизод, след като старецът му казва, че животът е кратък и трябва да изживееш всяка секунда... Какво прави главният герой?! Отива във фризьорски салон(който е очевидно само за жени), прави си женска прическа и си боядисва косата в...Тъмно розово! Ха-ха-ха-ха!
Е, ясно е, че това е от налагащата се политкоректност по света, но щом вече я има и в корейските филми, то мамата си е ебало!
Но какъв е изводът от написаното по-горе?! Носи си новите рокли, Смити! Не се крий! :lol:

р.s. Смити, моят аватар е на австриец, който е икона на тестостерона, та не ме бъркай с обичащите розовия цвят!
Аз съм от райт уинг, както ги наричат в Щатите! А ти очевидно си от левите! ;) :)

Дооообре, а Наполеон или Цезар не си ли случайно? :lol:

ivan56 написа:Но ти не отричаш(от това което пишеш), ваксината, че ще бъдеш чипиран, ще светиш и прочие глупости в, които вярват сектантите на НСР.

Е аз сериозно не вярвам, че има много хора, които вярват в чипиране, 5 ги и подобни. Може и да съм в грешка, но не съм виждал нито един на живо. Като цяло ме съмнява да са много повече от тези с историята за кацането на луната и Холивуд и тн. Просто много хора не ги е страх и се инатят като мен :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 18 окт 2021 21:57

metodito написа:.. Най ми е тъпо, че все повече си мисля, че факаните ревизионери донякъде са прави. :evil:

За мен не е тъпо, напротив! С уговорката, че целите са належащите поправки, след което ще си седнат на гъзята, аз дори съм ЗА!
„Селекцията на идиотите ще стане от самосебе си“. Но дори и след това няма да си седнат... според мен.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 окт 2021 22:18

[offtopic]
Сашо написа:
metodito написа:.. Най ми е тъпо, че все повече си мисля, че факаните ревизионери донякъде са прави. :evil:

За мен не е тъпо, напротив! С уговорката, че целите са належащите поправки, след което ще си седнат на гъзята, аз дори съм ЗА!
„Селекцията на идиотите ще стане от самосебе си“. Но дори и след това няма да си седнат... според мен.

Аз говоря за обществото. За хората. Тогава хората са били почти еднакво бедни, освен избрания елит - не повече от 1-2% от населението. Но високообразовани, и то не завършил осми клас, а не знае да чете, а наистина четящи хора - това са били над 60%. Сега са под 30% от активното население. А четящия е мислещ човек. Но то това е в глобален план. Та ти имаш в джоба си цялото знание на света в джоба си - с малките компютърчета. Защо ти е да искаш да знаеш?[/offtopic]

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 18 окт 2021 23:12

metodito написа:[offtopic]
Сашо написа:

Аз говоря за обществото. За хората. Тогава хората са били почти еднакво бедни, освен избрания елит - не повече от 1-2% от населението. Но високообразовани, и то не завършил осми клас, а не знае да чете, а наистина четящи хора - това са били над 60%. Сега са под 30% от активното население. А четящия е мислещ човек. Но то това е в глобален план. Та ти имаш в джоба си цялото знание на света в джоба си - с малките компютърчета. Защо ти е да искаш да знаеш?[/offtopic]

Имаше предупреждения още тогава - колкото повече напредваме технологично, толкова повече ще оглупяваме. Сега е много по-лесно на онези 2% да правят „естествен подбор“, според техните си възгледи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 окт 2021 06:16

[offtopic]
Сашо написа:Имаше предупреждения още тогава - колкото повече напредваме технологично, толкова повече ще оглупяваме. Сега е много по-лесно на онези 2% да правят „естествен подбор“, според техните си възгледи.

Реално, не ТЕ, ние си го направихме и го правим. Всеки път, когато някой слага парцала на устата си просто, за да излезе на улицата, всеки, който си мисли, че държавата - тази, която го дои откакто се е родил и го цака и за погребението му (не може да се родиш и да умреш нормално без да си платиш на държавата - винаги може да те родят на пътя и да си умреш там, разбира се безплатно...) - "го пази" и "мисли за него". Всички ние сме участници и съучастници.[/offtopic]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 19 окт 2021 10:42

insaneboy1 написа:
favaca8888 написа:
insaneboy1 написа:Абе пичове вие май и с английския сте скарани. В България за последните 7 дни са починали 74 ЧОВЕКА на ЕДИН милион души население.

А във Франция са последните 7 дни е починал средно 1 човек на ЕДИН МИЛИОН души население.

Не мога да повярвам, че трябва да го обяснявам като на второкласник.

Седни си ! Слаб 2 !
Франция близо 70 млн души, България с клизма 5 млн :lol:

Пич, не знам вие учили ли сте пропорции в училище? Да знаеш проценти и съотношение и наредени данни спрямо определно число, да си чувал за термина "едно на сто", "едно на милион" и т.н.?

То ги казваш!
Как според теб франсетата ще тестват и разберат от 70 млн души колко са умрели?
Тва е невъзможно.Докато при нас данните се добиват много по-бързо.Всъщност по твоята логика излиза,че Франция също има 74 човека починали,а смъртните случаи са си трагедия за всяко семейство.Мислете малко,братче.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 окт 2021 11:16

favaca8888 написа:
insaneboy1 написа:
favaca8888 написа:
insaneboy1 написа:Абе пичове вие май и с английския сте скарани. В България за последните 7 дни са починали 74 ЧОВЕКА на ЕДИН милион души население.

А във Франция са последните 7 дни е починал средно 1 човек на ЕДИН МИЛИОН души население.

Не мога да повярвам, че трябва да го обяснявам като на второкласник.

Седни си ! Слаб 2 !
Франция близо 70 млн души, България с клизма 5 млн :lol:

Пич, не знам вие учили ли сте пропорции в училище? Да знаеш проценти и съотношение и наредени данни спрямо определно число, да си чувал за термина "едно на сто", "едно на милион" и т.н.?

То ги казваш!
Как според теб франсетата ще тестват и разберат от 70 млн души колко са умрели?
Тва е невъзможно.Докато при нас данните се добиват много по-бързо.Всъщност по твоята логика излиза,че Франция също има 74 човека починали,а смъртните случаи са си трагедия за всяко семейство.Мислете малко,братче.

Човек, не се излагай. В тоя случай insaneboy е прав. Това е математически показател приравнен към единица население. Този принцип е широко използван в голям набор от икономически и каквито и да е било сфери от живота..
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 19 окт 2021 16:25

Новите мерки от четвъртък. Скоро ще разберем дали само със зелен сертификат можеш да кодиш на ресторант, кафене, фитнес и кино :|

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 19 окт 2021 16:47

THE G.A.M.E написа:Това можеби е за рубриката "без коментар". :roll:

https://www.facebook.com/10006959135627 ... 715400158/

Нещо от живите мъртви да бяха сложили. В Мъртва зона болните бяха ученици във време, в което в Китай наистина се беше появил сарс1

Да фалират кафенета, че после да си купя едно на безценица :lol:

Ннамислих свалка, ако затворят кафетата.
- Като свършиш работа да отидем на кафе?
- Нямам ваксина.
- Идеално. Ще минем направо на десерта :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”