Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Old_death » 19 окт 2015 20:45

Българската федерация по баскетбол е направила сериозни компромиси, за да допусне до участие в първенство новия отбор БК Левски 1914, научи BIG5.

Както е известно наскоро Константин Папазов подаде документи в съда за регистриране на тима, който трябва да е правоприемник на стария отбор. Досегашният Левски пък ще фалира, а причината е повече от ясна – огромните задължения, които клубът е натрупал през годините. Сумата е стряскаща – 12 милиона лева. Те обаче остават на сметката на старото дружество.

Поради невъзможността да бъдат изплатени тези пари, Тити Папазов реши да основе нов отбор, който да започне наравно с другите в първенството. Това става възможно с „любезното“ съдействие на БФБаскетбол. От родната федерация вече си затвориха очите и приеха документите на Левски за участие през новия сезон в Държавното първенство. Дори клубът бе записан за първенството преди да получи съдебна регистрация, за да не изпусне сроковете за подаване на документи.

По този начин се създава прецедент в баскетбола ни, защото всеки клуб, по примера на Левски, ще може да си „чисти“ задълженията със закриване на дружеството и създаване на ново, което веднага се допуска до участие в елита.

http://big5.bg/bfbasketbol-si-zatvori-ochite-za-noviya-levski.html

Нарочно съм оцветил сумата на задълженията , защото тук един доказано малоумен ме апострофираше за тия 12 милиона . Един въпрос към сините моралисти . Какво става с пенсията на баба Пена ? Защо държавата гони едни като куче , а за други си затваря очите като Едип ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 окт 2015 10:45

Old_death написа:
Българската федерация по баскетбол е направила сериозни компромиси, за да допусне до участие в първенство новия отбор БК Левски 1914, научи BIG5.

Както е известно наскоро Константин Папазов подаде документи в съда за регистриране на тима, който трябва да е правоприемник на стария отбор. Досегашният Левски пък ще фалира, а причината е повече от ясна – огромните задължения, които клубът е натрупал през годините. Сумата е стряскаща – 12 милиона лева. Те обаче остават на сметката на старото дружество.

Поради невъзможността да бъдат изплатени тези пари, Тити Папазов реши да основе нов отбор, който да започне наравно с другите в първенството. Това става възможно с „любезното“ съдействие на БФБаскетбол. От родната федерация вече си затвориха очите и приеха документите на Левски за участие през новия сезон в Държавното първенство. Дори клубът бе записан за първенството преди да получи съдебна регистрация, за да не изпусне сроковете за подаване на документи.

По този начин се създава прецедент в баскетбола ни, защото всеки клуб, по примера на Левски, ще може да си „чисти“ задълженията със закриване на дружеството и създаване на ново, което веднага се допуска до участие в елита.

http://big5.bg/bfbasketbol-si-zatvori-ochite-za-noviya-levski.html

Нарочно съм оцветил сумата на задълженията , защото тук един доказано малоумен ме апострофираше за тия 12 милиона . Един въпрос към сините моралисти . Какво става с пенсията на баба Пена ? Защо държавата гони едни като куче , а за други си затваря очите като Едип ?

Бъди сигурен,че няма да ти отговорят „сините моралисти“ :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 окт 2015 17:14

...научи BIG5 :lol: :lol: :lol:
Лелеееее, докъде я докарахте....
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 20 окт 2015 17:23

E какво не е истина ли. Спрете да си отваряте дупетата и устите, и започнете да си отваряте очите....

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 окт 2015 18:33

ceBep написа:E какво не е истина ли. Спрете да си отваряте дупетата и устите, и започнете да си отваряте очите....

Те на Deutsche welle скочиха та на BIG5 ще им се маят.Всичко което не е от медиите на собственика им Пеевски за тях е лъжа!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 окт 2015 21:08

Поздравления за идеята да "гостувате" на "Сливнишки герой" на Армията, за да се съберат средства за подпомагане на преживял тежка травма и ампутация червен фен. Предполагам разбирате, че подобна помощ за изпаднал в нужда човек струва повече от купи, титли и статистики! Дано се съберете 10 000 и се помогне, защото в края на краищата сме хора, дееа маааму... :(
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 окт 2015 12:48

sin4ec написа:Поздравления за идеята да "гостувате" на "Сливнишки герой" на Армията, за да се съберат средства за подпомагане на преживял тежка травма и ампутация червен фен. Предполагам разбирате, че подобна помощ за изпаднал в нужда човек струва повече от купи, титли и статистики! Дано се съберете 10 000 и се помогне, защото в края на краищата сме хора, дееа маааму... :(

Елате и ви е да помогнете ,като имате претенции,че сте хора(ебати раздувката) :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 окт 2015 20:50

Red joker написа:
sin4ec написа:Поздравления за идеята да "гостувате" на "Сливнишки герой" на Армията, за да се съберат средства за подпомагане на преживял тежка травма и ампутация червен фен. Предполагам разбирате, че подобна помощ за изпаднал в нужда човек струва повече от купи, титли и статистики! Дано се съберете 10 000 и се помогне, защото в края на краищата сме хора, дееа маааму... :(

Елате и ви е да помогнете ,като имате претенции,че сте хора(ебати раздувката) :lol:

Аз място на Армията нямам, но дайте DMS или нешо от сорта-ще се включим.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 окт 2015 22:28

Red joker написа:

Ако имаше възможността да гледаш малко по-далеч от носа си, щеше да разбереш, че думите на Синчец-а са съвсем благородни и поставени много по-виско над злободневните червено - сини дразги. Просто човешки, защото все пак сме хора, и когато страдат други хора, независмо от лагера им, е редно дори противниците да проявят уважение и съпричстност! И да ти кажа правичката, е много низко да отвръщаш на такова чисто човешко послание с ирония!
Човекът чистосърдечно ви похвали инициативата, а ти се из***! Браво! Герой си!
Не можеше ли просто да дадеш една банкова сметка или СМС номер на кампанията? Аз лично, от сърце ще да пратя някой лев за момчето, без значение, че от вашите, а и ти гарантирам, че щях да популяризирам идеята сред мои приятели - левскари да сторят същото. И щяха да го направят, от сърце!
[offtopic]Боклук такъв! :evil:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 22 окт 2015 11:18

TristaNNN написа:
Red joker написа:

Ако имаше възможността да гледаш малко по-далеч от носа си, щеше да разбереш, че думите на Синчец-а са съвсем благородни и поставени много по-виско над злободневните червено - сини дразги. Просто човешки, защото все пак сме хора, и когато страдат други хора, независмо от лагера им, е редно дори противниците да проявят уважение и съпричстност! И да ти кажа правичката, е много низко да отвръщаш на такова чисто човешко послание с ирония!
Човекът чистосърдечно ви похвали инициативата, а ти се из***! Браво! Герой си!
Не можеше ли просто да дадеш една банкова сметка или СМС номер на кампанията? Аз лично, от сърце ще да пратя някой лев за момчето, без значение, че от вашите, а и ти гарантирам, че щях да популяризирам идеята сред мои приятели - левскари да сторят същото. И щяха да го направят, от сърце!
[offtopic]Боклук такъв! :evil:[/offtopic]

Ти на Синчеца,да не си му психоаналитик нещо ,та му даваш квалификации :roll: Оттук пишещите леевскари,не си личи някой ,поне един ,да проявява състрадание и съпричастност-напротив злорадство и е.бавки :idea: :x Дори това ,което си написал за мене,е с цел да се направиш на много велик и благороден, го доказва-не че ми дреме,разбира се :P

Върни се в “ЦСКА”