Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот Levski 1914 » 26 ное 2011 11:04

Наставникът на Левски Николай Костов заяви, че ще се постарае да накара "синия" отбор да играе привлекателен футбол. Специалистът говори преди утрешното гостуване на Левски на Светкавица. Костов призна, че се притеснява от лошия терен в Търговище.

"Ще използвам най-доброто в този мач. Шюрд Арш е готов за игра, възстановен е и ще бъде на мое разположение. Мачът е от голямо значение за развитието ни. Няма да правим експерименти. Нямаме право на такива експерименти. Подценяване няма да има от страна на нашите играчи. Убеден съм в това. В такова състояние сме, че нямаме право да подценяваме никой. Теренът в Търговище ме притеснява, защото сме наясно, че е в лошо състояние и това изисква друга тактика относно владеенето на топката", каза Костов.

След това треньорът на Левски призна, че не е прагматик и иска отборът му да печели с привлекателна игра.

"Победите не са най-важното нещо за мен. Важни са, но не са най-важното. Трябва да подобрим играта си. Това е въпрос на време и работа. Не може Левски да побеждава по-толкова неубедителен начин. Добре е, че досега под мое ръководство побеждаваме, но аз не съм прагматик. Обичам привлекателния футбол. Такъв футбол ни трябва, за да върнем феновете на стадиона. Травмите, които непрекъснато ни спохождат, също влияят на начина ни на игра. Двата лагера през зимата ще са достатъчни да направя играта на тима привлекателна. Мача с Етър? Те са доволни от жребия и ние сме доволни. Дано стане добър мач. Ще бъде интересно, това е футболен град. Ако бяхме с противник от "А" група, щеше да бъде още по-тежко. Мисля, че ще продължим напред за купата", добави Костов.

"Спортал"
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Мнениеот ТЪМНО СИН » 26 ное 2011 20:00

Говори много интересно,дано го приложи
и на терена.

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 26 ное 2011 23:12

Слаб треньор, дано ви докара до Европа ;)
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 ное 2011 11:42

jermiun написа:Слаб треньор, дано ви докара до Европа ;)

Да, до участие в предварителните кръгове на Шампионската лига със сигурност ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 27 ное 2011 12:04

Ако днес бием с гол разлика, очаквам да има призиви за ОСТАВКА! хахаха
Image
Image
Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 ное 2011 12:08

Sardukar написа:Ако днес бием с гол разлика, очаквам да има призиви за ОСТАВКА! хахаха

Ами то имаше вече недоволни от досегашните му 2-3 мача, така че ... :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 27 ное 2011 15:46

THE G.A.M.E написа:
Sardukar написа:Ако днес бием с гол разлика, очаквам да има призиви за ОСТАВКА! хахаха

Ами то имаше вече недоволни от досегашните му 2-3 мача, така че ... :lol:

Кой това?
Ако може Костов да направи поне малко отбор,от тази разпасана команда,трябва да сме му много благодарни!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 ное 2011 15:52

фифи перото написа:Кой това?

Е, те тези дето критикуваха не влизат в тези теми ...
Просто ги мернах из конкретните теми за предишните мачове ... ;)

Иначе съм убеден, че Левски ще изглежда по коренно различен - положителен начин на пролет, дори и с тези играчи !
Важното е, че треньора ни е критичен и не се самозаблуждава като предшественика си, че нямаме кусури ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 27 ное 2011 15:55

THE G.A.M.E написа:Важното е, че треньора ни е критичен и не се самозаблуждава като предшественика си, че нямаме кусури ...

Факт! Със своята сдържаност и критичност прави наистина много добро впечатление! Най-важното е, че откакто дойде, Левски успя да вземе всички мачове. Сега трябва една качествена селекция и добра подготовка...и Левски ще изглежда различно през пролетта! Сигурен съм!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 27 ное 2011 16:02

THE G.A.M.E написа: дори и с тези играчи !
...

Не мога да разбера какво им виждаш на тези играчи :shock: Абсолютна разпасана команда! Както и да ги подготвят, това Иванов, Балтанов, Димов, Калво, Йовов, Видович, Башлиев нямат никаква работа в отбор с шампионски претенции. Очаквам Костов скоро да направи изказване за зимната селекция и се надявам да постави условия за намиране най-малко на 4 футболиста :idea:
[offtopic][/offtopic]

Върни се в “Архив”