santiliana написа:Аз съм с двете ръце за Гочето, но нали големите умове на Герена искат млад специалист с нови идеи...
Всъщност, това, че Седрик няма опит не значи нищо. Мъри какъв опит имаше, когато застана начело на отбора?!
Ами Гуардиола в Барса? Или Илиян в Берое, но и двамата имат успехи...
Бардон е подобен тип натура- има излъчване и поведение на умен човек.А не на примат от времето на ВИС-2
Логиката говори, че ако ще се залага на опита- то Гочето няма алтернатива.Ако е възможно- в тандем с Жужо.
Но,при положение, че се търси млад специалист и това не са Илиан или Пепи Хубчев, то Седрик Бардон е добър вариант.Още повече, че идва от "бяла" държава...
Аз съм за Геле Станков.
Гуардиола успява благодарение на съдиите и след това на силните играчи. Няма нито един правилен трансфер, в смисъл далновиден. С много пари е лесно. Кака беше взет в Милан за 11,5 милиона евро, но впоследствие в пъти си вдигна цената.
Илиан Илиев е треньор от доста години. Мъри просто извади късмет, който никога няма повтори. Той не е достатъчно умен, за да успее отново в Левски. Други треньори се провалят заради друго, но той няма да бъде полезен повече за отбора. Живее в собствен свят. Синдромът, от който пострада Станимир Стоилов, се получава при много млади треньори.
Генерала и Жужо са били два пъти в клуба и не мисля, че ще са правилен ход завръщането им.