Гент - Левски 01.12.2010 г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.
А, какво толкова играхме през първото полувреме, абе вие кой мач сте гледали. Да, беше по-добре от второто, ама пак бяхме по-слаби на терена и пак не знаехме как да атакуваме. Че ние имахме едно голово положение в 4-тата минута, бе хора. С повече от 3-4 човека така и не атакувахме дори и при 0-1. При няколко шанса за контри, пасовете бяха в стил да се отървем от топката. Вие гледате ли въобще, какво сме играли първото полувреме. 3-4 пъти държахме по около 30-40 сек топката, след което ни я вземаха и си правеха контри без въобще да можем да доближим тяхното поле. Разиграванията между Милиев-Грийн-Йовов, това ли е добрето? А интересно що никой не коментира и съдията в мача, щото срещу Лил много го коментираха всички.
Верно си е , съдията определено поряза Гент на 2-3 места... Мача можеше да се реши още 1вото полувреме ако беше свирнал 100процентовата дузпа.
абе хора поне вървим нагоре,да бавно,но да се надяваме славно,да имаме нужда от 4-5 равностоини нови футболисти на различни постове,но във всяка линия имаме куци коне,МАУРИНЮ го напрайха на пух и прах,само 4 месеца работят с тези хора,а СЪРА работи 17г.в юнайтед,дайте на ясен време,това е най добрата алтернатива за нас ЛЕВСКАРИТЕ отколкото разни псевдо тренери/СЪРБИ,РУСНАЦИ,МАКЕТА и пр./
ТЪРПЕНИЕ+РАБОТА+РАБОТА+МНОГО РАБОТА=УСПЕХ
ДЕРЗАЙТЕ ЛЕВСКАРИ
ДЕРЗАЙТЕ ЛЕВСКАРИ
vvessel написа:parvanoff написа:Гент не са български отбор! Това ми е отговорът!
Именно това са фактите-как могат да играят добре в началото, а после да не са добри! Най-логичният отговор е умора, а не твоят отговор! Другото е търсене под вола теле. Тактиката е същата, тренировките са същите-с какво точно е виновен треньорът?
В какво е виновем треньора? Ами отговорът е във въпроса ти. Идват добри, научени футболисти и след подготовка с ТОЗИ треньор стигат това ниво което са в момента. И какво като Гент не са български отбор. Преди 4-5 години с всеки изминал мач Левски играеше все по добре и влизаше в оптимална форма октомври-ноември.Играеше срещу силни европейски отбори по 2 полувремена а не по едно като вчера. И причината за сегашното състояние е точно лоша физическа и тактическа подготовка. (А нищо не споменаваш и за другия български отбор(да не му споменавам името), който не показа умора и победи във Виена.)
Ако си на 14 години и не си гледал Левски преди,е нормално да пишеш подобни глупости, иначе си просто заблуден. Ама много.
Първо аз съм на 34 години и гледам мачове на Левски от 1985 година, така че доста си се заблудил, но не е само това!
Ще ти кажа един общочовешки факт. Аз за разлика от теб защитавам един човек-ти го очерняш. Казах ти, че умората е много по-вероятната причина и това е ясно дори за децата. Ти ми пишеш сценарии за някакви филми. Някакви изумени неща, че треньор може да провали изграден футболист. Давам ти простичък пример. За Руни Фергюсън ли е виновен, че не е във форма? Ще ми дадеш други фактори, като лоша форма, преса и т.н.-ето, има много фактори, които играят!!! Май ти си заблуденият а? Просто, защото не мислиш човече. А когато очерняш някого е хубаво и да помислиш-иначе ставаш лош човек! Другият отбор го споменах, но няма кой да прочете човече. Даже два пъти го споменах и казах, че представянето им е добро. Но ти не четеш дълги мнения нали?
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
hamalina9 написа:абе хора поне вървим нагоре,да бавно,но да се надяваме славно,да имаме нужда от 4-5 равностоини нови футболисти на различни постове,но във всяка линия имаме куци коне,МАУРИНЮ го напрайха на пух и прах,само 4 месеца работят с тези хора,а СЪРА работи 17г.в юнайтед,дайте на ясен време,това е най добрата алтернатива за нас ЛЕВСКАРИТЕ отколкото разни псевдо тренери/СЪРБИ,РУСНАЦИ,МАКЕТА и пр./
ДЕРЗАЙТЕ ЛЕВСКАРИ
Къде видя че вървим нагоре не знам. От победата над Гент средата на септември вървим само надолу. Вярно че Стоилов тръгна зле ,ама полека-лека се оправи. И отбора имаше облик и идея. При Ясен тръгваме добре и след това само надолу. Поне да можех да видя някакъв стил в отбора, някаква тактическа грамотност, щях да съм оптимист. Но до сега Ясен не е показал че може да промени зле развиващ се мач с правилна смяна или тактическо надхитряне или нещо което да подскаже че има нюх на треньор. Ако не паднем от Берое със сигурност ще остане и напролет и тогава вече няма да има никакви оправдания за слаби резултати.
Аз пък съм категорично против да се "дава шанс" на доказано невежи и провалени треньори /Достанич, Яесн/. Мъри наистина беше дебютант и като такъв не знае какво да очакваш и наистина има нужда от година работа. Що не се даде шанс на спечелилия титла Кокал?
Сега наистина има поне 5 читави играчи, което на фона на нямането от последните сезони пак е нещо и те трябва да се дадат на някой тренер с качества, УСПЕХИ и опит
Сега наистина има поне 5 читави играчи, което на фона на нямането от последните сезони пак е нещо и те трябва да се дадат на някой тренер с качества, УСПЕХИ и опит
drvasko98 написа:А, какво толкова играхме през първото полувреме, абе вие кой мач сте гледали. Да, беше по-добре от второто, ама пак бяхме по-слаби на терена и пак не знаехме как да атакуваме. Че ние имахме едно голово положение в 4-тата минута, бе хора. С повече от 3-4 човека така и не атакувахме дори и при 0-1. При няколко шанса за контри, пасовете бяха в стил да се отървем от топката. Вие гледате ли въобще, какво сме играли първото полувреме. 3-4 пъти държахме по около 30-40 сек топката, след което ни я вземаха и си правеха контри без въобще да можем да доближим тяхното поле. Разиграванията между Милиев-Грийн-Йовов, това ли е добрето? А интересно що никой не коментира и съдията в мача, щото срещу Лил много го коментираха всички.
Май ти си гледал друг мач! Да вземем да го изгледаме заедно а. Даже Левски владееше повече топката и беше по-често в тяхната половина, където те се връщаха винаги с 11 човека отзад! Головите положения не винаги са атестат за играта. Реал оняден станаха смешни, не защото са имали 3 пъти по-малко удари, а защото не знаеха къде се намират! Съдията не даде само една дузпа през второто полувреме за тях за тях, но им спести и картони-съдията свири без предубеждение-сигурен съм в това! Нямаше, нито дузпа на Минев, нито на Грийн, а иначе грешеше и в някои фаулове, но непредубедено според мен!
само Левски и България
drvasko98 написа:Аз пък съм категорично против да се "дава шанс" на доказано невежи и провалени треньори /Достанич, Яесн/. Мъри наистина беше дебютант и като такъв не знае какво да очакваш и наистина има нужда от година работа. Що не се даде шанс на спечелилия титла Кокал?
Аз пък съм с добри впечатления от Ясен като треньор. Което какво ти говори-че всеки има право на мнение. Аз ти казах фактите-оспори ги. Какво значение има какъв е бил-важното е какво прави в Левски. Фактите-4 точки в ЛЕ, елиминира Калмар и АИК, които даже може да са по-добри от Тампере. Имаме най-добро нападение в шампионата и сме втори. Това са фактите. Мен лично ми харесва и как играем в огромно количество мачове, но това са субективни неща!
само Левски и България
Кога я докарахте до 65 страница коментари? Успокойте се, хора. Не е свършил светът. Още преди жребият казах, че Левски прескочи ли групата, в която ще се падне, ще стигне много далеч и не си отстъпвам от думите, че така щеше да стане. Но "щеше" не е като "ще". Груповата фаза, в който и да е турнир, а особено тази с разменено домакинство винаги е била непостижимо препятствие за нас досега. Груповата фаза винаги е била сметки, сметки, сметки. Тя е за отбори, които наистина могат така да си направят сметката, че накрая да излезе вярна. Затова обаче се иска класа, много класа. Аз да съм казал, че ние я имаме. Имаме много силни единадесет играчи, които когато играят в Европа на нормален терен всичките, сме способни на чудеса. Истината е, че в момента Левски не е конкурентноспособен на силните отбори в Европа. Стъпката от миналата година е налице, но има още много стъпки да извървим, за да стигнем отборът от 2006. Миналата година бяхме в групите, тази година - също. Ако догодина отново Левски се състезава в този турнир, в тази фаза, с тези същите състезатели това вече наистина ще означава постоянство.
Тази година жребият беше изключително неблагосклонен към Левски, направо ужасен. Не е вярно, че групата ни беше лесна. Това може да го твърдят цесекари, локомотивци и какви ли още не, но не е вярно. Групата не беше равностойна, ние бяхме реално най -слабият отбор в нея и това се видя още в първия мач в София, който държа да подчертая, не беше спечелен само с късмет. В онзи мач Левски беше през цялото време ощетяван от арбитрите, отправи страшно много удари към вратата на съперника. Заслужихме си напълно успеха и стига сте го омаловажали, които го твърдите. И двата гола, не забравяйте, на Гент бяха чист късмет, два автогола на Петков. Трите наши гола бяха майсторски, защо Гент не вкара един такъв, като са наистина по - добър отбор от нас.
Но да се върна към групата. Ужасно, наистина ужасно беше всичко. През 2005 имахме страхотния късмет след контузиите в началото на сезона после да нямаме никакви проблеми. Сега всичко се струпа отраз. Та Левски не можа да събере състав за мачовете в Лил и сега.
Тези отбори са по - силни от нас. Ние се опитахме да ги бием с тактика като гости при положение, че нямаме нужните играчи за такава цел и бяхме близо, но закономерността победи. Тактиката я прилагат успешно само най - големите, но не такива големи като Манчестър Юнайтед, Барселона, Челси, а отбори като Реал, Милан, Ливърпул, Аякс, Байерн. Този сезон специално Милан излезе от групата и благодарение на Реал, и благодарение на себе си - най - вече на тактиката, на опита. Така правят обаче само най - големите.
Левски не е достигнал такова ниво, че да побеждава с тактика отбори като Лил и Гент, макар че щеше да е много хубаво ако беше станало.
Колкото до феновете в Гонг, то това е ясно на всеки. Когато отборът бие, всеки път има страхотни хвалебствия, страшни думи, сълзи и какво ли още не, но истината винаги е някъде по средата. Левски върви по правилния път, още по - правилно щеше да бъде ако след мача в Лисабон Батков беше глобил солено треньора и директора за глупостта, довела до разгрома, защото те бяха основните виновници и после Петков, прабългарската орда и т.н. Никога не е лесно да създадеш нещо от нищото. Трябва време, но наистана да се даде това време, а не само да го приказваме. Може би беше по - правилно в началото на сезона Левски да не обявява като задължителна цел титлата в България, но вътрешно те да си знаят, че трябва да се борят за нея. Така напрежението щеше да бъде по - малко. Може би и несериозното отношение в някои мачове нямаше да го има.
В края на коментара да кажа и това, че статистиката сочи, че досега колкота пъти Левски е играл с шведски представители или като цяло скандинавски винаги е отпадал в следващия етап на турнира. Това е някаква много странна закономерност, която отново се потвърди, макар и това да стана в групова фаза. При толкова счупени традиции този сезон вярвах, че тази ще се счупи, както белгийската поредица като гост, но не се получи.
Послепис: Вижте от колко години Динамо Загреб играе в този същия турнир, какви успехи има в групите, колко продадени играчи зад граница след всеки сезон, сравнете ги с нас. Ако ние се превърнем в Динами Загреб в България, значи сме постигнали много.
Тази година жребият беше изключително неблагосклонен към Левски, направо ужасен. Не е вярно, че групата ни беше лесна. Това може да го твърдят цесекари, локомотивци и какви ли още не, но не е вярно. Групата не беше равностойна, ние бяхме реално най -слабият отбор в нея и това се видя още в първия мач в София, който държа да подчертая, не беше спечелен само с късмет. В онзи мач Левски беше през цялото време ощетяван от арбитрите, отправи страшно много удари към вратата на съперника. Заслужихме си напълно успеха и стига сте го омаловажали, които го твърдите. И двата гола, не забравяйте, на Гент бяха чист късмет, два автогола на Петков. Трите наши гола бяха майсторски, защо Гент не вкара един такъв, като са наистина по - добър отбор от нас.
Но да се върна към групата. Ужасно, наистина ужасно беше всичко. През 2005 имахме страхотния късмет след контузиите в началото на сезона после да нямаме никакви проблеми. Сега всичко се струпа отраз. Та Левски не можа да събере състав за мачовете в Лил и сега.
Тези отбори са по - силни от нас. Ние се опитахме да ги бием с тактика като гости при положение, че нямаме нужните играчи за такава цел и бяхме близо, но закономерността победи. Тактиката я прилагат успешно само най - големите, но не такива големи като Манчестър Юнайтед, Барселона, Челси, а отбори като Реал, Милан, Ливърпул, Аякс, Байерн. Този сезон специално Милан излезе от групата и благодарение на Реал, и благодарение на себе си - най - вече на тактиката, на опита. Така правят обаче само най - големите.
Левски не е достигнал такова ниво, че да побеждава с тактика отбори като Лил и Гент, макар че щеше да е много хубаво ако беше станало.
Колкото до феновете в Гонг, то това е ясно на всеки. Когато отборът бие, всеки път има страхотни хвалебствия, страшни думи, сълзи и какво ли още не, но истината винаги е някъде по средата. Левски върви по правилния път, още по - правилно щеше да бъде ако след мача в Лисабон Батков беше глобил солено треньора и директора за глупостта, довела до разгрома, защото те бяха основните виновници и после Петков, прабългарската орда и т.н. Никога не е лесно да създадеш нещо от нищото. Трябва време, но наистана да се даде това време, а не само да го приказваме. Може би беше по - правилно в началото на сезона Левски да не обявява като задължителна цел титлата в България, но вътрешно те да си знаят, че трябва да се борят за нея. Така напрежението щеше да бъде по - малко. Може би и несериозното отношение в някои мачове нямаше да го има.
В края на коментара да кажа и това, че статистиката сочи, че досега колкота пъти Левски е играл с шведски представители или като цяло скандинавски винаги е отпадал в следващия етап на турнира. Това е някаква много странна закономерност, която отново се потвърди, макар и това да стана в групова фаза. При толкова счупени традиции този сезон вярвах, че тази ще се счупи, както белгийската поредица като гост, но не се получи.
Послепис: Вижте от колко години Динамо Загреб играе в този същия турнир, какви успехи има в групите, колко продадени играчи зад граница след всеки сезон, сравнете ги с нас. Ако ние се превърнем в Динами Загреб в България, значи сме постигнали много.
Последна промяна от daniel875 на 02 дек 2010 18:48, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
parvanoff написа:Първо аз съм на 34 години и гледам мачове на Левски от 1985 година, така че доста си се заблудил, но не е само това!
Ще ти кажа един общочовешки факт. Аз за разлика от теб защитавам един човек-ти го очерняш. Казах ти, че умората е много по-вероятната причина и това е ясно дори за децата. Ти ми пишеш сценарии за някакви филми. Някакви изумени неща, че треньор може да провали изграден футболист. Давам ти простичък пример. За Руни Фергюсън ли е виновен, че не е във форма? Ще ми дадеш други фактори, като лоша форма, преса и т.н.-ето, има много фактори, които играят!!! Май ти си заблуденият а? Просто, защото не мислиш човече. А когато очерняш някого е хубаво и да помислиш-иначе ставаш лош човек! Другият отбор го споменах, но няма кой да прочете човече. Даже два пъти го споменах и казах, че представянето им е добро. Но ти не четеш дълги мнения нали?
Четох ти цялото мнение и мисля че малко си се поувлякъл в писане. А относно треньора - аз не го очерням, просто изтъквам факти , които не са в негова полза. Преди мен един колега съвсем точно беше написал, как Станчев и Младенов в Пирин бяха едни от най-добрите, Иво Иванов в Берое стана най-добрия защитник в България. Аз добавям че Иса играеше много силно и вкарваше голове в Локо Мездра, както го правеше и в началото за Левски, Мюлдер дойде и показа страхотна класа в началото както и Гара който пресираше и се бореше като лъв за всяка топка. Сега всички тези футболисти , като изключим донякъде Гара , се представят посредствено а на моменти дори слабо. Като включим и Жоазиньо в сметката, какво се оказва? Че половин отбор страхотни играчи изведнъж изгубват форма едновременно и единствената причина е умората. Забележи - половин отбор. Като включим и контузиите на Тасевски, Йовов и Кривия плюс пълнежа които винаги са играли посредствено, ето ти резултата от една треньорска работа. Това са фактите. Ако не си съгласен с мен, пусни си на запис Т. Русев от днешното спорто шоу гонг и чуй неговата оценка.