Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година

Мнениеот danko_sot » 21 фев 2025 21:06

dedko2022 написа:Разсъждавам на база на мненията над моето... Коялипу половин година в ЦСКА, добро представяне и трансфер, Ето'о година и трансфер (ако се доверим на горенаписаното), смяна на треньори през няколко месецата, та аз не виждам особена промяна. Да, стадиона се почна, но самият процес бе стартиран доста преди това. Дано не съм прав...

Коялипу нямаше да бъде продаден зимата, ако Фичо не бе допуснал грешката с клаузата.

За Ето'о не сме ясновидци, за да знаем какво ще стане. Има оферти обаче които не можеш да откажеш. Но при положение, че Папазки дава по милион, милион и половина за нови, мислиш ли, че Томанов няма да намери дори по-добър играч за сума от този порядък?

Вярно е, че Гришата задейства процедурата за стадиона, но в момента, в който всичко стана сигурно си би шута.

Малко повече вяра трябва в момента в собственика и в човека под него- Златков.

За треньора- от него си зависи. Ако не се справи с целта ЕКТ 100 процента идва друг на негово място. И без това мястото му няма да е много комфортно след идването на новия СД, който ще го гледа под лупа до края на сезона и ще има готов вариант за негов заместник в джоба (някой негов човек).
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 фев 2025 21:19

Много крайни мнения са последните няколко. Момчета пийнете по нещо готино - Петък вечер е. Утре имаме важен мач и се надявам да го вземем, умерен оптимист съм.
[offtopic]Данко ,за съжаление няма да мога да дойда, иначе щях да ти пиша да се видим ;)[/offtopic]
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 21 фев 2025 21:26

danko_sot написа:
dedko2022 написа:Разсъждавам на база на мненията над моето... Коялипу половин година в ЦСКА, добро представяне и трансфер, Ето'о година и трансфер (ако се доверим на горенаписаното), смяна на треньори през няколко месецата, та аз не виждам особена промяна. Да, стадиона се почна, но самият процес бе стартиран доста преди това. Дано не съм прав...

Коялипу нямаше да бъде продаден зимата, ако Фичо не бе допуснал грешката с клаузата.

За Ето'о не сме ясновидци, за да знаем какво ще стане. Има оферти обаче които не можеш да откажеш. Но при положение, че Папазки дава по милион, милион и половина за нови, мислиш ли, че Томанов няма да намери дори по-добър играч за сума от този порядък?

Вярно е, че Гришата задейства процедурата за стадиона, но в момента, в който всичко стана сигурно си би шута.

Малко повече вяра трябва в момента в собственика и в човека под него- Златков.

За треньора- от него си зависи. Ако не се справи с целта ЕКТ 100 процента идва друг на негово място. И без това мястото му няма да е много комфортно след идването на новия СД, който ще го гледа под лупа до края на сезона и ще има готов вариант за негов заместник в джоба (някой негов човек).

Мнението ми беше един вид "провокация" на горните твърдения. Искренно се надявам клуба да има по-високи цели, от това което бе последните 15 години и да видим реални действия към постигането им. Относно Ганчев, дали си е бил камшика, дали са му го били се надявам някога да разберем, но от това което видяхме през последните години е, че нямаше достатъчно аргументи (финансови, политически, влияние в БФС и т.н.) за да пребори Домусчиев. Папазки даде много надежди с работата по инфраструктурата, но същевременно организацията в клуба поражда много питанки и съмнения! Дано тези проблеми да са болежки на растежа.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 фев 2025 08:33

Днес приключва трансферният прозорец. Равносметката е трима нови. Един от тях вече се представя успешно и не случайно записахме две поредни "сухи" мрежи. Същото предполагам ще се случи и с Лапоухов. Питас пък за мен е въпрос на часове/минути да се отпуши и ще "шие" наред. Много класен нападател, който буквално бродира почти по целия периметър на терена. Особено подходящ за стила на Томаш с постоянно тичане, трайно притежание и контра преса.

Не очаквам късни сделки , а и реално няма смисъл. В момента няма "пожари" в състава и ще се справим с наличния състав до края на сезона. Редно е новият спортен директор да вземе нещата под контрол и лятната селекция да бъде координирана от него.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 24 фев 2025 08:56

Чакаме в сряда последния най-важен трансфер!!!

Почти всички мнения за Питас след мача с Ботев са положителни.

Наистина добре се движи по терена, но нещо в самите му финални отигравания срещу Ботев не ми хареса. Дано да е било нещо само за конкретния мач. Все пак на нас ни трябва и човек, който да бележи голове основно.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 фев 2025 09:08

Помниш ли някои финални движения на Коялипу в началото ? ;)
Не че ги сравнявам, защото са коренно различни като стил на игра и физика.
Има време за Питас, вярвам много в него.

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 24 фев 2025 09:59

Аз се надявах да привлечем поне ляв бек, за да има алтернатива на Пинто, Санянг не знам дали ще може да свърши тази работа.
Престоят ни няколко финала...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 фев 2025 10:01

За мен мача с Арда е приоритет в момента. Ще е огромна грешка да мислим и да се пазим за Левски. Мача с Левски е определящ за самочувствие, но не е решаващ за нищо..а и видяхме миналия път след победата - сините вместо да полетят се сгромолясаха катастрофално

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 24 фев 2025 12:07

Още 1 опорен халф, ляв бек и класно крило. Иначе в най-важните мачове ще сме осакатени и обречени.
А ма като гледам няма вече за кога.
Ако останем в този състав, Златков ще е постигнал чудото и при огромен бюджет ще се е провалил по-гръмко и от Орманджиев и Филипов лятото.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 24 фев 2025 12:27

Класно крило имаме (Файтон), големият въпрос е дали му се играе...
Мисля че и Бютучи е ок, само формата се надявам да му е на ниво.

Върни се в “ЦСКА”