enguerino написа:Маковете за да завършат в точките първо трябва да започнат състезанието![]()
трололо

Той Бътън като е разбрал че почва зад Наркобоса и се е отказал, оня го е сплашил че ще му връща тоя уикенд и Бутоня си би камшика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
enguerino написа:Маковете за да завършат в точките първо трябва да започнат състезанието![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Niksh0 написа:Японците хванат ли се да правят нещо, ще го направят както трябва. Нещата постепенно ще станат и Макларън ще се върнат там, където им е мястото.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
enguerino написа:В последната обиколка свали около 3 сек на Въгленчето. Хипотетично още 2 обиколки и можеше да спечели.Офтопик:
JackPackage написа:Офтопик:
Alonso_Massa написа:Днес съм сравнително доволен. Кими ми хареса и ето че отново силата на Ферари беше при работата с гумите и ако бяха направили същата стратегия с Фетел (естествено и без онази глупава грешка) можеше да се поздравим с двоен подиум. Казаха, че Канада чакаме увеличаване на мощността на двигателя. 2 състезания има до тогава - Испания и Монако, като в Монако двигателя не е чак толкова решаващ, както е примерно на Монца и Спа. Яд ме е обаче за Фетелчо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта