Lubaka1892 написа:Е не така грубо!Сигурен съм, че повечето от тях ще подкрепят България този път.
Срещу Беларус ли?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Lubaka1892 написа:Е не така грубо!Сигурен съм, че повечето от тях ще подкрепят България този път.
Udoji90 написа:Откачен мач! Съкратиха ми живота, но си струваше. При 0-2 реших, че всичко е приключило, но с дух, воля и малко късмет ме опровергаха. Иначе направиха ужасяващи грешки в защита, но за щастие Лацио не останаха по-назад. Определено ще се помни този двубой. Ще направя всичко възможно след 2 седмици да присъствам на мача с Валенсия - голям кеф ще е. Вече официално това е съперникът след 0-0 в реванша с Динамо К.
Tommi написа:Lubaka1892 написа:Е не така грубо!Сигурен съм, че повечето от тях ще подкрепят България този път.
Срещу Беларус ли?
Tommi написа:Lubaka1892 написа:Е не така грубо!Сигурен съм, че повечето от тях ще подкрепят България този път.
Срещу Беларус ли?
liliputchica написа:Tommi написа:Lubaka1892 написа:Е не така грубо!Сигурен съм, че повечето от тях ще подкрепят България този път.
Срещу Беларус ли?
Мда, няма ли да искате 1500 билета пак
RudeDude написа:Кой е домакин в първия мач срещу Валенсия?
RudeDude написа:Кой е домакин в първия мач срещу Валенсия?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта