XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Re: Б.Михайлов:Няма начин Ботев Пд-Лудогорец да се преиграе

Мнениеот Tribune East 1912 » 02 дек 2012 16:55

Радвам се, че все още има разумни хора като "Ванко_Ултраса", които много ясно виждат как стоят нещата, а не само заблудени комплексари, радващи се на загубите на Ботев. От София днес се гаврят с нас, до вчера се гавреха с вас, но всеки си гледа собствения интерес и затова още дълго време шопите ще си правят каквото искат с двата пловдивски клуба.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 02 дек 2012 16:56

На всеки беше ясно , че няма формално нарушение на правилата , че мача да се преиграе. дори на Лудогорец им беше ясно и за това го предложиха.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 02 дек 2012 17:00

абе разбирам да е няколко метра зад линията на засадата и да не вижда ситуацията правилно , ама той бяга 5 м пред тях , как не вижда че белия е 3 м пред жълтия ? Аз лично нямам обяснение как не вижда от позицията в която е ? Странно ми е и колко много хора живеят заради омразата , и злобата , и подигравките им са единствената мисъл :? Някой да ми обясни кое точно е смешното , в това да ощетяват отбора ти за пореден път ? Още по жалък и отчайващ е факта че след целия шум който се вдигна миналата седмица , вместо да има някаква реакция и нещата да тръгнат към по добро , виждаме отново същата идиотия още на следващия мач :evil: Продължавайте да се подсмихвате и злорадствате , но утре да не ревете че са свирили така и срещу вас :idea:

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 02 дек 2012 17:05

аз продължавам да се чудя що за дебил или боклук трябва да е страничния, за да не види или да не иска да види такава ОЧЕВАДНА засада :!: Това е брутално!

Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 дек 2012 17:16

Ако моят отбор е бил така тотално надигран, както Ботев беше надигран днес от Славия, аз лично бих си мълчал и не бих дискутирал никакви засади, просто щеше да ме е срам :roll: Но какво да се прави, разни хора, разни идеали ;)
Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 02 дек 2012 17:38

Viktor4o_Rs написа:Ако моят отбор е бил така тотално надигран, както Ботев беше надигран днес от Славия, аз лично бих си мълчал и не бих дискутирал никакви засади, просто щеше да ме е срам :roll: Но какво да се прави, разни хора, разни идеали ;)

Абе кой ти говори за игра , играли сте били сте ! Искам да те питам ако в 5 поредни мача се свири така срещу вас ти доволен ли ще си ? Независимо как е играл отбора ти ? А Вили ще мълчи ли ? Кво се правите всички на не разбрали , единственото ни недоволство е насочено срещу съдиите и БФС , ти доволен ли си от тях :?:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 02 дек 2012 17:58

Изображение

На тази снимка се вижда че съдията не на правилната позиция, той е на една линия с играча на Славия и като погледне в перспектива е съсвем реално засадата да се покрива и мисля че е така, с тези ботевци които са от близката страна ! Според мен лошо позициониране на съдията и не е умишлено, в случая е некадърност !!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 02 дек 2012 20:15

snakebite написа:Изображение

На тази снимка се вижда че съдията не на правилната позиция, той е на една линия с играча на Славия и като погледне в перспектива е съсвем реално засадата да се покрива и мисля че е така, с тези ботевци които са от близката страна ! Според мен лошо позициониране на съдията и не е умишлено, в случая е некадърност !!!

Има ли гол след тази ситуация?
Ако има съдията е поръчан от Домусчиев, ако ли не е елементарна грешка на съдията!
Световната конспирация е против Ботев!
Явно е,че ако съдиите бъркат в наши мачове са купени, а в други са некадърни! Ако ли не са некадърни, то са платени от Домусчиев!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 02 дек 2012 21:17

Грешки много , но лошото е че все Ботев са потърпевши :/
Изображение

100years
Контакти:

Мнениеот 100years » 03 дек 2012 11:18

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла също се включи в агитацията за преиграване на мача между Ботев (Пловдив) и Лудогорец (0:1). Шефът смята, че по този начин ще бъде спазен феърплея.

"Българският футбол ще се вдигне на по-високо ниво, ако се вземе решение за преиграване на Ботев - Лудогорец. Искам да поздравя клуба от Разград за предложението. Това е най-високото ниво на толерантност. Съгласието на Ботев също. Сега трябва и БФС да вземе решението, въпреки че няма точка в наредбата. Английската асоциация също нямаше повод да преиграе Арсенал - Шефийлд Юнайтед, но го позволи. За тях беше важно да бъде запазен футболът чист", заяви Майкъла.

"Затова смятам, че сега е моментът и ние "да поемем подадената топка". Таско Тасков направи големи грешки в Пловдив. Нека не забравяме, че има и огромна заслуга в битката за титлата миналия сезон. На мача Миньор - ЦСКА при 0:0 не даде чиста дузпа и червен картон за домакините за брутално нарушение срещу Жуниор Мораес", добави Илиев.

Евентуално решение за преиграване на срещата между Ботев (Пловдив) и Лудогорец може да има във вторник или сряда, когато заседава Спортно-техническата комисия към БФС.

Върни се в “Лудогорец”