Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот защо » 21 ное 2018 22:00

specter написа:Силен ход на Спас с привличането на Павел Колев, браво! Интелигентен човек с добро образование, много връзки и опит. Надявам се да успее да свърши качествено възложената му работа и да е от полза за клуба не само вътрешно, а и да успее да контролира и да спре малко тия съдийски атаки към нас.

Сега вече ше биете Черно море.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 ное 2018 22:13

NOMER14 написа:„Трудно е да се прогнозира дали първенството ще бъде конкурентно. Аз смятам, че ще бъде, тъй като мисля, че ЦСКА има повече шансове да конкурира Лудогорец. Не виждам други отбори, които да предоставят конкуренция на тези два отбора. Очаквам да е доста интересно”
Това е казано преди 4 месеца от Павел Колев.

Павел Колев бил левскар, потвърдиха го Томислав Русев и Стефан Стоянов.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 21 ное 2018 22:23

metodito написа:Аз засега съм скептичен, като не съм сигурен за мотивировката за едно такова решение... Забележителен е растежа му от Спортал до върха на БФС. А в нашата татковина знаем кой се издига и как, принципно (ако си бай Никой, просто забрави. А ако не слушкаш, въобще).

Що се отнася до "съдийските атаки", за съжаление, както може да видим от т.нар. ни участия в Европа в последните 3-4 години, те въобще не са ни най-големия проблем. Проблемите ни са неясната собственост и еничарите, които управляват "Левски", липсата не само на дългосрочна, но и на краткосрочна визия, източването на клуба посредством изключително миризливи трансфери и нежеланието на т.нар. ни собственици (Батков, Тонев, Русев) да има силен "Левски".

[offtopic]Мето... понякога и мен ме изненадваш :)
Сума време мрънкаш, че в Левски няма силен футболен човек, който да ръководи клуба. Сега ръководство назначава такъв, а ти веднага успя да му намериш кусур. Издигнал се в България значи е менте и не става, така ли? Това, че българите в казаните на Ада никой не ги пази е много вярно... И как хем да назначим българин, хем силен футболен човек, хем да не се е издигнал в България? Чужденец тука не може да вирее, не и на такъв пост.
Друго да те питам. Как източват клуба? Какво притежава клуба за да го източат? Освен дългове, разбира се.
Пич си, ама като почнеш с тия конспирации от немай къде... Хайде да дадем време на човека да го назначат първо, после да поработи и после да го плюем.[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 ное 2018 23:05

NOMER14 написа:„Трудно е да се прогнозира дали първенството ще бъде конкурентно. Аз смятам, че ще бъде, тъй като мисля, че ЦСКА има повече шансове да конкурира Лудогорец. Не виждам други отбори, които да предоставят конкуренция на тези два отбора. Очаквам да е доста интересно”

А преди 4 месеца някой изобщо предполагал ли е, че НИЕ ще сме конкуренция?
https://mobile.sportal.bg/news.php?id=609047&fbclid=IwAR3_KQvsOM0rGi09snjbf-YrU184rdhrwrlkhFZ9WAxoTz6MgKaqjOuBKag
Павел Колев за ЦСКА София: Този клуб няма как да има 31 титли
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 ное 2018 23:31

Аз няма да избързам и да определям Павел Колев като "силен футболен човек". Дали е такъв, ще видим във времето. Като всеки нов човек в клуба би трябвало да получи своите 100 дни доверие.
Между другото по същия начин ще се отнеса и към Ники Михайлов, ако подпише. Всеки заслужава шанс, а след това според заслугите...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 ное 2018 23:49

ralka_levskarka написа:

https://mobile.sportal.bg/news.php?id=609047&fbclid=IwAR3_KQvsOM0rGi09snjbf-YrU184rdhrwrlkhFZ9WAxoTz6MgKaqjOuBKag

Аз, ...изобщо всеки левскар трябва да предполага ВСЯКА година.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 21 ное 2018 23:51

Това да се вадят някакви цитати от негови интервюта и по това да се съди за него цялостно е доста погрешно... Като е бил на такава позиция в БФС какво да говори? "Айде сините, шампиони сме тоя път, Литекс не е Цска, всички на стадиона!"? :lol: Човекът е левскар, образован, достатъчно опит има на управленска позиция, следователно и връзки, и единствено можем да му пожелаем успех, когато дойде. Пък дали ще успее, или не - времето ще покаже. Със сигурност предпочитам такъв човек да движи нещата в Левски пред Гонзо, Боримиров и прочие легенди, чийто единствен предишен професионален опит е на терена (при цялото ми уважение към тях).
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 ное 2018 00:25

NOMER14 написа:
ralka_levskarka написа:

Аз, ...изобщо всеки левскар трябва да предполага ВСЯКА година.

Със сигурност, особено след Вадуц.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 ное 2018 00:29

Какво образование трябва да има Изпълнителен директор на футболен клуб? Как е по света? За производствено предприятие ми е ясно - инженер, в краен случай икономист. Хиляда пъти ье е по-добре от току-що завършил кариерата си футболист или онова локомотивско недоразумение.
Човек не може да избяга от биографията си. Но да се назначи в Левски на такъв пост човек, трябва да се търси точно там(спортна организация) човек с опит, откъдето е и намерен. Т.е. това е почти единствената резонна кандиатура за нас.
Затова успех на Павел Колев!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 ное 2018 00:31

Ралке, след Вадуц се отървахме от Роси и хоризонтът се откри. Вадуц няма нищо общо с първенството.

Върни се в “Левски”