ReBorn1982 написа:Няма нужда от моето мнение, има нужда от четене, то си пише всичко:
Maйep ĸaзa, чe нямa плaнoвe зa oтдeлянe нa бизнeca Р&Р, въпpeĸи чe тoй ce бopи oт гoдини c инфлaциятa нa paзxoдитe и нaмaлявaщитe oбeми нa пиcмaтa.
Инфлация и намаляваща работа.
Сега видях, че си добавил цитата. P&P предполагам знаеш, за коя от дейностите на DHL се отнася и именно тази дейност им е проблемата. Бори се от години, то ест това не се случва заради войната в Украйна, санкции и т.н. Ти последно кога си пращал писмо?
ReBorn1982 написа:Кое "искам да вкарам в дискусията", би ли пояснил ??! .... нужно ли е пак да се излагаш ?! ..... всеки, който се интересува, вижда какво се случва в Германия, само ти скачаш на амбразурата, опитвайки се да отречеш очевадното .... а аз дори само чат-пат пускам нещичко тук, щото лошите новини от Германия (като тази) са почти ежедневие .... неслучайно вече 2 години е в рецесия и е една от най-зле представящите се водещи икономики в света.
https://t.me/boris_rozhin/156868Малко видео от тези дни от "демократична" Сирия .... но Запада постепенно сваля санкциите. Плюс че тези неща масово се крият от западните медии и няма да ги видите почти никъде. Щото новият сатрап в Сирия очевидно е любимец на соросоидния Запад.
Не ми е нужно да гледам телеграм канали, да чета БГ сайтове и какво ли още не.
1/3 от родата ми живее и работи от 15 години в Германия. Дали пък не зная от първа ръка какво се случва там? Живеят и работят в Боксберг, провинция Баден-Вюртемберг, тъй като има доста разлики между 16-те провинции.
Другата ми 1/3 е в Холандия от пак има няма толкова 15 години, дали и за там нямам информация от първа ръка?
Никъде не казвам, че те нямат проблеми. Няма държави без проблеми. Но отрицателните неща които се опитваш да прокарваш повече от година тук из форума будят повече смях и нищо друго.