Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Честита напълно заслужена купа на феновете на Челси от един артилерист 

Без битка няма победа!
-
Благодарим.TheNameOfTheGame написа:Честита напълно заслужена купа на феновете на Челси от един артилерист
Кофти се получи за вашите хора... През първото полувреме изглеждахте по навити за трофея, но след 1-вият, да не е, но след 2-рият гол младите играчи рухнаха.
А старите се покриха.
Имате добри индивидуалности, и идеите на Емери са свежи, но все още тимът явно не е готов психологически за големите мачове.
Точно в това можеби надделя Челси, опит и рутина във важните битки.
-
Миналата година по това време вече бе сигурно, че Конте напуска, а сега мъгла относно Сари ...
2-рото обжалване на бана кога ще стане ясно ?
Позамислих се с оглед на утрешният финал за Ш.Л. че за разнообразие този път може да се опитаме да се поставят едни основи на бъдещ печеливш Челси, макар и не с ударни трансфери ...

2-рото обжалване на бана кога ще стане ясно ?

Позамислих се с оглед на утрешният финал за Ш.Л. че за разнообразие този път може да се опитаме да се поставят едни основи на бъдещ печеливш Челси, макар и не с ударни трансфери ...
Сари е подал молба за прекратяване на договора. Интересно кой ще назначим за нлв треньор сега. Дано натиснем за Алегри и да го вземем. Аз друг вариант в момента не виждам.
- E_pluribus_unum
- Контакти:
Нов треньор,но кой?Лошо,че може би няма да имаме право на трансфери,но пък от друга страна играем в Ш.Л. и това е важно за евентуалния нов треньор(ще наклони везните).Интересно ми е какво е вашето мнение за евентуален трансфер на Коутиньо в Челси,за мен е непостоянен,по пък по добре с него,от колкото без него,но 150 млн. ?
Силният пълководец няма слаби войници.-Китайска мъдрост
Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен.
АЙНЩАЙН
Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен.
АЙНЩАЙН
Ами аз не знам какви са тези спекулации за Коутиньо при положение че не е изляло решението за трансфери.
Да обясня за трансферите, понеже има доста неяснота: и двете обжалвания пред УЕФА са отхвърлени и забраната остава. Имаме вариант да обжалваме пред спортния съд в Лозана (CAS), но за момента клубът не е предприел нищо в тази посока. Вариантите според най-близките на клуба журналисти са два-чакаме мотивите за втория отказ на УЕФА, защото без тях реално няма какво да обжалваме, или сме приели да си "излежим" наказанието.
В момента можем да задържим Ковачич и Игуаин, Пулисик също не е засегнат от забраната.
В момента можем да задържим Ковачич и Игуаин, Пулисик също не е засегнат от забраната.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Почти съм сигурен, че бавим обжалването, щото докато обжалваме бана се "замразява" и могат да се правят трансфери.
Коутиньо е име в Англия.
Аз лично го смятам за прехвалено лаЙно, което искрено се моля да не рита никога за ЧЕЛСИ!
Коутиньо е име в Англия.
Аз лично го смятам за прехвалено лаЙно, което искрено се моля да не рита никога за ЧЕЛСИ!
Всичко постигнато последните 2 сезона спокойно можеше да се случи без трансферите за същия период (даже можеше да е по-добре без тях, честно казано). Този състав без нито една промяна спокойно може да е в топ 4 и догодина, спокойно може да играе финал за една купа в Англия и догодина и спокойно може да си отпадне в групите на ШЛ и да отиде напред в лига Европа. От друга страна, много малко вероятно е да постигне нещо повече от това за едно лято подготовка, независимо от трансферите
Да не говорим, че предвид това какви трансфери се правят последните 5 години е много по-вероятно да се вземе поредния Мората или подобен некадърник, който да изяде титулярното време на някой кадърен играч само защото струва XXX милиона и да провали достатъчно мачове, за да не се постигне дори толкова. Така че - по-добре без трансфери, само да има що-годе грамотен треньор и тренда последните 3 сезона ще се запази.

Да не говорим, че предвид това какви трансфери се правят последните 5 години е много по-вероятно да се вземе поредния Мората или подобен некадърник, който да изяде титулярното време на някой кадърен играч само защото струва XXX милиона и да провали достатъчно мачове, за да не се постигне дори толкова. Така че - по-добре без трансфери, само да има що-годе грамотен треньор и тренда последните 3 сезона ще се запази.
Sardukar написа:Почти съм сигурен, че бавим обжалването, щото докато обжалваме бана се "замразява" и могат да се правят трансфери.
Коутиньо е име в Англия.
То на теория и обжалванията пред УЕФА трябваше да го замразят, ама ни отказаха и това.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага