Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

rane
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот rane » 16 ное 2018 17:05

JackPackage написа:....

Предвид че от Ботев Вр го разкараха, щото не бил по-добър от техния вратар не виждам за какво ние ще му даваме шанс, по добре малките Пепи Иванов или Шейтанов да пробваме :roll: :?

Хайде да не ги пробваме по-добре. По-добре най-вече за тях самите! Шейтанов съм му гледал клип на който му вкараха гол от противниковото наказателно поле. На Иванов съм му гледал клипче при загуба от тирето, където 2 от 4-те гола си бяха напълно негови!
В тези двамата сигурно има страхотни качества, но ако се издънят, както неведнъж е ставало с вратари без опит, то може кариерата и психиката им да се сринат! Особено на женчото, дето си скубе веждите!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 ное 2018 17:39

Собственикът на Септември Румен Чандъров бе замесен в последните седмици с името на футболния Левски.

Вариантите бяха или, че ще поеме оперативната власт при „сините”, или ще придобие част от акциите им и ще налива пари в клуба.

Дарик радио потърси господин Чандъров за коментар и той разреши да бъде цитиран със следните думи:

"Не знам как преплетоха името ми с това на футболен клуб Левски. Не искам да коментирам всичко изписано по темата, виждам и аз някои от "творенията". Към този момент никой от Левски не е влизал в контакт с мен по каквато и да е тема, още по- малко да влизам в управлението на клуба. Самият собственик на "сините" Спас Русев отрече появилите се вече "информации". Защо трябва и аз да го правя? Мисля,че съм достатъчно ясен."
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 ное 2018 17:48

В Спортала пише, че Стоянов още е бесен за загубата във Варна и сериозно е поовикал играчите. :oops:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Nabucco

Мнениеот Nabucco » 16 ное 2018 18:06

mikata написа:
Собственикът на Септември Румен Чандъров бе замесен в последните седмици с името на футболния Левски.

Вариантите бяха или, че ще поеме оперативната власт при „сините”, или ще придобие част от акциите им и ще налива пари в клуба.

Дарик радио потърси господин Чандъров за коментар и той разреши да бъде цитиран със следните думи:

"Не знам как преплетоха името ми с това на футболен клуб Левски. Не искам да коментирам всичко изписано по темата, виждам и аз някои от "творенията". Към този момент никой от Левски не е влизал в контакт с мен по каквато и да е тема, още по- малко да влизам в управлението на клуба. Самият собственик на "сините" Спас Русев отрече появилите се вече "информации". Защо трябва и аз да го правя? Мисля,че съм достатъчно ясен."

Очакваш ли Русев или Чандъров да кажат нещо друго пред жадните за сензации "журналисти". Божков -собственик, а Чандъров-втори след него-това са индикациите засега. Дали ще стане реалност -времето ще покаже.
Преди години в книжарниците имаше практика да ти продават книги в комплект-заедно с някоя нашумяла ти пробутват и нещо, което не го иска никой. Сега нещо подобно има във футбола у нас-Гърнетата, Марешки, Черешовият бос, Русев са живи примери за това.
Не ти достига злобата? Тогава не я раздавай!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 16 ное 2018 18:16

Ами промяна на собствеността е пределно неясен термин. Например - дружеството е А.Д., собствеността му е частна - на акционери. Няма да има промяна на собствеността може да означава, че няма да бъде национализирано или пък няма да става търговско дружество.
Колкото до това, че някой може да стане собственик - ами може да си купи например акция и да стане. Тогава кого ще съдиш, че е казал, че някой си влизал в управлението - нали най-висшия форум е събранието на акционерите ...
Та тези "новини" са от онези, които нищо не казват, но пък дават необозримо поле за коментари ...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 ное 2018 14:34

Aко това за Михайлов е вярно, е поредното доказателство защо сме в това състояние.
Един некадърник се заменя с друг и така от години.
Свършиха ли се вратарите по света ? И в България има класи над него.
Последна промяна от Eminem на 17 ное 2018 14:37, променено общо 1 път.

Nabucco

Мнениеот Nabucco » 17 ное 2018 14:35

Странджата написа:Ами промяна на собствеността е пределно неясен термин. Например - дружеството е А.Д., собствеността му е частна - на акционери. Няма да има промяна на собствеността може да означава, че няма да бъде национализирано или пък няма да става търговско дружество.
Колкото до това, че някой може да стане собственик - ами може да си купи например акция и да стане. Тогава кого ще съдиш, че е казал, че някой си влизал в управлението - нали най-висшия форум е събранието на акционерите ...
Та тези "новини" са от онези, които нищо не казват, но пък дават необозримо поле за коментари ...

Практиката досега е показала, че когато се появи подобен слух и замесените упорито отричат, то слухът се оказва верен.
Не ти достига злобата? Тогава не я раздавай!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 ное 2018 15:44

СЛАВИША ГОТОВ ДА ХВЪРЛИ ОСТАВКА, ЧЕТЕ КОНСКО НА ИГРАЧИТЕ
17.11.2018 | 09:43
FACEBOOK
LINKEDIN
TWITTER
EMAIL

Двете поредни загуби от Черно море, съответно за Купата на България и за първенство, както и третото място в Първа лига, явно са ядосали Славиша Стоянович до краен предел.

Поне според информация на колегите от Спортал, които твърдят, че вчера в съблекалнята на Левски е било страшно. Стигнало се е дори дотам, че Славиша да обяви пред футболистите, че е готов да напусне, ако в него и помощниците му е проблемът за слабата игра в последния мач.

"Няма как да се получат нещата, ако играете без сърце и мъжество. Не може два мача да играете добре, а след това далеч от София да играете слабо. Няма как да проспивате едно полувреме, а след това да искаме да ставаме шампиони. Аз съм дошъл тук, за да стана шампион. Когато дойдох всеки ми казваше - няма как да си по-напред от трето място. Аз обаче искам и вярвам, че можем. Тук често се сменят треньорите, но явно не само те са проблем. Няма драма и аз и колегите ми да си тръгнем след полусезона, ако ние сме проблемът. Бъдете мъже, стиснете зъби и го покажете на терена във всеки един момент. Има ситуации, които вие сами на терена трябва да си спечелите мача, ама трябва да го искате, за да се случи", говорил Стоянович на играчите.
Ще помоля тези, които сега ще скочат, че това е поредната медиина кампания с/у Левски, да обяснят причините за днешния мач с Монтана, защото съм забелязал, че рано или късно такива "кампании" се оказват верни. И ако наистина се окаже така, май действително е дошло ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО и с това ръководство!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Nabucco

Мнениеот Странджата » 17 ное 2018 17:17

Не практиката, ами май Уинстън Чърчил е казал, че на един слух не бива да се вярва, докато не бъде опроверган официално :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 ное 2018 17:24

Тогава в духа на Чърчил, ще перефразирам една друга негова мисъл - Всеки отбор си заслужава ръководството :idea: :!:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”