tiamat написа:Един път да сме на едно мнение!
Защо тогава подкрепяш държава, която избива милиони в тези територии? Бахти лицемера.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tiamat написа:Един път да сме на едно мнение!
Eminem написа:tiamat написа:Един път да сме на едно мнение!
Защо тогава подкрепяш държава, която избива милиони в тези територии? Бахти лицемера.
tiamat написа:Colonelcassad написа:Soulen написа:Ирак, Дегестан, Афганистан, Чечня не ме интересуват. Никой не го интересува живота на хлебарки.
Ужасен расистки коментар!
Един път да сме на едно мнение!
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
tiamat написа:Eminem написа:tiamat написа:Един път да сме на едно мнение!
Аз не съм казал, че подкрепям избиването. То ако така разсъждаваме, не трябва да подкрепяме никой, било то държава, организация или човек. Всяка държава в даден момент е извършвала неморално неща, вкл. България.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Soulen написа:Еминем, коментара ми няма как да е расистки като съм споменал хардкор мюсюлмански държави, в които третират добитъка по-добре от жените. Същевременно правят и бомбени атентати из Европа и искат да си живеят според Шериата.
Израел действа най-правилно. Бой, смърт и гонене до дупка на цялото семейство на терориста. Та да мислят следващия път какви ще са последствията.
Eminem написа:Soulen написа:Еминем, коментара ми няма как да е расистки като съм споменал хардкор мюсюлмански държави, в които третират добитъка по-добре от жените. Същевременно правят и бомбени атентати из Европа и искат да си живеят според Шериата.
Израел действа най-правилно. Бой, смърт и гонене до дупка на цялото семейство на терориста. Та да мислят следващия път какви ще са последствията.
Знам, че не беше насочен към цели раси, а към конкретно определени утайки. Естествено, че на човек няма как да му пука за тези изроди.
Това определение расист се използва за щяло и нещяло, така са програмирани западняците. Нищо вече не можеш да кажеш.
Eminem написа:tiamat написа:Eminem написа:tiamat написа:Един път да сме на едно мнение!
Аз не съм казал, че подкрепям избиването. То ако така разсъждаваме, не трябва да подкрепяме никой, било то държава, организация или човек. Всяка държава в даден момент е извършвала неморално неща, вкл. България.
Но не си и обективен и безпристрастен. Ти и останалите граждани на щатите постоянно замазвате гадостите на американците с "довода" - "а вие що биете негрите" и създавате усещане за цялостна и безрезервна подкрепа, затова ми е нелепо възмущението към коментара на "Soulen".
Обвинявате русофилите за нещо, което правите вие самите, което е много забавно да се гледа отстрани.
Soulen написа:tiamat написа:Colonelcassad написа:Soulen написа:Ирак, Дегестан, Афганистан, Чечня не ме интересуват. Никой не го интересува живота на хлебарки.
Ужасен расистки коментар!
Един път да сме на едно мнение!
Не е расистки, а ислямофобски. Нямам нищо против черни и азиатци. Изобщо не четете. :)
Soulen написа:Ахам. Че успявам да дразня и двата лагера, макар че аз съм против политиката на Русия и смятам Путин за вреден и опасен за света. Вярно е, че и САЩ си налагат техните простотии, но в Източна Европа сме си далеч от тях. Само чрез филми и музика могат да ни дразнят. Докато Русия е изключително опасна в момента със заплахи за ядрено оръжие.
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 4 госта