Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: РОМА ПОДКРЕПЯ БОТЕВ В БОРБАТА СРЕЩУ ХРИСТОЛОВ
Браво на Рома, хубаво е да има и международни отбори , които да подкрепят клуба. 

http://zalozite.net футболни прогнози за деня
Re: РОМА ПОДКРЕПЯ БОТЕВ В БОРБАТА СРЕЩУ ХРИСТОЛОВ
напълно съм съгласен - оставете локото на мира, не ги намесвайте тук въобще.
-
Re: Мнението на една мижитурка!
terro написа:botev champion написа:Писна ми да чета как някакви индивиди непрекъснато хленчат из форума на Ботев Пд и внушават,че им е все тая отбора дали ще бие или ще изпадне,дори не им пукало отбора дали ще иде във "В"група.Призовават да не се ходи на мачове,да не се подкрепя отбора и може би най-грозното им действие е да хулят нашите футболни легенди.Тези мишоци дори неразбират,че по този начин плюят на физиономията на един от най-обичаните клубове в България.Слушайте какво тъпаци:в момента това е състоянието на Ботев Пд и всички знаем,че виновник за това е селската гад.Правейки аналогия със състоянието на България,трябва ли да оплюем всичко българско, защото нацията не живее добре в собствената си страна.Така може да постъпи само една дребна душа и мижитурка с които за съжаление е пълна историята ни.Питам аз тези келеши ,след като оплюят отбора и легендите му,всъщност те за какво са?Нали именно тези легенди са писали златните страници във футболната ни история за Ботев Пд.Нека подкрепим отбора ни в този труден момент за да не запишем следващата черна страница в историята на този славен клуб и да утроим усилията за изрязването на бряговския тумор.Всеки има възможноста с идеи да даде нови импулси в битката със Селяка.Дали има друг случай борбата срещу президента на клуба(в случая Селяка)да прерасне в битка срещу самия клуб.
Според твоето мнение аз и 90% от феновете сме мижитурки, защото сме против отбора на селския?
Ето моето мнение - мнение на мижитурка(според теб): - аз смятам, че всеки, който подкрепя отбора в този момент, подкрепя политиката на селския т.е. налагането на смешни футболисти, безперспективни, за които името Ботев не означава нищо. Аз смятам, че те са в отбора, защото ако не беше селският, те никога нямаше и да си мечтаят за този отбор!!! Всяка подкрепа за селската разпасана команда е подкрепа за селската политика!!! Не може себеуважаващ се футболист, не може себеуважаващ се човек, да е съгласен да го арестуват в Турция, да няма какво да яде в Италия, да няма пари за насъщния, да няма пари да си плати наема, да няма нормални условия за работа и да се прави, че това не е проблем.....Няма как да стане и ако някой е съгласен на това, то жалко за този човек, човек ли казах???..жалко за тази мъничка и дребна душичка, готова да поеме селския х*й, готова да я тъпчат, да я мачкат криейки се зад едно име...ФАЛШ, ей .... Име, което не заслужава тия безхарактерни мижитурки да го петнят...........Ай със здраве и се надявам в събота да не си на концерта, защото мястотот ти не е там!!!
Не си и помисляй да дойдеш, защото там ще е пълно с "мижитурки"!!!
Да покани и турците да дойдат за да можем да освободим България на ново и да я направим велика!Същото е и с Ботев Пд,да го затрием и след това да го възкресяваме!Мерси!!Селянина е просто тумор,който трябва да се отстрани и нищо повече.
До привържениците на Ботев
Чета постоянно по форумите как привържениците на този симпатичен клуб постоянно се оплакват от издевателствата на техния президент над клуба и в частност над тях самите. И понеже мазохизма си има граници искам да припомня на кратко историята на един от наи симпатичните клубове в европа с фенове които имат доста общо с тези на Ботев - ФК Уимбълдън.
В края на 90-те отбора изпада в тежка финансова криза след което е закупен и преместен в Милтон Кейнс след което е преименуван на Милтон Кейнс Донс въпреки нежеланието на феновете.
Недоволните привърженици на ФК Уимбълдън учредяват през 2002 нов клуб под името АФК Уимбълдън който старира от най-ниската дивизия на Англия. Още на първата приятелска среща на отбора присъстват повече от 4500 зрители което бие всички рекорди до тогава, същото се отнася и за шампионатните мачове на отбора...
Интересаен е факта, че клубът е собственост на феновете където всеки има право на 1 глас. От създаването си досега клубът се изкачва до 5 дивизия на Англия...
Също така привържениците на клуба оказват подкрепа на недоволни фенове на Манчестер Юнайтед да създадат клуба FC United of Manchester. По тяхен пример феновете на Аустрия Залцбург, след закупуването му от Red Bull , създават нов клуб Sportverein Austria Salzburg.
Ето и линк: http://en.wikipedia.org/wiki/AFC_Wimbledon
Така, че помислте по въпроса може това да е изхода, а отборчето на Христола да играе пред празни трибуни...
ПП: Друг интересен факт е, че футболната асоциация на Англия отнема отличията които Милтон Кеинс онаследява от ФК Уимбълдън, в това число и спечелената купа на Англия, и ги връща на управата на лондонското предградие Уимбълдън.
В края на 90-те отбора изпада в тежка финансова криза след което е закупен и преместен в Милтон Кейнс след което е преименуван на Милтон Кейнс Донс въпреки нежеланието на феновете.
Недоволните привърженици на ФК Уимбълдън учредяват през 2002 нов клуб под името АФК Уимбълдън който старира от най-ниската дивизия на Англия. Още на първата приятелска среща на отбора присъстват повече от 4500 зрители което бие всички рекорди до тогава, същото се отнася и за шампионатните мачове на отбора...
Интересаен е факта, че клубът е собственост на феновете където всеки има право на 1 глас. От създаването си досега клубът се изкачва до 5 дивизия на Англия...
Също така привържениците на клуба оказват подкрепа на недоволни фенове на Манчестер Юнайтед да създадат клуба FC United of Manchester. По тяхен пример феновете на Аустрия Залцбург, след закупуването му от Red Bull , създават нов клуб Sportverein Austria Salzburg.
Ето и линк: http://en.wikipedia.org/wiki/AFC_Wimbledon
Така, че помислте по въпроса може това да е изхода, а отборчето на Христола да играе пред празни трибуни...
ПП: Друг интересен факт е, че футболната асоциация на Англия отнема отличията които Милтон Кеинс онаследява от ФК Уимбълдън, в това число и спечелената купа на Англия, и ги връща на управата на лондонското предградие Уимбълдън.
- PLOVDIV PEE 1912
Re: До привържениците на Ботев
Приятелю,ти познаваш ли историята на Ботев Пловдив изобщо?
Аз отдавна съм изказал това мнение
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Новосъздадения клуб няма да има нищо общо със истинския Ботев.Само името му ще НАПОДОБЯВА тяхното,но без история и тн.Не вярвам това да стане някога в България!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Тая тема сме я дъвкали много, не предлагаш нищо ново. По-добре да не я подхващаме пак.
В момента феновете на Ботев не сме обединени - едни се борят с Христолов, по-голямата част като мен въобще не ходят на мачовете бойкотирайки Христолов и всичко ставащо в клуба, трети говорят за нов отбор...няма смисъл тази идея ако не обединява всички фенoве, а това явно е така.
В момента феновете на Ботев не сме обединени - едни се борят с Христолов, по-голямата част като мен въобще не ходят на мачовете бойкотирайки Христолов и всичко ставащо в клуба, трети говорят за нов отбор...няма смисъл тази идея ако не обединява всички фенoве, а това явно е така.
Последна промяна от ivo77 на 08 май 2009 18:02, променено общо 1 път.
- WuIzRoD
- Контакти:
Това никога няма да стане с нашият отбор 

Селски гадино мръсна върви при Иван Велчев!!!
Аз съм съгласен със Borussia.Може би наистина това ще е единствения изход.Както се видя за пореден път,държавата е разперила здрав чадър над Христолов и ще го подкрепя винаги.Явно е много ценен за тях...И не съм на мнение че новосъздадения клуб Ботев няма да приеме историята на Ботев.В един момент ще бъде признат за истинския Ботев и ще поеме историята му.Особено ако Христоловите лайна играят пред празни трибуни,а новия Ботев събира всичката публика.Всичко си зависи от нас феновете.Така или иначе сегашното недоразумение носещо името Ботев за мен не съществува като отбор.

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal