1914.1902 написа:peliforewer написа:1914.1902 написа:
Тука имаше хора, които искаха още в неделя да им е следващият мач и въобще не прецениха, че може да продължи толкова дълго двубоя днес.
Ако визираш мен, бъркаш, ревът беше от вашите шамани Русев и Касабов, а аз само припомних на един неутрален, че много пъти в България се е играло четвъртък-неделя.
И двамата вече не ме вълнуват кой знае колко, особено Русев след последните си няколко предавания и изцепки. Твърде много пропадна, а и е сред първите припознавачи.
Нека да си подкрепя тезата отново, защото Русев не спира да говори глупост след глупост и на всичкото отгоре да му плащат да ръси бисери.
Той зададе следните въпроси: ''Какъв Левски ще излезе в Европа? Кой ще го води? С какви футболисти? Кои ще бъдат продадени и кои ще бъдат купени?'' и допълва ''Сега през този месец трябва да бъдат намерени отговорите на тези въпроси. Всичко след края на май месец ще бъде късно.''
Само когато някой е супер неадекватен може да поиска точно това. Как очаква някой да му разкрие цялата селекция, след като още е май месец (изходящи и входящи трансфери) и първенствата си вървят?! Как така очаква да му кажат кой ще е нов треньор, след като Топузаков споделя, че всичко ще се реши след края на сезона (който е на 7 юни, а левскарите се надяваме да имаме мач и на 11 юни)?! Как да се знае какъв Левски ще излезе в Европа до края на май, след като няма да е ясно дали ''сините'' ще участват в ЕКТ?! ТОТАЛНО ДЪНО!
Нека Томислав Русев да намери един европейски отбор, който си знае всички входящи и изходящи трансфери още през месец май и ги е обявил на феновете.