Балкански Орел написа:diplomat написа:HoUs4oOL написа:Пазителка на християнските ценности в собствената си страна.
Европа трябва да се спаси сама, никой не може да я спаси, няма как да спасиш държава, която издига ********ията и всичките и разклонения.
Европейския народ сам трябва да се отърси от толерантността, която заплашва да я погуби, както виждаш пробуждането започна.
Няма как Русия да излезе с някаква твърда позиция, при положение, че никой друг не го е направил, защото утре, атентата може да е в Москва или Петербург...
Санкциите нямаше как да бъдат избегнати, тъй като това не беше в полза на сащ, както виждаш в Европа вече си дават сметка, че това не е начина и след вицеканцлера на Германия, днес и министъра на икономиката на Франция се обяви за премахване на санкциите между Русия и ЕС...
С ''далаверите'' не съм запознат, има по-запознати колеги от мен, те могат да говорят за това, но ако визираш газопровода с Турция е смешно, още повече, че същите тия европейци тласнаха Русия натам.
ЕС тласнала християните към ислямистите.Окей, донякъде си прав, признавам, но ми е ясно, че ти си знаеш само твоето, така че лека вечер.
Балкански Орел написа:А аз кво казах ? Да Путин си гледа интересите и тези на Русия и руският народ.
Той не само за Турция не се е изказвал, той въобще не коментира ситуации, които не засягат Русия и то много умишлено.
Защо Путин да се изказва за ИД ?
Какво да каже ? Че ИД си я създадоха САЩ за да имат поводи да леят кръв ли ? Русия води изключително правилна и хладнокръвна политика и това няма как да го разберат хора като теб.
П.П
Мен пък ме дразни, че САЩ имат мнение за всичко което се случва по света и се държат като директорка пред децата (останалите държави).
Пич, ти си по-объркан и от Кончита Вурст, но ще определяш аз какво разбирам и какво не...![]()
Хайде няма нужда, Русия показват типични юдоеврейски качества в своето управление, коренно различаващи се от афишираните християнски ценности, които се използват за да помпат статута си пред заблудените като теб.
Аз съм бил объркан.. Ти първо си разясни дали си против турците и исляма или не.Защото аз имам ясна позиция по този въпрос.
До преди няколко месеца ни убеждаваше как Батак бил история и че турците не са направили нищо кой знае какво, а сега ми говориш, че Турция била изключителен мюсолмански агресор. Аз съм си супер, може и да не съм много наясно с политиката, но поне си го казвам и не се притеснявам да коментирам, слушам и да се съгласявам когато не съм прав.
Да, обяснявах, че има и нормални турци/мюсюлмани, които не са свързани фанатично с религията си. Лошото е, че радикалите се увеличават с всеки ден и мачкат "неверниците" дори и сред своите, които не искат да ги подкрепят. А и никога не съм бил "За" управлението на Ердоган, защото той за мен е пълен олигофрен и фанатик, ето защо съм все по-разтревожен, той самият подканя народа си към крайности, но има и много турци, които са против него, само че той си действа по диктаторския начин и тези хора бързо-бързо изчезват.