Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Serafim » 30 окт 2018 08:37

Как да не променят? Атлетико, Сити, Челси, Барса и тн. си променят емблемите циклично през 5-10 години. Реал махнах един кръст от емблемата си, за турне в арабския свят или за реклама там, не помня.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 30 окт 2018 08:55

Eminem написа:
Corwin написа:По принцип си прав, че може наистина такава да е целта (не знам какво плащаме и какво не) и много лица са опитвали този номер. Но на теория тези промени не са достатъчни. Най-лесно се обяснява така - ако аз и ти гледаме емблемата, без съзнателно да търсим разлики, ще си помислим ли, че е оригиналната емблема с някакви маловажни елементи (лаврите)? Аз лично забелязах разликите, за които ти говориш, едва когато ми обърна внимание.
П.П. точно с увеличаване и местене на райета, лаврови клонки, ръбчета и леки изменения на стилизираните букви има много казуси.
П.П.П. Сега като се загледах, наистина има много разлики, но пак недостатъчно. От друга страна нищо чудно да си прав и да е направено съзнателно.

Ами от тях всичко очаквам и затова започвам да се съмнявам. От друга страна, нап не се е оплакал още.
Но ми е странна тази промяна в емблемата. Защо беше нужна ? И други отбори стават на сто, но не си променят емблемата.

E Ювентус я смениха изцяло май.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 окт 2018 10:22

ChuckNorris написа:
sinfen14 написа:При Яблонски според мен текат едни други процеси и там вероятно ще се чакат едни решения.Нищо чудно и да изчакат някой и друг месец с него.

Досещам се за какво намекваш.
Лошото е, че от 1-ви януари може свободно да започне дс преговаря с други клубове. И докато се мотаем, ще се повтори случаят Прохазка.

Никой професионален отбор няма да се юрне за Яблонски преди да се произнесе окончателно съдът, до който е подадено обжалването, или там както се нарича юридически. Няма място за сравнение със случая на Прохазка. То бива да не мислим и да бъдем черногледи, ама чак пък толкова. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 30 окт 2018 10:55

На Яблонски трябва да му предложат сега. Мисля, че това означава доверие и освен това играчът няма да има толкова големи претенции, може би. Винаги могат да сложат някоя клауза в договора, за да се предпазят.
Що се отнася до емблемата - не мога да повярвам, че се коментира това. Предлагам да напишем сърцераздирателно писмо до Русев да даде осем милиона на Петър Петров или на когото и да е там. От 1998 до 2006 г. помните ли с каква емблема играхме?!
Много е смешно и е много тъжно, че с бившите цесекари непрекъснато си сменяме ролите, ерго, в кратуните ни и в манталитета ни всичко е идентично... така ли? :oops:
Последна промяна от phd на 30 окт 2018 10:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 30 окт 2018 10:59

phd написа:На Яблонски трябва да му предложат сега. Мисля, че това означава доверие и освен това играчът няма да има толкова големи претенции, може би. Винаги могат да сложат някоя клауза в договора, за да се предпазят.
Що се отнася до емблемата - не мога да повярвам, че се коментира това. Предлагам да напишем сърцераздирателно писмо до Русев да даде осем милиона на Петър Петров или на когото и да е там. Много е смешно и е много тъжно, че с бившите цесекари непрекъснато си сменяме ролите, ерго, в кратуните ни и в манталитета ни всичко е идентично...

Аз четох някъде, че ще му предложат договор със специална клауза, да си вържат от клуба гащите. Ама дали е така само те си знаят.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 окт 2018 11:20

По повод скорошните изказвания на агента Милко Бански искам да се възползвам от правото си на отговор.

Г-н Бански,

Вашата атака срещу нашия клуб и срещу мен се ожесточава. Моментната слава, която постигнахте с една публикация във Фейсбук явно Ви е опиянила за вчерашната Ви медийна изява.

Не съм учуден от Вашите подбуди, Вие зле прикрихте амбициите си зад думи, че мислите за доброто на нашия клуб. Тонът и времето, когато повдигате тези въпроси, преди 1/8 финал с Черно Море и предстоящия на 04.11. мач с Ботев Пловдив, обаче показват, че сте получили и външен стимул за Вашата безпрецедентна смелост.

Веднага искам да пресека всякакви съмнения във футболната общественост, че Вашата дума има влияние върху мен, г-н Русев или клуба. Вие не сте фактор на Герена и никой от нас не взема на сериозно Вашите брътвежи.

Ако сте обещавали нещо на някого, което виждате, че не можете да осигурите - няма да ви даря с емоционалната реакция, която би ви послужила за оправдание. Вашите думи просто нямат никаква тежест и сте лъгали тези, на които сте обещавали.

Ако пък си мислите, че сте в състояние да организирате медиен натиск пръскайки лъжливи обвинения за пропуснати ползи преди важни мачове, с което да ни принудите да платим нещо повече отколкото е заложено в подписаните от нас договори, за да си затворите устата, то знайте, че сте объркали адреса.

Жалко е, че в този опит опетнявате името на наши футболисти и Ваши колеги, които посочихте, че са споделили конфиденциална информация с Вас за техни клиенти, независимо, че едва ли отговаря на истината.

Позволявам си и един съвет към Вас, ако наистина искате да бъда осмян, то следващия път кажете, че не съм се събличал за физическо. Този аргумент е много сериозен и обикновено ме срива психически за седмици. :)

В заключение, преди да обявите в медиите, че преговаряте с нас за нещо, е добре поне да се обърнете към клуба. Иначе рискувате да Ви кажа, че лъжете, отново.
Красимир Иванов
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 30 окт 2018 12:16

Краси го е сринал. Евала.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 30 окт 2018 12:17

А бе хора.някой може ли да ми каже какъв е този каиш Бански? От къде се изкопа това изкопаемо? С бански ли е по гащи ли е не ме интересува но този обект изпълзя от някаква канализация и от една седмица се прави на велик агент.Така се държи като ,че ли от него зависи бъдещето на Левски.Няма ли кой да му свие перките на това мекотело и да го накара да си седне на насра....я задника за да не седне на нещо по така твърдо и стърчащо?
Е как така все преди решаващи мачове на Левски тези помияри се активират и плюят мощно по светинята на българският футбол ЛЕВСКИ.
Очаквам тези дни да изпълзят от дупките си и другите паразити като Велев,Гочето,С.Стоилов,Курдов и т.н.
Последна промяна от Kris_men2000 на 30 окт 2018 12:31, променено общо 1 път.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 30 окт 2018 12:29

Kris_men2000 написа:А бе хора.някой може ли да ми каже какъв е този каиш Бански? От къде се изкопа това изкопаемо? С бански ли е по гащи ли е не ме интересува но този обект изпълзя от някаква канализация и от една седмица се прави на велик агент.Така се държи като ,че ли от него зависи бъдещето на Левски.Няма ли кой да му свие перките на това мекотело и да го накара да си седне на насра....я задника за да не седне на нещо по така твърдо и стърчащо?
Е как така все преди решаващи мачове на Левски тези помияри се активират и плюят мощно по светинята на българският футбол ЛЕВСКИ.
Очаквам тези дни да изпълзят от дупките си и другите паразити като Белев,Гочето,С.Стоилов,Курдов и т.н.

Пораснаха му криле, защото е агент освен на Цветкович и на Костов. Участвал е и в преговорите между Левски и Славиша, та явно смята, че вече е недосегаем. Абсолютен глупак според мен. Няма как да използваш социални мрежи, за да разкриваш неща от договори, да говориш за заплати, бонуси и т.н. и да се правиш на много отворен пред хората. Не вярвам Спас и Краси (вече се вижда по отговорите на последния) да го оставят толкова лесно да трупа дивиденти и слава на гърба на клуба с елементарните си изказвания и изяви по медии и социални мрежи... Само да не му се случи случка и да се окаже без клиентите си в скоро време, та да видим после дали ще е още толкова отворен.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 30 окт 2018 12:40

specter написа:
Kris_men2000 написа:А бе хора.някой може ли да ми каже какъв е този каиш Бански? От къде се изкопа това изкопаемо? С бански ли е по гащи ли е не ме интересува но този обект изпълзя от някаква канализация и от една седмица се прави на велик агент.Така се държи като ,че ли от него зависи бъдещето на Левски.Няма ли кой да му свие перките на това мекотело и да го накара да си седне на насра....я задника за да не седне на нещо по така твърдо и стърчащо?
Очаквам тези дни да изпълзят от дупките си и другите паразити като Белев,Гочето,С.Стоилов,Курдов и т.н.

Пораснаха му криле, защото е агент освен на Цветкович и на Костов. Участвал е и в преговорите между Левски и Славиша, та явно смята, че вече е недосегаем. Абсолютен глупак според мен. Няма как да използваш социални мрежи, за да разкриваш неща от договори, да говориш за заплати, бонуси и т.н. и да се правиш на много отворен пред хората. Не вярвам Спас и Краси (вече се вижда по отговорите на последния) да го оставят толкова лесно да трупа дивиденти и слава на гърба на клуба с елементарните си изказвания и изяви по медии и социални мрежи... Само да не му се случи случка и да се окаже без клиентите си в скоро време, та да видим после дали ще е още толкова отворен.

Този тъпан ако е фактор в преговорите с Левски няма да приказва за тези неща по медиите а и от Левски няма така да се държат с него.Това мекотело е усетело , че в Левски има пари и , че сега е момента да се намърда в далаверата за да изкара някоя жълта стотинка защото е умрял от глад.Той трябва да е някакъв мижав посредник.А бе София Запад нали сте милеещи за отбора.Свършете си работата както трябва.Левски няма нужда от такива гладни паразити.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Върни се в “Левски”