ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот peliforewer » 17 юли 2016 21:04

1982 написа:7 дни спиртомер ....

http://www.7sport.net/archive7ds/2016/07/15/fb_1footbg/d7915_18.htm

Изображение Изображение

Явно много си я закъсал щом опря до 7 дни кетъринг и Юли Москов,а пък халал да са ти овациите на русенския бек.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 юли 2016 21:08

Да, опрях, щом тук 100 пъти ми цитирате говното на Зарков, от което те псуват на майка, приписвайки го на Стоичков, и сравняват Гриша Ганчев с Бенковски ...... що пък и аз да не цитирам някоя крайна медия ??!

Между другото, в Меридиан Мач също интересно са отразили победата над Интер ..... на Литекс-София. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юли 2016 21:10

peliforewer написа:

Изображение Изображение

Явно много си я закъсал щом опря до 7 дни кетъринг и Юли Москов,а пък халал да са ти овациите на русенския бек.

Пелинате, ти софийски бек ли си, че нещо те гледам си зарязал този ЦСКА, за който се дереше преди 2 години и си прегърнал преименуваният Литекс!?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 юли 2016 21:14

1982 написа:Да, опрях, щом тук 100 пъти ми цитирате говното на Зарков, от което те псуват на майка, приписвайки го на Стоичков, и сравняват Гриша Ганчев с Бенковски ...... що пък и аз да не цитирам някоя крайна медия ??!

Между другото, в Меридиан Мач също интересно са отразили победата над Интер ..... на Литекс-София. :mrgreen: :mrgreen:

Да не пропуснеш и Блиц да цитираш.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 17 юли 2016 21:33

Каквото и да се каже останах без думи възможно ли е това наистина да се случа?
С хора които съм делял сектора, обикаляли сме навсякъде в България да ги гледам как се хранят на майки, да се наричат с думи непосилни тука да ги спомена.
Не го приемам за нормално и няма повече да го гледам. Изпитвам болка да гледам как братята ми се плюват по-между си и се наричат с какви ли не мръсни думи по ФВ, сайтове, форуми и т.н,
Брат за брата? Това се пееше в една наша скорошна песен? Дали е така?! Нима забравихме всичко толкова бързо? Нима даваме повод на радост и гордост на юг за една жалка пасмина роги да изпадат в екстаз? Мачкани сме от всички страни през всичките 68 години, но никога досега не сме разбивали това, което ни е правило различни от останалите - нашата червена общност!
Общността ни е разбита и унизена, нападани сме отвсякъде, а за капак се изяждаме отвътре ние самите. Повече не мога да гледам такова нещо! Ако вие можете, аз не мога!
место да покажем на всички онези бандити, че ние сме различни от всички останали и да останем заедно докрай... то стана така, че просто не виждам как отново можем да бъдем това, което бяхме!
Позволи се да ни разбият, позволи се да ни разделят, позволи се да ни мачкат, позволи се да се самоизяждане.
Аз не гоня лични интереси, аз обичам ЦСКА! Този в които дядо ми е влюбил, този в които баща се е влюбил!
Никога не съм нападал остро брат от сектора и никога няма да го направя. Винаги съм искал да сме едно цяло и да сме силни както бяхме през цялата изминала година и събрахме още съмишленици по нашия път за каузата наречена ЦСКА, но след днес преустановявам присъствието си на Армията и спирам да се интересувам от помията наречена БГ футбол.
Единствено само от истинската си любов не мога да избягам наречена ЦСКА. Ще си я нося до гроб.
А онези всички от последните 10 години които доведоха ЦСКА до това положение да се самоизяждаме феновете на ЦСКА - бог забавя, но не забравя!
Живейте със здраве!

Ето Тео какво е написал. Всеки един се чувства по този начин, ама всеки един.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 17 юли 2016 21:40

Изображение Изображение

Точно там е истината , остана да цитираш и вашите от София Запад и всичко ще е наред ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 юли 2016 21:44

k_oleto написа:
Каквото и да се каже останах без думи възможно ли е това наистина да се случа?
С хора които съм делял сектора, обикаляли сме навсякъде в България да ги гледам как се хранят на майки, да се наричат с думи непосилни тука да ги спомена.
Не го приемам за нормално и няма повече да го гледам. Изпитвам болка да гледам как братята ми се плюват по-между си и се наричат с какви ли не мръсни думи по ФВ, сайтове, форуми и т.н,
Брат за брата? Това се пееше в една наша скорошна песен? Дали е така?! Нима забравихме всичко толкова бързо? Нима даваме повод на радост и гордост на юг за една жалка пасмина роги да изпадат в екстаз? Мачкани сме от всички страни през всичките 68 години, но никога досега не сме разбивали това, което ни е правило различни от останалите - нашата червена общност!
Общността ни е разбита и унизена, нападани сме отвсякъде, а за капак се изяждаме отвътре ние самите. Повече не мога да гледам такова нещо! Ако вие можете, аз не мога!
место да покажем на всички онези бандити, че ние сме различни от всички останали и да останем заедно докрай... то стана така, че просто не виждам как отново можем да бъдем това, което бяхме!
Позволи се да ни разбият, позволи се да ни разделят, позволи се да ни мачкат, позволи се да се самоизяждане.
Аз не гоня лични интереси, аз обичам ЦСКА! Този в които дядо ми е влюбил, този в които баща се е влюбил!
Никога не съм нападал остро брат от сектора и никога няма да го направя. Винаги съм искал да сме едно цяло и да сме силни както бяхме през цялата изминала година и събрахме още съмишленици по нашия път за каузата наречена ЦСКА, но след днес преустановявам присъствието си на Армията и спирам да се интересувам от помията наречена БГ футбол.
Единствено само от истинската си любов не мога да избягам наречена ЦСКА. Ще си я нося до гроб.
А онези всички от последните 10 години които доведоха ЦСКА до това положение да се самоизяждаме феновете на ЦСКА - бог забавя, но не забравя!
Живейте със здраве!

Ето Тео какво е написал. Всеки един се чувства по този начин, ама всеки един.

А ти защо им обръщаш внимание ? Вниманието е тор за простотията !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 юли 2016 21:45

baraba написа:

Изображение Изображение

Точно там е истината , остана да цитираш и вашите от София Запад и всичко ще е наред ;)

Що, вие от фен-клуб Литекс не се ли гордеете с резултата?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 юли 2016 21:50

Кашчей написа:
peliforewer написа:

Изображение Изображение

Пелинате, ти софийски бек ли си, че нещо те гледам си зарязал този ЦСКА, за който се дереше преди 2 години и си прегърнал преименуваният Литекс!?!

Няма как да давам обяснение на цветарка подскачаща от форум на форум каквото и да е .Аз за ЦСКА се дера от 1967 г. и разни комплексари да ме учат на морал и любов към ЦСКА е смешно.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 юли 2016 21:56

Пиленца, да биите и удинезиту. успех
http://vbox7.com/play:f2e73b0f
после и да захлебете, че трябва се пълнят сектори :mrgreen:
http://vbox7.com/play:39f7a0f5
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”