И аз никога не бих си купил нищо, ако и една стотинка отива в джоба на хлебарките. Щом и парите от мачове процент отива за тях лоша работа. Честно казано веднага бих приел сделка да изпаднем, но завинаги да се отървем от престъпниците от наркосектора.
По същата причина не ходя и на българското море и като цяло в големи хотели собственици на престъпници, и ако повече хора се осъзнаят и бойкотират такива хора, току виж нещо се промени. Така или иначе поне моята съвест ще бъде чиста.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Абе, нашите, оставете малко припознавачите да попишат тука, хем и да си ги гъбаркаме чат-пат. Ей го сега, тая нощ сънувах, че бием Лудогорец и като почна да правя стена на срама, няма да има какво да пиша на нея, ще трябва да ходя до техния подфорум за мат'рял. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Левски и Габриел Обертан се очаква днес да подпишат нов договор, с който французинът да удължи престоя си на "Герена" до 2021 година. Настоящият контракт на техничаря изтича следващото лято, а от клуба държат на всяка цена да задържат звездата си.
Наскоро Красимир Иванов обяви, че с Обертан разговори се водят, има вече конкретно предложение, като остават някои детайли за уточнение. Поне така заяви изпълнителният директор на Левски.
Подобно мнение изрази и самият футболист, който разкри, че се чувства много добре в София, както и че желанието му е да остане в Левски.
Така или иначе в следващите часове привържениците очакват новината да стане факт, което със сигурност би покачило настроението им преди утрешното дерби с Лудогорец.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Странджата
- Контакти:
Не разбрах дали някой честити на Батков рождения ден. Мисля, че би трябвало от Левски да го поздравят ...
Странджата написа:Не разбрах дали някой честити на Батков рождения ден. Мисля, че би трябвало от Левски да го поздравят ...
Едва ли, защото следейки нравите на ръководството ни, това щеше да е отразено вече като някаква новина, а такава няма.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Браво!!! Отлична новина
Голямата звезда на гранда Левски Габриел Обертан остава футболист на тима за още 2 години. Това разкри собственикът на "сините" Спас Русев пред "Дарик".
Русев заяви, че преговорите с мениджъра на французина са приключили преди броени минути. На тях са уточнени всички технически детайли по контракта.
Самият Обертан е дал съгласието си по телефона, а формалното подписване на контракта ще се случи след дербито с Лудогорец в събота.
Срещата между първия и втория във временното класиране е от 20:00 часа
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
specter написа:Браво!!! Отлична новинаГолямата звезда на гранда Левски Габриел Обертан остава футболист на тима за още 2 години. Това разкри собственикът на "сините" Спас Русев пред "Дарик".
Русев заяви, че преговорите с мениджъра на французина са приключили преди броени минути. На тях са уточнени всички технически детайли по контракта.
Самият Обертан е дал съгласието си по телефона, а формалното подписване на контракта ще се случи след дербито с Лудогорец в събота.
Срещата между първия и втория във временното класиране е от 20:00 часа
Много добре! Точно навреме за да не му се мъти главата с глупости преди важни мачове. Очаквам и другите да преподпишат.
И аз оттук нататък няма да си купувам фен артикули и екипи. Дори химикал няма да си купя. Нямам намерение да спонсорирам СЗ.
Предполагам, че ако белото не е поскъпнало, сз ще даде някакво мижаво процентче на клуба, но това нищо не променя - голямата част от парите ще отиват при антилевскарите. Трябва да съм абсолютно ненормален, за да им дам и една стотинка.
Предполагам, че ако белото не е поскъпнало, сз ще даде някакво мижаво процентче на клуба, но това нищо не променя - голямата част от парите ще отиват при антилевскарите. Трябва да съм абсолютно ненормален, за да им дам и една стотинка.
TristaNNN написа:Абе, нашите, оставете малко припознавачите да попишат тука, хем и да си ги гъбаркаме чат-пат. Ей го сега, тая нощ сънувах, че бием Лудогорец и като почна да правя стена на срама, няма да има какво да пиша на нея, ще трябва да ходя до техния подфорум за мат'рял.
Ако Обертан вЕрно преподпише, ще имаш преобилен материал и без припознавачи

phd написа:TristaNNN написа:Абе, нашите, оставете малко припознавачите да попишат тука, хем и да си ги гъбаркаме чат-пат. Ей го сега, тая нощ сънувах, че бием Лудогорец и като почна да правя стена на срама, няма да има какво да пиша на нея, ще трябва да ходя до техния подфорум за мат'рял.
Ако Обертан вЕрно преподпише, ще имаш преобилен материал и без припознавачи
Нито някой по-голям отбор от Левски се е засилил за него, нито Левски има по-добър вариант, и за двете страни е добра сделка.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.