Литекс - Висла Краков 1:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Reckless

Re: Литекс - Висла Краков 1:2 (FT)

Мнениеот Reckless » 31 юли 2011 04:29

iliyan79 написа:Аз мисля че новите играчи тотално разочероваха, въпреки случайния гол на Кодо....Жоз и Унанга не знаеха какво да правят на терена ! А коментатора не спря да бъзика Кодо къто го наричаше Кода и постояно повтаряше че бил играч от 5 девизия !

5-та, 6-та, не знам, но беше на точното място в точното време.
Важното е да направим всичко възможно да ударим Висла с 2-3:0.

mrazq_4ervenoto

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 31 юли 2011 09:00

в интерес на истината, ако централният нападател на Цска Антон Генов не беше решил да вземе нещата в свои ръце, резервите на Литекс можеха да се представят далеч по-прилично, не казвам че щяха да бият но поне дълго време щеше да има интрига ;) ..Ама не било хубаво да ви режат съдиите ааа- Трифон Попов реве след мача, а миналия сезон когато съдийството беше комфортно за Литекс се подсмихваше иронично...ееех българска работа :lol:

Reckless

Мнениеот Reckless » 31 юли 2011 13:53

mrazq_4ervenoto написа:в интерес на истината, ако централният нападател на Цска Антон Генов не беше решил да вземе нещата в свои ръце, резервите на Литекс можеха да се представят далеч по-прилично, не казвам че щяха да бият но поне дълго време щеше да има интрига ;) ..Ама не било хубаво да ви режат съдиите ааа- Трифон Попов реве след мача, а миналия сезон когато съдийството беше комфортно за Литекс се подсмихваше иронично...ееех българска работа :lol:

Точно пък най-големия завистник и поплювко да говори за "българска работа" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Bella
Контакти:

Мнениеот Bella » 31 юли 2011 19:51

Говедото Генов трябва да се линчува! Смешник! Продал се на ЦСКА, само и само да си начеше злобата към Литекс и това, че неговите не можаха да станат 1-ви и гушнаха калъфките.. Какво е търсил оня ЦСКА-ар, при Генов на полувремето? Ако беше човек от Литекс го направил щяхте да ни изядете с парцалите, ама сега си кротувате нали? Надали са си говорили само за скъсани тениски.. Голям кеф е за червените, че са победили резервите на Литекс с подарена дузпа и изгонването на Том.. Да не говорим за гола, че май беше чиста засада поне от това, което видях на стадиона и чух после хората да коментират.
Коментатора беше много зле, на видеостената бъркаха, като пускаха снимките на играчите и им се разминаваха нещата.. А Мирасема го наричаха Марисема ..Аз още, като разбрах кой ще е съдия и ми беше ясно, че ще имаме проблеми. Време му е да се пенсионира, айде че не го чака добро иначе.. Относно жалбата, която са подали нашите се надявам някой да вземе мерки и да си получат последствията!
[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 авг 2011 10:00

Bella написа:Аз още, като разбрах кой ще е съдия и ми беше ясно, че ще имаме проблеми. Време му е да се пенсионира, айде че не го чака добро иначе

Желанието ти ще се сбъдне още тази година ... :lol:
Генов ще "съдийства" до края на полусезона и след това излиза в пенсия ... :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 01 авг 2011 19:47

По коя телевизия ще предават мача, защото го няма в програмата на ТВ+ (и не ми се прехвърлят страниците на темата , ако някъде въобще гп пише :) ) ?
В този мач с Висла Литекс могат да затворят устите на всички , които ги критикуват като отстранят поляците , или могат да дадат още мат'риал на критиците си , ако отпаднат - всичко е в техните ръце !
Изображение

darktron
Контакти:

Мнениеот darktron » 01 авг 2011 20:35

По ТВ+ ще се предава мача и го има в програмата в сряда,не знам къде си гледал ти :)

Потребителски аватар
Bella
Контакти:

Мнениеот Bella » 01 авг 2011 20:38

Мача ще може да се гледа и онлайн за тези които не са абонати на Булсат...
[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 01 авг 2011 20:51

darktron написа:По ТВ+ ще се предава мача и го има в програмата в сряда,не знам къде си гледал ти :)

Гледал съм вторник-а ;)
Изображение

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 01 авг 2011 22:46

Момчета хайде пишете за Висла , стига с тоя мач за Супер Купата ! Ще го дават ли някъде мача с Висла Краков? Отиваме там , но аз мисля че всичко е решено....нямам просто доверие на нашите че ще направят нещо,освен Том и Янев другите са много зле! А доколкото разбрах май Том ще го продават !? И тогава вече не ми се мисли !

Върни се в “Литекс”