Квитова - Пиронкова 1/4 финал 6-3 6-7 6-2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Квитова - Пиронкова 1/4 финал 6-3 6-7 6-2
Браво на нашата красавица и благодарим за хубавите емоции, които ни предостави
Просто тази Квитова спечели с физика днес, нямаше какво да се направи ... Дано Цвети продължава със стабилните си изяви и ще дойде време, когато ще спечели голям турнир, убеден съм
Да е жива и здрава и да ни радва винаги 

mile kitic написа:soad написа:Само не мога да разбера глупавата схема за точките. Как е възможно при положение, че Цвети достига 1/4 финал да пада в ранглистата и да я задминават някви анонимни дето отпадат още в 1-2 кръг.........
хаха смятай ... голяма простотия
Вие сигурни ли сте, че ще падне в ранклистата? Д, Цвети губи точки за това че не защити участието си на полуфинал, но като знам кога отпаднаха преките и конкурентки и по колко точки спечелиха тази година, аз не съм убеден, че ще се смъкне надолу или ако това е факт, няма да е с много позиции. Нека го кажем така - ЦВЕТИ ЗАЩИТИ ЕДНА ОГРОМНА ЧАСТ ОТ ТОЧКИТЕ, КОИТО СПЕЧЕЛИ МИНАЛАТА ГОДИНА
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
mile kitic написа:soad написа:Само не мога да разбера глупавата схема за точките. Как е възможно при положение, че Цвети достига 1/4 финал да пада в ранглистата и да я задминават някви анонимни дето отпадат още в 1-2 кръг.........
хаха смятай ... голяма простотия
А Надал питаш ли го? Той трябва да спечели турнира, за да не загуби точки и да остане със същите. Така беше и на Ролан Гарос.
- blue avalanche
- Контакти:
sirius123 написа:Изтървахме Квитова.
Тя да не е автобус,че да я "изтървем"?С оглед на играта,сета,който взе Цвети си е чисто геройство!Квитова можеше да бие с 2-0!
Аз съм горд с представянето на Цвети!Игра над възможностите си!Може би,първият сервис отсъстваше ма-а-алко повече,отколкото е нормално...
MuFc1878 написа:soad написа:Само не мога да разбера глупавата схема за точките. Как е възможно при положение, че Цвети достига 1/4 финал да пада в ранглистата и да я задминават някви анонимни дето отпадат още в 1-2 кръг.........
Това си е доста спорен въпрос. Преди години се обсъждаше от водещи тенисистки.. Как може да спечелиш 2-3 турнира от Големия шлем за една година и да не си номер едно в ранглистата...
Или обратното - как е възможно Вожняцки вече близо година да е номер едно в ранглистата, при положение, че никога не е печелила Голям Шлем и в цялата си кариера е с един финал от 2009 на US Open.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Преди години Мануела Малеева спечели престижен турнир и доколкото помня тя по този компонент е най - успешната от трите сестри, но като позиция в световната ранглиста Магдалена бие по - големите си сестри. Мисля, че беше в един момент четвърта.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875 написа:Преди години Мануела Малеева спечели престижен турнир и доколкото помня тя по този компонент е най - успешната от трите сестри, но като позиция в световната ранглиста Магдалена бие по - големите си сестри. Мисля, че беше в един момент четвърта.
Тц. Мануела е била 3.
Магдалена "само" 4.
Мануела има спечелен ГШ, но на двойки.
Иначе на ГШ рекорда е на Мануела и Цвети - полуфинал.
Пиронкова от миналия Уимбълдън до този бе кръгла нула. Не може за 1 година да играеш добре на един турнир(пък бил той и Уимбълдън) и да си стоиш в топ 40. Вожняцки може да няма титла от шлема, но на другите турнири мачка наред. Тази година е спечелила 5 турнира и над 2 милиона долара.
Според мен ранглистата се определя строго и справедливо.
- Neron
- Контакти:
Хубаво е от време на време да има повод който да ни провокира да правим тема със 700 мнения за един ден.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
ivo77 написа:Пиронкова от миналия Уимбълдън до този бе кръгла нула. Не може за 1 година да играеш добре на един турнир(пък бил той и Уимбълдън) и да си стоиш в топ 40. Вожняцки може да няма титла от шлема, но на другите турнири мачка наред. Тази година е спечелила 5 турнира и над 2 милиона долара.
Чак пък кръгла 0.....хайде не прекалявай