Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Аз съм оптимист, сигурно е ,че някой все ще дойде. Въпросът е, че следващите няколко дни са важни, защото след това който и да дойде ,той няма да е готов за първите мачове от сезона. Така че тези момчета от мача с Хайдук ще трябва да започнат , абе ще стане лют мач с Ботев и те имат един нов засега.
По света има няколко милиона опорни халфове. Няколко милиона. 99,9% от тях могат само да си мечтаят да играят в клуб от ранга на ЦСКА. Просто защото колкото и в момента да имаме трудности и да сме се напълнили с некадърна администрация, продавачи на джиесеми, изкуфяли пенсионери, както и лица специализирали в правено на пауър пойнт презентации за семинари всякакви, всъщност в света има само стотина-двеста клуба в които ще имат по-добра реализация или заплати.
Обаче тези изкуфелите некадърници и продавачи на телефончета убеждават собствениците, че нямало как да се вземе добър дефанизвен полузащитник. Не някой реализатор-голаджия. Разбивач, ръгач, биткаджия, наречете го както искате. Не можело. Било адски трудно (за тях). Насред лято, когато има седем цифрено число футболисти без договори с никой отбор. не можело. И още няколко пъти по толкова, които може да вземеш за символични суми. А ма не, не можело. Невъзможно било. Е ми ... не са луди некадърниците и продавачите на мобилни телефончета, дето ядат баницата и само си измислят оправдания, други са лудите ...
И понеже знаят колко са глупави оправданията им, и Златков, и Томанов, и Здравков, и всякакви подобни хорица на дебели заплати, ... се крият. Никой не смее да даде едно истинско интервю, по време на което да му се задават и всякакви неудобни въпроси. На официалното представяне ще изтипосат пак старши треньора пред журналистите, все едно той трябва да дава обяснения.
Левскарчето отсега вече е подготвил Нога за следващ бушон, а вече активно подготвя Керкез за следващ такъв.
Обаче тези изкуфелите некадърници и продавачи на телефончета убеждават собствениците, че нямало как да се вземе добър дефанизвен полузащитник. Не някой реализатор-голаджия. Разбивач, ръгач, биткаджия, наречете го както искате. Не можело. Било адски трудно (за тях). Насред лято, когато има седем цифрено число футболисти без договори с никой отбор. не можело. И още няколко пъти по толкова, които може да вземеш за символични суми. А ма не, не можело. Невъзможно било. Е ми ... не са луди некадърниците и продавачите на мобилни телефончета, дето ядат баницата и само си измислят оправдания, други са лудите ...
И понеже знаят колко са глупави оправданията им, и Златков, и Томанов, и Здравков, и всякакви подобни хорица на дебели заплати, ... се крият. Никой не смее да даде едно истинско интервю, по време на което да му се задават и всякакви неудобни въпроси. На официалното представяне ще изтипосат пак старши треньора пред журналистите, все едно той трябва да дава обяснения.
Левскарчето отсега вече е подготвил Нога за следващ бушон, а вече активно подготвя Керкез за следващ такъв.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Сега, да ви обърна внимание на един друг факт.
За последните 12 месеца администрацията на ЦСКА се е увеличила от 99 на 158 човека. Това са 60% ръст за година.
А ми дотук с "невероятно успешния опит" на левскарчето.
Щата на Черно Море Вн е 99 служителя.
На Арда Кърджали щата е 34 човека.
Срам, срам, срам ...
Големия талант се изразява в голямото безконтролно и хаотично харчене, накрая резултати по-слаби от на Арда и Черно море.
За последните 12 месеца администрацията на ЦСКА се е увеличила от 99 на 158 човека. Това са 60% ръст за година.
А ми дотук с "невероятно успешния опит" на левскарчето.
Щата на Черно Море Вн е 99 служителя.
На Арда Кърджали щата е 34 човека.
Срам, срам, срам ...
Големия талант се изразява в голямото безконтролно и хаотично харчене, накрая резултати по-слаби от на Арда и Черно море.
Пак за некадърниците назначени в администрацията на ЦСКА. По официални данни, лесни намерими в Интернет:
- над двеста и петдесет милиона души играят футбол по света. Това се изписва с цифри така - 250 000 000;
- по света има над 130 000 футболисти, които са със статут на професионални футболисти, играещи в над 4 000 клуба в над 135 държави;
- това означава, че само професионалните опорни халфове по света са над 10 000. На поне 9 500 от тях мечтата им е да ги забележи клуб от ранга на ЦСКА.
И ти казваш, че нямало как. И че никой не искал. И двама-трима се били отказали ... Ми явно никой от останалите 299 997 не става ... Даже не коментирам, че само в Бразилия и Аржентина има още стотици, които не са с професионални договори, например защото са на 17-18 г., но имат отлични качества за смешното ни първенство. Но за целта трябва да работиш с големите агенции по света, които не биха се забъркали в дребни балкански схеми с някакви анонимни некадърници, продавали мобилни телефончета на дребно.
- над двеста и петдесет милиона души играят футбол по света. Това се изписва с цифри така - 250 000 000;
- по света има над 130 000 футболисти, които са със статут на професионални футболисти, играещи в над 4 000 клуба в над 135 държави;
- това означава, че само професионалните опорни халфове по света са над 10 000. На поне 9 500 от тях мечтата им е да ги забележи клуб от ранга на ЦСКА.
И ти казваш, че нямало как. И че никой не искал. И двама-трима се били отказали ... Ми явно никой от останалите 299 997 не става ... Даже не коментирам, че само в Бразилия и Аржентина има още стотици, които не са с професионални договори, например защото са на 17-18 г., но имат отлични качества за смешното ни първенство. Но за целта трябва да работиш с големите агенции по света, които не биха се забъркали в дребни балкански схеми с някакви анонимни некадърници, продавали мобилни телефончета на дребно.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Иво.
ЦСКА е поел по път, който изисква достатъчно голям на брой персонал. Сравнението с Арда е неуместно.
Поздрави
Ще издам още нещо. Нашият собственик обича да създава и произвежда, а не да консумира :)
ЦСКА е поел по път, който изисква достатъчно голям на брой персонал. Сравнението с Арда е неуместно.
Поздрави
Ще издам още нещо. Нашият собственик обича да създава и произвежда, а не да консумира :)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Иво.
Поздрави
Не разбра написаното. Дреме ми дали са 100, 1000 или 10 000 по принцип, защото решението не е мое и не им плащам аз.
Казвам, че при 60% увеличение на щата и на много повече на ФРЗ за администрацията, накрая да си по-зле от Арда и Черно Море е просто обидно и достойно за суицидни мисли у тези несретници.
60% увеличение на администрацията и ... нула трансфера подготвени и финализирани през последния полусезон / месеци. Нула! Какво са работили? Нищо.
Така че твоя коментар е неуместния.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Прав си, не бях прочел всичко ;)
Има команда да се внимава много с трансферите, за да останеш на работа в клуба ;)
И му влизам в положение, 10 млн Евро за почти нищо
Има команда да се внимава много с трансферите, за да останеш на работа в клуба ;)
И му влизам в положение, 10 млн Евро за почти нищо
- MASTER_COOL
- Контакти:
Този има доста странна статистика. Озадачен съм защо точно той ни е сред основните цели. Дано аз греша и да не съм видял колко е добър. Ще изчакам преди да си съставя мнение. Но откъм статистика хич не е респектиращ.