Суперкупа на Европа | Байерн Мюнхен срещу ЧЕЛСИ, 30.08.13г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Суперкупа на Европа | Байерн Мюнхен срещу ЧЕЛСИ, 30.08.13г.

Мнениеот Der Führer » 01 сеп 2013 14:20

CTAHKO написа:
sslevski написа:Е я ми кажи тогава при влизането на ДТ,кой е централен и кой какъв е?Аз лично не разбрах след като влезе Тери схемата на игра.

Кондиционния треньор има думата :!: Аз и ти можем да да псуваме колкото си искаме, само че човека казва,че даден футболист(в случая Азар) може да играе определени минути. От там на татък, здравето му отива на кино и го губиш за няколко мача ;) Да не говорим,че може да се случи и някоя по-тежка контузия. Ти какво си мислиш, че те са безсмъртни ли :? И мениджъра е длъжен да се съобразява с това нещо, защото в крайна сметка са екип ;)

П.П. братле, каквото и да си говорим, не става въпрос за объркана тактика, а за малшанс ;) Ти осъзнаваш ли че ни вкараха гол в последната секунда 8-) И то не заради тактическо решение, а заради човешка грешка 8-) Нормално е 8-) Всеки може да сгреши ;)

Тук малко не съм съгласен ... вкарването на допълнителен централен защитник винаги донася объркване . Особено при статични положения . На финала в Мюнхен се случи същото но с обратен знак . Токава Хайнкес замени Мюлер с Ван Буйтен ... и Челси изравни . ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 01 сеп 2013 14:37

0007 написа:
Alonso_Massa написа:Бях за Байерн, но според мен Челси заслужаваха повече да спечелят.

Айде,другарю Смуут,сега какво ще кажеш - фен на неутрален отбор го казва? :roll: Ама друго си е да цитираш коментарите на напълно "безпристрастните" и "обективни" привърженици на Байерн :lol:

Айде и едно мнение от фен на Байерн - не Байерн спечели трофея ( въпреки Гурадиола ) , а Челси го загуби ;) ... Моу отново надигра тактически Пеп , както го е правил винаги когато отборите са били равностойни . Байерн създаде първото чисто голово положение през 110-та минута , когато играчите игнорираха указанията на Гуардиола и заиграха така както си могат . Всякакви статистики за владеене на топка , удари и точни подавания нямат никакъв смисъл , когато не се създават голови положения .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Schleswiger...
Контакти:

Мнениеот Schleswiger... » 01 сеп 2013 18:33

Der Führer написа:
0007 написа:
Alonso_Massa написа:Бях за Байерн, но според мен Челси заслужаваха повече да спечелят.

Айде,другарю Смуут,сега какво ще кажеш - фен на неутрален отбор го казва? :roll: Ама друго си е да цитираш коментарите на напълно "безпристрастните" и "обективни" привърженици на Байерн :lol:

Айде и едно мнение от фен на Байерн - не Байерн спечели трофея ( въпреки Гурадиола ) , а Челси го загуби ;) ... Моу отново надигра тактически Пеп , както го е правил винаги когато отборите са били равностойни . Байерн създаде първото чисто голово положение през 110-та минута , когато играчите игнорираха указанията на Гуардиола и заиграха така както си могат . Всякакви статистики за владеене на топка , удари и точни подавания нямат никакъв смисъл , когато не се създават голови положения .

+1
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/27cbfb94dd14af7c51e94f8692130545/tumblr_ne82fzya5J1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Челси”