Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Мнениеот mistreated » 13 юни 2013 18:40

Udoji90 написа:Е, никога не съм взимал БЛИЦ насериозно, но в случая просто се моля да е истина - по-добър вариант от този здраве му кажи. Само това за петимата от "Литекс" ми се струва странно - уж ограничението беше до трима под наем.

Блиц са изключително близки до ЦСКА, така че обикновено можеш да вярваш на техните статии относно нашия отбор. А и вече същото публикуваха и в Гонг.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

run1973
Контакти:

Re: Ревльовци, спрете да се занимавате с ЦСКА!

Мнениеот run1973 » 13 юни 2013 18:41

http://gong.bg/view_article.php?article_id=352673

Сагата „Гриша Ганчев в ЦСКА“ изглежда ще завърши успешно за радост на привържениците на „червените“. Благодетелят на Литекс е предложил финален вариант пред „Титан“ като е поставил ултиматум до неделя собствениците на ЦСКА да вземат решение, дали приемат сделката.

Предложението на Ганчев не включва сливане на ЦСКА и Литекс, но на практика той ще поеме властта при „червените“ още от този момент, въпреки че няма да се води собственик на клуба, пише агенция Блиц.

Предложението на Ганчев е ЦСКА да запази своето име, история и лиценз, с който да участва през новото първенство и в евротурнирите. Литекс също ще остане в А група. Ганчев ще поеме издръжката на „армейците“ в следващите 6 месеца, но в същото време очаква от Димитър Борисов и Иво Иванов в този период до 31 декември да изчистят всички задължения на клуба.

Официално Ганчев няма да се води шеф на ЦСКА, но от 1 януари това ще се случи. В периода дотогава благодетелят на Литекс ще дава парите в ЦСКА за заплати и премии, включително на Христо Стоичков и неговия щаб. Освен това петима от най-добрите играчи на Литекс преминават в ЦСКА със статус на преотстъпени.

В периода, в който издържа реално клуба, Ганчев ще придобие акции, тъй като разходите, излезли от неговия джоб, ще се трансформират в процент от собствеността на ЦСКА.

Босът на Литекс ще вземе изцяло целия клуб ЦСКА след Нова година при условие, че “Титан” е изчистил всичките дългове, които, реално погледнато, не са 30 милиона, а доста по-малко. След това Ганчев ще купи от “Титан” контролния пакет акции и ще стане мажоритарен собственик на ЦСКА.

Това са условия, които Ганчев е поставил, и “Титан” трябва да отговори най-късно до неделя. Естествено изниква въпросът как така “Титан” ще изчисти дълговете за такъв кратък срок от 6 месеца, след като вече толкова години не може да се справи с борчовете. Отговорът е следният – настоящите собственици на ЦСКА вече са силно притиснати до стената, а най-важното е, че в следващите 6 месеца те няма да имат грижа да издържат клуба, тъй като това се поема от Гриша Ганчев. Самият той няма да има никакви проблеми да поеме официално ЦСКА през януари, защото на документи не се води собственик на Литекс, а само благодетел.

Ганчев подготвя и друга интересна операция. Той предвижда детско-юношеската школа на ЦСКА да приеме свежи кадри от собствената му академия в Ловеч и от най-новата люпилня за таланти в Етрополе. Както и да проведе разговор с Димитър Бербатов във връзка с намерението на Митко да създаде своя футболна школа. Идеята на Гриша Ганчев е да работи съвместно с Бербо, като формата на съдружие тепърва ще се уточнява.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 13 юни 2013 18:43

Кашчей написа:
Янис Зику написа:
Кашчей написа:
Янис Зику написа:За мен е по-добре ГГ и Титан да имат по 50%, от колкото да изхвърлят Литекс в "Б" и да играем с техния лиценз.

Защо трябва да изхвърлят Литекс в Б група и как ще играете с техния лиценз?Лицензът им важи и за Б група (определено си нямаш никакви понятия в тази материя, но и не искаш да ги имаш).

А ти защото много си имаш, така и не разбра, че Литекс ще са с лиценза на Чавдар, евентуално.

Сега, понеже ти си гений и от теб прелива ум, да ни обясниш на нас, по-невежите, как ще стане прехвърлянето на лицензите, след като по Закон (Правилник за лицензиране на ФК) лиценз не се прехвърля :roll:

Чакам с трепет твоят мъдър отговор, Учителю :oops:

Литекс да се премести в София и да се преименува, както ти (може и да не си ти..) го наричаш. Същата работа. Имах предвид, че е по-добре Титан да останат в отбора ни, (естествено докато ГГ дърпа конците) а Литекс да продължат участието си в "А" група.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/972/6460972z.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 юни 2013 18:43

mistreated написа:
Udoji90 написа:Е, никога не съм взимал БЛИЦ насериозно, но в случая просто се моля да е истина - по-добър вариант от този здраве му кажи. Само това за петимата от "Литекс" ми се струва странно - уж ограничението беше до трима под наем.

Блиц са изключително близки до ЦСКА, така че обикновено можеш да вярваш на техните статии относно нашия отбор. А и вече същото публикуваха и в Гонг.

Е, то това в Гонг е цитат от БЛИЦ - просто го повтарят. А за другото се надявам да си прав - аз по принцип съм доста скептичен към 99% от медиите (освен може би Гонг) и не съм наясно коя до кой отбор е близка.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 13 юни 2013 18:45

Блиц за трансфери най-вече е един от най-достоверните сайтове.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/972/6460972z.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Re: Ревльовци, спрете да се занимавате с ЦСКА!

Мнениеот Red thunderstorm » 13 юни 2013 18:50

Yoda написа:В България само цска и циганите живеят без да си плащат задълженията. И не само, че не ги плащат, ами официално, търсят начин да измамят кредиторите си и пак да продължат с циганията ....... Проблема с циганите няма да бъде решен скоро, но поне проблема с цска вече му се вижда решението. Гришко ще му разкаже играта за да задоволи големите комплекси на малкия човек.

На тати "умния" той! :lol: :lol: :lol: Надай се куре на пияна жена!

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 13 юни 2013 18:51

Янис Зику написа:Блиц за трансфери най-вече е един от най-достоверните сайтове.

Румен Илиев(бивш кадър на м. мач) е шеф на спортния отдел и личен приятел на Емо "златната карта", затова черпат от извора.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 13 юни 2013 18:52

Сагата „Гриша Ганчев в ЦСКА“ на път да завърши с благоприятен край

Ако това стане както са го написали ,значи ЦСКА си остава ЦСКА ,ЛИТЕКС си остава в А група като сателит .....еми може би това е най-добрият вариант .
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 13 юни 2013 18:52

И Гонг го потвърди, което е супер!
Сега чакаме и сайта на ЦСКА да стори същото.
:P
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 юни 2013 18:55

ЦСКА _завинаги написа:

И Гонг го потвърди, което е супер!
Сега чакаме и сайта на ЦСКА да стори същото. :P

Нищо не са потвърдили - просто цитират БЛИЦ. А в официалния сайт скоро няма да го видим - дори да стане, едва ли ще е днес или утре.
Последна промяна от Udoji90 на 13 юни 2013 18:57, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”