Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот BRF » 22 сеп 2015 17:30

TristaNNN написа:Казах за сините дела - в другия подфорум! Тук се дискутират закриване, дербита с Чико и Сарая, поредно загубено дело, лицензи, ток, дългове и други нормални за червения бит неща.

:lol: :lol: :lol:В интерес на истината и там са ви питал два пъти ама се чува:САМО СИНЯ ТИШИНАААААААААА! :mrgreen:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 22 сеп 2015 17:45

CSKA_1948_ написа:Минавам само да споделя, че повече едва ли ще взимам участие във форума! Казвам чао на всички Армейци и на феновете на останалите отбори. Ще запомня всички с добро, само за Кашчей ще си помисля! :) (бъзикам се)
Казвам го най-вече заради личните съобщения, които получавам и едва ли ще ги отварям често!
Ай със здраве!

Всички получаваме простотии на лични. На мен ми се вдига самочувствието, като видя какво ми е писал някой по-прост от мен, ти що па се депресираш?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 сеп 2015 20:43

CSKA_1948_

Брате, слагай си ги на ху* тия... мен са ме заплашвали със см^рт на лични :lol:

@ Червено-бяла любов алЕ-ОооОо

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 22 сеп 2015 20:46

А, аз от простотии не се влияя. Имах предвид, че получавам доста ЛС от момчета, които се интересуват какво става в ЦСКА, та затова споменах в тая тема, че вече няма да взимам участие. Да не се чудят, ако случайно не им отговарям.

Та така.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 сеп 2015 10:06

Мораеш пак заби страхотен гол снощи :)
5 гола в 11 мача от началото на сезона в Динамо К.
Респект!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 30 сеп 2015 10:42

Red_Neck написа:Мораеш пак заби страхотен гол снощи :)
Респект!

Много е добър.
Е, добър, добър, колко да е добър?
Щом не може да вкара на Лудогорец от пряк свободен значи не е по-добър от Карачанаков. Шуменския Деко и той добре ги бие преките.
Ай чал.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 30 сеп 2015 11:26

Заклет Левскар написа:
Red_Neck написа:Мораеш пак заби страхотен гол снощи :)
Респект!

Много е добър.
Е, добър, добър, колко да е добър?
Щом не може да вкара на Лудогорец от пряк свободен значи не е по-добър от Карачанаков. Шуменския Деко и той добре ги бие преките.
Ай чал.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Чал" преди да чуеш за феноменалните възможности на Везалов и Иво Главъта?
Жуниор Мораеш си стана наше момче и това си е. Когато си голям човек, а и голям футболист, няма друг начин.
Спартак Плевен за купата не е лош вариант. Май ще се ходи в следващия кръг, макар че според мен шансовете за продължаване са 50:50.
Искаше ми се на Армията, но не съм ходил в Плевен от 15 години, така че добра дестинация, футболен град.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 сеп 2015 14:29

Добър жребий за мен. Продължава постепенната градация на противниците в турнира за нас - 1/16 финалите домакинство на опашкар от Б, сега гостуване на средняк. Футболен град, както каза колегата, стадионът ще е пълен - очаквам да се получи най-трудния ни и интересен мач досега, но все пак абсолютно преодолим съперник. Всичко си зависи от момчетата. Такъв мач е добре дошъл за тях преди евентуално да се пробват срещу по-сериозен отбор. Ако искаме да се надяваме на добро представяне за Купата, този мач би трябвало да се вземе в редовното време, пък ако ще с половин гол. Няма да се изненадам обаче да се закучи, ако не вкараме рано. Има време дотогава нещата да се променят, но до момента Спартак въобще не демонстрират добра форма в първенството, което пък е още една предпоставка да хвърлят всички сили срещу нас. Изненадата за Купата срещу Славия контрастира с представянето им в Б - 3 точки от последните 5 мача. Като домакин 3:3 с Нефтохимик (изравняват в 83та, преди това вкарват от дузпа за 2:2) и 1:1 с Поморие (повеждат от дузпа, но изпускат победата в добавеното време), като гост - 1:4 от дубъла на Литекс, 2:3 от Созопол и последно 2:2 с Ботев Гълъбово в неделя (обръщат за 2:1 с дузпа в 80та, но допускат изравняване в добавеното време).
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 30 сеп 2015 15:47

Интересна седмица ще е тази в края на октомври и началото на септември - гостуване в Плевен и след това в Сливница срещу най-стойностния противник от В група. Ако вземем категорично и двата мача, значи сме готови да мечтаем за домакинство на четвъртфинала и качествена зимна селекция.
Много се надявам завръщащите се футболисти да се включат бързо и добре, най вече Александров и Маламов. Досега играчите, доведени от Перник са почти перфектни, остана само Александров да покаже същата нагласа и възможности.
От палячото М. Цветанов нищо не очаквам. Преди мача с Ботев Ихтиман го сварих пред сектор А, облечен в гейски стил и ми идеше да го хвана за гушата и да го изкарам извън пределите на стадиона. Не съм с ортодоксално мислене, но на Армията трябва да се влиза като в храм, на тоя стадион си има някакви ценности, стандарти и уважение към създателите на клуба. Навън да правят, каквото си искат.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 сеп 2015 16:35

Четвъртфиналите ще са тази година, началото на Декември, освен ако няма отлагане поради неблагоприятни метеорологични условия, така че - да, домакинството ще е много важно (освен ако не се паднем със сините приятелки), предвид отборите, които вероятно ще останат за тогава ;) За следващата година остават само полуфиналите в два мача и финал, който ще е на Васил Левски, независимо от противниците (поне така пише в регламента, който четох). Не знам обаче дали със сигурност мачът със Спартак ще се играе в Плевен... В момента стадионът им може да побере до 4000 човека (500-600 гостуваща агитка), освен ако не се направи рисков компромис и се допуснат повече с допълнителни мерки за сигурност. Имало е ремонти, май и събаряне на сектори, за да получи лиценз за Б. Надявам се все пак да си е там - момчетата имат нужда от един такъв мач.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”