Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin_sram_i_rezil

Re: ЧЕСТИТА ТИТЛА НА ФЕНОВЕТЕ НА КРЪВНИЯТ ВРАГ

Мнениеот sin_sram_i_rezil » 11 апр 2009 19:45

не виждате ли какво става при изпадащати те бре,... че в ЦСКА се отървахме от един невероятен мошеник и лъжец е факт, ама още не знаем и новите какви са, всички обичат да говорят много, а на някои не са плащали с месеци още и сега, но че Борат ви разказа играта и на вас - спор също няма. Обаче резултатите при изпадащатите говорят, че трябва да се запали БФС, а повечето от тях да виснат на пилоните, такава каскада от "ти на мен, а аз на другия" не е имало никога толкова рано в полусезона... и когато нашите любими смотани отбори играят по 6-7 истински мачове годишно, за каква Европа си говорим, и за какво се плюем помежду си изобщо :(
професионален статистик на международните резили на Уефски, за да помнят децата ни историята... в последните години - ужасно претрупан от работа :)

yasen
Контакти:

Re: Моята истина за Левски

Мнениеот yasen » 11 апр 2009 19:46

LordVOODOO написа:Абе хубаво казвате Батков вън, но я за момент си представете, че след него се появи някой като Митал-Томов или Христолов???

И в крайна сметка трябва да разберете едно нещо: Който плаща той поръчва музиката! Батков издържа отбора ви, той плаща заплатите на играчите и той казва какво ще става и това важи за всички отбори! Много е лесно да кажеш "аз съм фен на този отбор, ходя на всеки мач" Е и? Е като си голям фен що не пробваш да издържаш отбора сам??? Като не можеш мълчиш и си подкрепяш отбора и в добро и в лошо. Е пример с ония от Пловдив - канарчетата - не спират да лаят срещу Христолов, но не се замислят, че ако все пак той през всичките тия години не беше давал парите си - отбора изобщо нямаше да го има или щеше да е в някоя регионална групичка! Та същото е при вас - няма спор Батков нищо не разбира от футбол (той и като адвокат е гола вода, но това е друг въпрос), но все пак в момента Левски е негова собственост и ако се изпокарете с него както правят феновете на Ботев с техният президент хубаво си помислете дали мустакатият пръч няма да ви спре кранчето (без да продава отбора) и малко по-малко да се сринете до примерно "В" група! Това ли искате? В крайна сметка нямате правото да се разпореждате с чуждите пари и да кажете "ти там, нали си президент на отбора тичай да купиш Меси, Ето'О, Кака и тн..." - трябва да оценявате това, което се прави за отбора ви, а не все да гледате какво още можело да се направи! Винаги има какво ОЩЕ да се направи, но преди да искате да получите на готово всичко, се замислете ВИЕ КАКВО ДАВАТЕ - и повярвайте ми присъствието на трибуните не е достатъчно! Всеки отбор има много по-големи разходи, отколкото приходите, който образувате феновете на отбора! Е някой трябва да поеме разликата - и вие трябва да сте благодарни на този някой. Защото в наши дни футбол без пари няма! Ако го няма Батков да дава кинти ще сте отборче от ранга на Черноморец, Вихрен и тн... - и това трябва да си го набиете в главите! На този свят никой не ви е длъжен с нищо и няма такова нещо като безплатен обяд!

По твоята логика трябва да си траем, така ли?! Да продължават с гаврата на любимия ни отбор. Да си прави каквото си иска, така ли?! Щом така разсъждаваш значи ти предпочиташ да ни мачкат, а ние да си траем. РАЗБРАХ КАКЪВ ЧОВЕК СИ В ЖИВОТА! Ние обаче не сме мишки! А колкото до Батков, то изгони златните си кокошки Мъри и Наско. Само да ти припомня, че отбора взе над 10 мил. само от ШЛ и четвъртфина в УЕФА. ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ МЪРИ ДОВЕДЕ ЖОАЗИНЬО, ЗЕ СОАРЕШ, РАБЕХ, ТАСЕВСКИ, БЕШЕ УРЕДИЛ ГАДЖЕВ. ВЪОБЩЕ ТОВА СА ОСТАНАЛИТЕ КАЧЕСТВЕНИ ФУТБОЛИСТИ, КОИТО МЪРИ И НАСКО ДОВЕДОХА! ТЕ ЩЕ ДОНЕСАТ ОЩЕ ПАРИ НА БАТКОВ.
Така... Да видим какво стана след Мъри. Според вас колко пари ще вземе Батков от Бистрон, Тиберканин, Да коща???

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Re: Горе главите!

Мнениеот gacobacov » 11 апр 2009 19:46

както викаше един левскар "от две години се горе главите си викаме заприличал съм на жираф" :mrgreen:

go6o ku4ev
Контакти:

Re: много драматично и левски може да загуби

Мнениеот go6o ku4ev » 11 апр 2009 19:47

не 1 -ви и виж как разбирам нещата по добре от теб

go6o ku4ev
Контакти:

Мнениеот go6o ku4ev » 11 апр 2009 19:48

много ясно горе главите вие кви левскари сте бе

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Мнениеот ricco » 11 апр 2009 19:49

То резила ще е пълен ако сега не махне кокала. Той кокала неможе да надъха отбора, трябва треньор който да може да вдигне отбора.

miteto_inter
Контакти:

Мнениеот miteto_inter » 11 апр 2009 19:50

Билети за проверка,моля!!! :lol:
Кое ви единното бе?
Преди малко се прибирам от Перник и чета.....честита титла на ЦСКА от един фен на Лефски.
Дори в един сайт прочетох,че някои хора се срамуват от жалкото ви отборче в момента....това се казва единство,ама какво да кажа....пощенска му работа :lol:
Гответе се за дербито.....не че ние сме много добри в момента,но явно сме по-добри от Лефски!

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Re: ЧЕСТИТА ТИТЛА НА ФЕНОВЕТЕ НА КРЪВНИЯТ ВРАГ

Мнениеот INZAGHI_99 » 11 апр 2009 19:52

sedem_!_dva написа:Хаха кво да им честитя титлата на ЦСКА бе, та ако ни бият в директния мач ще го направя, но сега няма за какво... За уредените мачове днес в Перник, във Варна, в Пловдив. С такъв цирк никога няма да им честитя титла, ако ни бият в директния мач тогава ще покажат, че я заслужават...в момента още не са го сторили.
Първото полувреме единствено Да Коща играеше, тичаше, бореше се в средата, а другите гледаха... Йовов статист през целия мач, а Кокала го държи на терена, връща Зе Суарес десен бек само и само да остане Бижутера, а той горкия не може да спре една топка и сега чета интервюто му... :evil: Ролята на феновете не е само да подкрепят отбора-нещо което става всеки мач, а също и да изразяват позиция, когато не са доволни от показаното на терена и когато явно се вижда, че отбора се мъчи с някакъв помощник-треньор начело, защото ние ходим на Герена, искаме да гледаме борбена и мъжка игра и даваме пари за билети, за екскурзии да ги подкрепяме в страната, а те само взимат, а в същото време не дават нищо...
Вуцов ли :shock: Точно заради него паднахме тук в София от беларусите, не може да кажеш, че БАТЕ са фаворити преди мача. :D
Грешката беше още, когато Батков продаде играчите от стария отбор, а това трябваше да става постепенно-зимата да се махнат 2-3, а не изведнъж да сменяш всички. Мъри не е искал такова нещо, именно затова каза, че са му удрязали пръстите...та Батков после в едно интервю каза - "Онзи с удрезаните пръсти..." тъпанар-типичен Бай Ганьо. Назначи Вуцан, който беше изхвърлил от отбора Жо и беше върнал Гонзо в средата, беше довел Боян Илиев, Иса и още такива недоразумения. Много ме е яд, просто не знам кво ще става...

Мене не ме интересуват другите отбори, а ЛЕВСКИ- ИСТИНАТА ЧЕ НИЩО НЕ ИГРАЕМ! с тази игра не заслужаваме да сме шампиони! ако ми хванеш мисълта в първият пост ще разбереш много!
За феновете на червените - няма нищо лошо да им честитим- защо ли защото сме хора и не трябва да има омраза, тя е само на стадиона и защото съм им гледал мачовете от началото на сезона и играят(може би не толкова добре)достатъчно добре за да бият и да са първи , НИЕ ТОВА НЕ ГО ПРАВИМ!!!!!!!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 11 апр 2009 19:52

Много ли ти е смешно бе ПРАСЧО? Ще дойдеи вашия ред. Айде на края на сезона ще говориме пак и тогава който се смее последен се смее по-добре.
кур за цска

go6o ku4ev
Контакти:

Мнениеот go6o ku4ev » 11 апр 2009 19:54

абе и вие една трагедия сте направо не ми се говори за вас ще дойдат и вашите моменти то с таа игра няма да е късно

Върни се в “Архив”