Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот levskarcheto96 » 07 сеп 2018 00:02

specter написа:Горанката много силно се включи със словенците и не разбрах защо това недоразумение Лясков е предпочитан пред него, но както и да е. Надявам се срещу Норвегия да го пусне от началото. 8-)

Стига, Лясков се вкючи добре, както и Горанов. Проблемът беше фигурантът Божиков, добре че Хубчев го изкара навреме. А Пацо Тигъра много пази!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 сеп 2018 00:27

Играчи на Левски не трябва да бъдат пускани за национала. Трябва да си играят за Левски, мениджърския национал не им трябва.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 07 сеп 2018 10:08

Младежкият национален вратар Николай Кръстев се завръща на "Герена", научи Дарик радио.

Той беше под наем в Ботев Враца и записа два мача от началото на сезона.

Новаците в Първа лига са решили, че нямат нужда от юношата на Левски.

Така Ники се връща на "Георги Аспарухов", а треньорът на вратарите Валентин Захариев ще разполага с петима вратари!

Левски има в наличност Полачек, Митрев, Иванов, Шейтанов и Кръстев.

:oops:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 07 сеп 2018 10:17

Моите уважения, ама за Ботев Враца не става Кръстев, какво остава за Левски. Освобождават го!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 сеп 2018 21:56

Гледах това момче - Вутов с младежките национали срещу Франция... Пълна трагедия, абсолютен прекъсвач 90% брак в действията. Сигурно си плаща, за да играе.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 сеп 2018 00:31

Много играчи, много нещо бе! Централни защитници - Холмар, Яблонски, Белаид, новия португалец и Дидо. Бекове Цветкович, Горанов, франсето и Найденов. В центъра - Тиам, Нашименто, Марианиа, Васчук, (пак португалеца и Найденов от зор), Белмонт. Крила Обертан, Паулиньо и Кабрал. Нападатели - Буш, Ривалдиньо, Костов, тоя новия бразилец и Ил. Димитров.

Тоя Букарев пък интервю дал пред Канал 3 и то някаква стажантка, дето се оплиташе във въпросите си. Как не го набара един качествен журналист, да го поразпита, защо преди говори едно, а сега вече всичко е точно.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 сеп 2018 01:47

"Гнилата ябълка" е забравена, Буки и Спас Русев отново се обичат
"Аз имах своите причини да си тръгна. Доверието отново присъства", отсече АсенЗавърналият се в Левски Асен Букарев разкри, че отношенията му със собственика на клуба Спас Русев са перфектни и отново има доверие между тях, въпреки коментарите на бившия футболист за "гнилата ябълка". „Всички левскари и цялата общност са много обнадеждени. Все пак летвата е вдигната високо и от нас зависи да я държим там. Не искам да коментирам Делио Роси. Работата със Славиша Стоянович е перфектна. Прекрасен човек в личен план и много добър специалист“, коментира Букарев пред Канал 3.
"Няма смисъл да коментираме селекцията. Ще видим в бъдеще дали тя е успешна. Ние сме доволни, имаме много добри играчи, които се стараят максимално", допълни Букарев, който тази зима напусна Левски с думите "лъскаме една ябълка отвън, а тя е гнила отвътре"."Промени се това, че сега съм на друга длъжност. На терена съм, където мога да бъда много по-ефективен и ефикасен. Дали е имало някакво неразбирателство или скандал между мен и Спас Русев? Нека тези неща да ги коментира собственикът, ако има желание. В момента се разбираме чудесно и мисля, че и двамата разбрахме, че много от нещата, които са се случвали в клуба е можело да бъдат по друг начин. Аз имах своите причини да си тръгна. Доверието отново присъства, всичко е нормално и Левски ще върви по същия успешен начин. Доколкото позицията, на която бях преди - тя вече е в миналото.""Все още не мислим за мача с ЦСКА. Гледаме мач за мач, стъпка по стъпка. Левски винаги мисли за шампионска титла и според класирането в момента е нормално да мислим точно за това. Важното е да останем спокойни и да не слагаме тигана преди да сме уловили рибата, защото има още много мачове и няма смисъл да се фокусираме върху далечното бъдеще. Имаме работа за вършене. В сегашния формат на първенството конкуренцията е много сериозна, интрига има и ще бъде интересно, защото виждате, че отборите са близо по точки в края.“

Прочети още на: https://m.gol.bg/levski/2018-09-08/gnil ... se-obichat
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 08 сеп 2018 08:54

Айде пак на хранилката........ И "фонда" за заплати натежа
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 сеп 2018 13:43

"Да, моето желание беше да се подсилим на две позиции. В този момент най-важното е, че покрихме левия фланг. Имаме достатъчно футболисти, даже прекалено. Не съм свикнал да имам толкова играчи на футболисти. Ще поговорим с клуба да намалим бройката. Много харесвам юношите, българските играчи и желанието ми беше да има повече български играчи. Това не се случи. Имаме това, което имаме. Сега трябва да сме умни. Има добри и перспективни юноши. След мача ще решим какво и как.

Както писах по-рано. НЯМА как да стане с такава голяма група! И, ОЧЕВИДНО, не е Стоянович, дето бил искал ношите да останат.
По-вероятно е, че никой друг не ги иска! Даже ни ги връщат(Кръстев)! Понеже са супермегадзвизди!!! :twisted:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 сеп 2018 18:26

28 човека са наистина много за работа. Поне 8 трябва да отидат на друго място.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”