Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 04 сеп 2018 21:26

Най ми е кеф като почнат някои да хвалят Хибрида!
Същият този, който, напоследък, падна 2 пъти от Копенхаген, от Лудогорец, "спука топката" срещу Ботев и ритна "умрялото кученце" Верея. Те, обаче, се подсилвали с мноооо яки футбалери. А ние дремем!
Само да кажа, че, според мен:
Цветкович, Яблонски, Холмар и Горанов са по-добри от Секулич, Бодуров, Чорбаджийски и Лясков!
НЕ ЗАМЕНЯМ Тиам, Мариани, Нашименто, Вашчук и, дай Боже, Рейш за Малинов, Пинто, Тиаго, Бикел и който е там...
Смятам, че Паулиньо е по-добър от Джеси-Меси, Жоржиньовци и т.н.
Мауридес е по-добър от нашите ЦН
НО...Обертан е поне класа над Космонавта!
Остава всичко това да се реализира на терена! В този ред на мисли, смятам, също така, че Стоянович е по-ценен от Ел Маестро.
Ако някой ще ми дава примери - нека да е с Лудогорец. По съм съгласен... :lol:
ПП. Нападението ни изостава само с 1 гол от Хибрида. С толкова изостава и Костов от "късащия мрежи" чудовищен :mrgreen: Мауридес.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 04 сеп 2018 22:06

Да се обсъжда Мъри сега - с цялото ми уважение към успехите му с нас, но не и за позицията му след това, е провокация, която удря директно в сегашния ни треньор. А като визитка не виждам да отстъпва на Мъри, като поведение досега е по-благовъзпитан от него, като самочувствие и експониране на собственото си его - също далеч по-въздържан и толерантен ... Повтаряхме историята на Левски с Мъри при Роси от началото, сега се повтаря с новия. Да се фиксираш в историята за мене е да се откажеш от действителността, която иска далеч повече ангажираност, отколкото митологизирането на някогашното.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 сеп 2018 22:25

Методито, не е въпросът в това. Ако утре(хипотетично) ръководството реши да махне Славиша, щото Мъри се е съгласил да води отбора, ще стане революция на Герена!
Забележи, че сърбинът не се поддаде на провокацията след мача с Берое, когато го питаха за мнението на оранжевия чурколап Томаш за Левски. Вдигна рамене и каза, че всеки има право на изказ. Което показва, че той не е нито глупак, нито евтина плячка за журналята.
Мен ме притеснява обаче, че този човек е под ужасяващ стрес. Хем да си пази играчите от нападки, хем да си върши работата, хем да се съобразява, че е на ново място и да не осере нещо...
Но е мъжко момче. Спор няма. Не искам да давам прогнози, ама дано е нашият човек, дано!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 сеп 2018 22:33

blue avalanche написа:Най ми е кеф като почнат някои да хвалят Хибрида!
Същият този, който, напоследък, падна 2 пъти от Копенхаген, от Лудогорец, "спука топката" срещу Ботев и ритна "умрялото кученце" Верея. Те, обаче, се подсилвали с мноооо яки футбалери. А ние дремем!
Само да кажа, че, според мен:
Цветкович, Яблонски, Холмар и Горанов са по-добри от Секулич, Бодуров, Чорбаджийски и Лясков!
НЕ ЗАМЕНЯМ Тиам, Мариани, Нашименто, Вашчук и, дай Боже, Рейш за Малинов, Пинто, Тиаго, Бикел и който е там...
Смятам, че Паулиньо е по-добър от Джеси-Меси, Жоржиньовци и т.н.
Мауридес е по-добър от нашите ЦН
НО...Обертан е поне класа над Космонавта!
Остава всичко това да се реализира на терена! В този ред на мисли, смятам, също така, че Стоянович е по-ценен от Ел Маестро.
Ако някой ще ми дава примери - нека да е с Лудогорец. По съм съгласен... :lol:
ПП. Нападението ни изостава само с 1 гол от Хибрида. С толкова изостава и Костов от "късащия мрежи" чудовищен :mrgreen: Мауридес.

Със всичко съм съгласен без сравнението на Обертан с някакъв си там. Да не обиждаме Висшата лига на Англия.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 сеп 2018 22:44

Nuke написа:Ако всеки левскар дава по един лев месечно за отбора, можем да имаме не само Траоре. Ако розовите даваха по толкова, клубът им никога нямаше да фалира. Моите 5 стинки.

Това го приказвам от година-две. Като абонат на различните услуги на Виваком мога да давам месечно за отбора левчета срещу някаква промоцийка или услуга, но няма кой да го направи. В инетрес на истината преди година имаше някакви диплянки с не помня каква уж отстъпка за феновете на Левски. Мацката в офиса ми казва, че трябвало да си извадя документ от окръжния фен клуб. Ще ходя аз в по-големия град да се доказвам пред някакви хлапетии, че съм Левскар. Айсектир, бе!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 04 сеп 2018 22:50

Що пак се започва във форуна тази драма с хасковския каун, бре? Тамън се закрепи отбора и змиите отново наизлязоха!
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 04 сеп 2018 23:09

sin4ec написа:Методито, не е въпросът в това. Ако утре(хипотетично) ръководството реши да махне Славиша, щото Мъри се е съгласил да води отбора, ще стане революция на Герена!
Забележи, че сърбинът не се поддаде на провокацията след мача с Берое, когато го питаха за мнението на оранжевия чурколап Томаш за Левски. Вдигна рамене и каза, че всеки има право на изказ. Което показва, че той не е нито глупак, нито евтина плячка за журналята.
Мен ме притеснява обаче, че този човек е под ужасяващ стрес. Хем да си пази играчите от нападки, хем да си върши работата, хем да се съобразява, че е на ново място и да не осере нещо...
Но е мъжко момче. Спор няма. Не искам да давам прогнози, ама дано е нашият човек, дано!

Само смени комунистическото "ДАНО" с "Дай Боже" и да вярваме!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 сеп 2018 23:17

Sardukar написа:Само смени комунистическото "ДАНО" с "Дай Боже" и да вярваме!

За Левски всичко сменям, освен вярата. :)
В "дано" няма нищо комунистическо. " Дано" е колебанието. То е Надеждата.
А е ясно за всеки, че без Божията помощ нищо не става.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 сеп 2018 23:33

Айде, тука изтрещяхте вече...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 сеп 2018 23:40

Serafim написа:Айде, тука изтрещяхте вече...

:lol: :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”