eMs1 написа:До вчера викахте ББПП на стадиона, днес вече е "Благодарим Ви г-н Борисов", пеехте "Велбъжд, Локо, Юве...кои сте всъщност вие ...", днес се чупите да ни давате за пример същият отбор, миналото лято слагахте черепи за аватари и приветствахте "г-н Божков", днес бил говедото, маша на Пеевски (това ми е любимото), до преди няколко месеца ходехте да викате за "кирливото АД" и не ви пречеше, че е в несъстоятелсност, но все пак ползва базите и стадиона, днес (не точно днес, но последните дни) пишехте декларации да се прекрати договора, даже официално вашия представляващ Трифон Попов (който е на тази си позиция от 01.10.2008 г., някакви асоциации??) си "поиска" стадиона и базите и ви му пригласяхте и т.н. и т.н. Как да ви нарече човек? 
В крайна сметка, честито ви, дано сте щастливи с проекта на ГГ, проект в който налива 20 години и му е през !@*%$ за вас или ЦСКА, просто искаше да се разрастне и да се махне от село, най-накрая уцели момента и с упоритата ви подкрепа, без която нямаше да постигне нищо, поне на местно ниво успя, докра си Литекс в Борисовата градина, даже ви накара и ЦСКА да му казвате. Това, че БФС с половин уста му казаха, че все пак си е Литекс и има 4 титли ще отшуми съвсем скоро, някой ще се обади, ще се наредят нещата, както всичко друго в нашата мила родина.
Въпреки всичко, все още има някакъв минимален шанс да направи нещо по въпроса с ЦСКА, но понеже ще е свързано с пари, а и с оглед на подкрепата която вече е получил, само със сменянето на едно име, дълбоко се съмнявам, че ще направи нещо.
Та остава само един въпрос, международен, но по него тепърва предстои да видим какво ще стане.
За мен ЦСКА е към края си, почти умря, ако нещата останат като към момента, просто отборът, от който съм бил "от дете", над 30 години си заминава, но пък живота продължава. Губил съм и по-значими "неща" в живота си, ще го преживея.
Все пак, здраве и успех на всички!
Ти като си ходил на мачове,заради  АД -то ли си го правил и скандирал БУСТАТ-а му 

Относно Черепа или Ганчев или който и да е собственик-по делата им ще ги познаеме,кой е по-подходящият !Единия вече му се „насладихме“,както и на всички останали до сега и след като ГГ няма алтернатива,ще чакаме да видиме какви ще са неговите дела и след това да коментираме!За сега за мене ,той е човекът ,който остави Клуба на повърхността,след унижението „В“ група и на всичкото отгоре този издържан от него отбор,спечели Купата на България 

Повече от това -берекет вересим!