Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот bubka » 14 апр 2022 20:49

CSKA69 написа:Ако Алан Пардю наистина стане треньор на ЦСКА, това ще е първият истински треньор, който Ганчев назначава откакто пое управлението.. ВСИЧКИ останали, включително и клубните легенди Любо Пенев и Стойчо Младенов бяха измислени герои! За Младенов съм казал почти всичко, няма да се повтарям колко нелицеприятна треньорска фигура е той за мен, от Любо можеше да излезне треньор, ако не беше потресаващия му характер на класически селски бек, останалите назначения бяха на аматьори..

Дано само чужденците в отбора не са прихванали прекалено много балкански манталитет. Западните треньори обикновено прилагат прекалено голяма доза строгост и диспиплина, която е нещо нормално при тях, но у нас играчите са свикнали да има и малко лакардийка, малко чики-рики и айлякуване и строги режими трудно им понасят. Най-добрият вариант за българските отбори е класен треньор от сръбската школа (но не прекалено антика като Люпко), тъй като те имат добра тактическа подготовка и в същото време са наясно с балканския манталитет, при който най-добри резултати се получават когато от време на време му отпускаш края.

Положително е, че Алън Пардю е наясно с атмосферата в отбора.
Последна промяна от bubka на 14 апр 2022 20:55, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

goshev
Контакти:

Re: !

Мнениеот goshev » 14 апр 2022 22:54

Drunken_Master написа:
MASTER_COOL написа:Стойчо този път няма никакви оправдания. Наигра се много сериозно. Лично за мен постъпката му е доста страхлива и не приляга за достоен мъж !

Сериозно ? Да разчиташ на играчи, които никога не си желал ? Това не е ли доста сериозно оправдание ? А кое щеше да бъде достойно, да завърти още 2-3 загуби и чак тогава да си замине ?

За съжаление и аз трябваше да разчитам на треньор, който никога не съм желал за да се угоди на най-неграмотната и талибанска паплач в агитката.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 14 апр 2022 22:59

bubka написа:
CSKA69 написа:Ако Алан Пардю наистина стане треньор на ЦСКА, това ще е първият истински треньор, който Ганчев назначава откакто пое управлението.. ВСИЧКИ останали, включително и клубните легенди Любо Пенев и Стойчо Младенов бяха измислени герои! За Младенов съм казал почти всичко, няма да се повтарям колко нелицеприятна треньорска фигура е той за мен, от Любо можеше да излезне треньор, ако не беше потресаващия му характер на класически селски бек, останалите назначения бяха на аматьори..

Дано само чужденците в отбора не са прихванали прекалено много балкански манталитет. Западните треньори обикновено прилагат прекалено голяма доза строгост и диспиплина, която е нещо нормално при тях, но у нас играчите са свикнали да има и малко лакардийка, малко чики-рики и айлякуване и строги режими трудно им понасят. Най-добрият вариант за българските отбори е класен треньор от сръбската школа (но не прекалено антика като Люпко), тъй като те имат добра тактическа подготовка и в същото време са наясно с балканския манталитет, при който най-добри резултати се получават когато от време на време му отпускаш края.

Положително е, че Алън Пардю е наясно с атмосферата в отбора.

То почти нямаме нашенци, ама както казваш да не са прихванали вече и ненашенците.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 16 апр 2022 15:05

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Gotzev.88
Контакти:

Re: !

Мнениеот Gotzev.88 » 16 апр 2022 16:11

Drunken_Master написа:https://sportal.bg/news-2022041611314065944

Потрес! Ще открадна по-горен пост, просто не намирам свои по-подходящи думи. (За съжаление и аз трябваше да разчитам на треньор, който никога не съм желал за да се угоди на) най-неграмотната и талибанска паплач в агитката. Може да си го изгоним вика и да си фалираме и тва е.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 апр 2022 18:48

Споко, нека джудже се махне ЦИВИЛИЗОВАНО, без селски номера, хора за нас има. Предполагам лятото ще изчака парите от уефа, ще продаде квото има за продаване и към Ловеч.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 18 апр 2022 11:31

Добре дали ако случайно вземем купата (Сезам) Разпопов ще ни я връчи пед 20 000 синя паплач :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 апр 2022 12:00

gihuelo написа:Добре дали ако случайно вземем купата (Сезам) Разпопов ще ни я връчи пед 20 000 синя паплач :)

От БФС обикновено пращат Михаил Касабов, който единствен има що годе уважението на феновете.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 апр 2022 13:28

gihuelo написа:Добре дали ако случайно вземем купата (Сезам) Разпопов ще ни я връчи пед 20 000 синя паплач :)

аз имам едно лошо усещане за тая купа...
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”