Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 19 фев 2022 09:10

Dust написа:Боровата гора трябва да бъде изтребена тотално и навсякъде. Тя е вредна. Там където се залеси с бор, след 2-3 години изчезва водата.

Само дето след изсичането на боровата гора мястото не бе резалесено с широколистни дървета. Вместо да имаме гора, бе построен стадион. :mrgreen:
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 фев 2022 12:40

Дори и не става ясно къде са отсечени тези борове
Разгледах подробно района, снимките са актуални https://www.google.bg/maps/place/%D0%A1 ... d23.363421
От това, което чета стадиона е построен доста преди тези борове да се изсекът, а те ако пречат, пречат на помощно игрище.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 фев 2022 17:46

Аз тази снимка, която показва нищо отдавна я видях. Също така и в статията пише, че дърветата са до помощно игрище, а не до основния терен.
Дори от сателит не се вижда, къде са рязани тези борове.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 фев 2022 17:52

Dust написа:Аз тази снимка, която показва нищо отдавна я видях. Също така и в статията пише, че дърветата са до помощно игрище, а не до основния терен.
Дори от сателит не се вижда, къде са рязани тези борове.

Адвокате, какво значение има дали иде реч за помощно или основно игрище? Важен е фактът на отсичане на значителен брой здрави дървета, при това за футболни цели.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 фев 2022 17:55

Не съм адвокат на никой и не мисля и да бъда, няма ли най сетне да покажеш на мястото на тези отсечени борове, какво е построено?
Къде бяха зелените динамовци, към които мога да причисля и теб?

Не е срамно човек да напише някоя небивалица, срамно е да я прикрива.
Като ми посочиш ЕДНО мнение, в което да пиша за дървета, храсти, тръни и подобни в Борисовата градина заповядай отново.
Винаги съм твърдял, че всичко, което е на територията на стадиона в парка трябва да се почисти, облагороди и посади отново, тъй като това са саморясляци.
Изображение
Пийни си лекарства и се успокой малко

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 фев 2022 18:08

Dust написа:Не съм адвокат на никой и не мисля и да бъда, няма ли най сетне да покажеш на мястото на тези отсечени борове, какво е построено?

Не е задължително нещо да е построено на мястото на отсечените дървета, което всъщност е по-лошо, ако беше построено. Значи са ги отсекли за да им е по-комфортно, просторно, може би да не е сенчесто, затъмнено. Ей тъй за кеф.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 фев 2022 18:17

Там около стадиона на в Бистрица парк ли е?
Майстор си на свободните съчинение.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 фев 2022 18:30

Dust написа:Там около стадиона на в Бистрица парк ли е?
Майстор си на свободните съчинение.

Ти си майстор на свободните съчинения.
Ето, виж по-стари снимки на изсечените дървета, които са се намирали в пределите на спортния комплекс Витоша, между игрищата.

https://www.clubz.bg/81988-sech_na_boro ... _bistritsa

На теб даже не ти направи впечатление, че е сечени бели борчета, напълно здрави. Доста двулично отношение.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 фев 2022 18:39

Отново ще попитам, каква е причината за махането на тези борове?
Не ми вменявай твои желания. Вече споделих мнението касаещо сеч на определени места.
Идеално се вижда, че в момента там няма нищо построено.
Питам те последно, ТИ МОЖЕШ ЛИ ДА ЧЕТЕШ и ако да, защо го правиш избирателно?
Бял, черен бор е все тая. Боровата гора, колкото по-малко, толкова по-добре.

Няколко мнение по-нагоре отново съм споделил личното ми мнение касаещо стадиона в Борисовата градина.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 фев 2022 18:45

Dust написа:Отново ще попитам, каква е причината за махането на тези борове?
Не ми вменявай твои желания. Вече споделих мнението касаещо сеч на определени места.
Идеално се вижда, че в момента там няма нищо построено.
Питам те последно, ТИ МОЖЕШ ЛИ ДА ЧЕТЕШ и ако да, защо го правиш избирателно?

Няколко мнение по-нагоре отново съм споделил личното ми мнение касаещо стадиона в Борисовата градина.

Какво значение има причината? Изсечена е борова горичка в пределите на спортния комплекс Витоша, пречела им е вероятно. Но типично по адвокатски гледаш да се измъкнеш, да назовеш черното бяло. Ясен си ми като бял ден, прочетен вестник.

Върни се в “ЦСКА”