Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: За или против наказания за хванатите с допинг?

Мнениеот Old_death » 15 яну 2012 19:32

Янис Зику написа:Трябва да има наказания. Едно, че хванатите не са кой знае какво и можем да им намерим заместници, другото което е, че сините келеши ще започнат да пищят, както го правят и за най-малкото нещо. Кокала си го каза, не само в ЦСКА се използва допинг, а масово в цяла България.

Единственото решение,при което сините няма да пищят е закриването на ЦСКА.При всяко друго решение ще има син рев до небесата.Аз съм за наказание на виновниците според точките на правилника,независимо дали това са играчите,докторът или управата на клубът.Крайно време е тия в БФС да се съберат и да си прегледат правилника.Не може да заложиш наказание на клубът при повече от двама уличени на мач и да взимаш проби само от двама човека.Така залагаш по правилник не възможността за наказание на клубът!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 яну 2012 19:35

B__A__N__DA__TA написа:Гледам ,че има двама в анкетата, които не могат да определят.. :mrgreen: ,бас държа,че са левскари :mrgreen:

Единия от тия двамата съм аз.Вече казах,че трябва да бъдат наказани виновниците,но не зная дали виновните са уличените футболисти.Всички тия теми и медиен шум имат замисъла само да се ескалира напрежение,да се демонстрира някакъв обществен отзвук с цел оказване на максимален натиск при взимане на някакво решение.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

mitaka81
Контакти:

Мнениеот mitaka81 » 15 яну 2012 19:46

Трябва да има наказания защото дават лош пример на младите

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 15 яну 2012 19:49

Old_death написа:
B__A__N__DA__TA написа:Гледам ,че има двама в анкетата, които не могат да определят.. :mrgreen: ,бас държа,че са левскари :mrgreen:

Единия от тия двамата съм аз.Вече казах,че трябва да бъдат наказани виновниците,но не зная дали виновните са уличените футболисти.Всички тия теми и медиен шум имат замисъла само да се ескалира напрежение,да се демонстрира някакъв обществен отзвук с цел оказване на максимален натиск при взимане на някакво решение.

:mrgreen: Ей левскар :lol: .Това не прави само на теб впечатление.Ще проверя, но мисля,че тези дни станаха едни случки в Перник, някои хора се изказваха от разни трибуни, скандално се изказваха, а тук нищо :? , ако Дуци беше казал, това, дето Боко го изтърси, считай,че ще го изгонят с декрет от България..Такива ми ти работи ;)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 15 яну 2012 19:51

На мен друго ми направи впечатление: защо след като само докторът е виновен,никой от ЦСКА не каза " Ще го съдим за нанесени еди какви си щети на клуба и на играчите",никъде в никоя медия не излезна подобно нещо.Явно някои хора в червеното ръководство доста са спекли да не излезе цялата истина ,иначе щяха да си търсят правата в съда.Да не би доктор Крайнов да си отвори устата,че май става страшно.Само промитаците с тъмно червени очила тука смятат ,че само той е виновен.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 яну 2012 20:02

fen0212 написа:Не зная кой си решава какви теми да пуска в тоя форум ,но определено тази не е от умните ви решения.Дори рева на наши и ваши няма да промени законовите положения ,така че това е само упражнение по писане .За тези които завират в очите ни цяла страница от един коментар ,ще кажа ,че днес има интервю с един доктор който е бил такъв и в ЦСКА и в Левски и в Славия.Та той казва ,че ЛЕКАРЯТ САМ РЕШАВА КАКВО И КОГА ДА ГО ДАДЕ.НА НЕГО НИКОГА НЕ СА МУ СЕ МЕСИЛИ ШЕФОВЕ И Е НОРМАЛНО ДА Е ИМЕННО ЕДИНСТВЕНО ЛЕКАРЯ ВИНОВЕН . Аз пък ще добавя и нещо от свое име. Доктора каза ,че не е само той виновен .А дали пък не е получил тлъста сумичка която ще му позволи да прежали двугодишното си отстраняване спокойно ,само и само да донесе главоболия на клуба.Смятам че нещата имат по-скоро криминален характер и може би от наказанията ще се разбере,защото и Дуци оня ден го призова ,щом казва че не е сам ,да разкаже всичко на комисията.За жалост това че доктора е виновен не спасява момчетата,но ако има саботаж може да се подходи по друг начин.

Защо ми се струва, че цитираш само това, което ти е изгодно?!Защото въпросният лекар е категоричен, че при такива случаи хванатите играчи го отнасят, независимо дали са знаели или не знаели какво им се дава.Това май не ти е удобно да го цитираш?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 яну 2012 20:05

Кашчей написа:
fen0212 написа:Не зная кой си решава какви теми да пуска в тоя форум ,но определено тази не е от умните ви решения.Дори рева на наши и ваши няма да промени законовите положения ,така че това е само упражнение по писане .За тези които завират в очите ни цяла страница от един коментар ,ще кажа ,че днес има интервю с един доктор който е бил такъв и в ЦСКА и в Левски и в Славия.Та той казва ,че ЛЕКАРЯТ САМ РЕШАВА КАКВО И КОГА ДА ГО ДАДЕ.НА НЕГО НИКОГА НЕ СА МУ СЕ МЕСИЛИ ШЕФОВЕ И Е НОРМАЛНО ДА Е ИМЕННО ЕДИНСТВЕНО ЛЕКАРЯ ВИНОВЕН . Аз пък ще добавя и нещо от свое име. Доктора каза ,че не е само той виновен .А дали пък не е получил тлъста сумичка която ще му позволи да прежали двугодишното си отстраняване спокойно ,само и само да донесе главоболия на клуба.Смятам че нещата имат по-скоро криминален характер и може би от наказанията ще се разбере,защото и Дуци оня ден го призова ,щом казва че не е сам ,да разкаже всичко на комисията.За жалост това че доктора е виновен не спасява момчетата,но ако има саботаж може да се подходи по друг начин.

Защо ми се струва, че цитираш само това, което ти е изгодно?!Защото въпросният лекар е категоричен, че при такива случаи хванатите играчи го отнасят, независимо дали са знаели или не знаели какво им се дава.Това май не ти е удобно да го цитираш?!

Май си пропуснал да прочетеш последното му изречение :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 15 яну 2012 20:09

Кашчей написа:

Дай линк на хората, стига си насаждал лично мнение.Ако почна да пускам различни теми свързани с допинга В ЦСКА, ще си пропуснеш работата по полето.. 8-)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 яну 2012 20:09

Дали няма да е по-добре тази тема да се слее с първородната допинг тема :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 яну 2012 20:11

Не мога да разбера как чрез една тема, събираща мненията на хората ще се ескалира каквото и да е напрежение :) Едва ли от БФС ще си заврат некомпетентните муцуни да ни четат още по-некомпетентните мнения, тъй като не са си направили труда да си четат собствените правилници! Но в едно нещо съм убеден- ние феновете щяхме да измислим къде по-нормални правилници, че да ги разбере всеки един, а не някакви си противоречиви и на майката природата закони. Това е абсурдът в цялата тая история! :lol:

[offtopic]Лека нощ, заблявайте се![/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”