ДЮШ-Левски!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: ДЮШ-Левски!!!!!

Мнениеот futbolqga » 29 юни 2013 21:35

NIKSANA написа:
futbolqga написа:
jujo46487 написа:Някой запознат с нещата в школата за набор 99 ?? Аз 99 на 14 около 172см и 55 кила с ляв крак. Ако се карат някакви проби или има ли някъв шанс да се пробвам там.

Стига да имаш желание да си плащаш няма да имаш проблеми в набор 99. Само че имай предвид, че ако искаш да те взима в групата за мачовете, трябва да плащаш повече от обикновената такса (май беше към стотина лева месечно, иначе е към 40).

жалка история!

Именно. Вече си проличава и в постиженията им - тази година май няма наши юноши шампиони (може и да греша).

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 08 юли 2013 14:48

Новият шеф на детско-юношеската школа на Левски Антони Здравков обяви пред Sportal.bg промените, които ще направи. За нов треньор на юношите до 19 г. е назначен Георги Тодоров. Бившият "син" наставник, който за последно води Етър, заменя Владко Шаламанов. За наставник на 17-годишните пък бе посочен Ангел Славков. Стефан Колев, който през пролетта води Спартак (Плевен), е избран за треньор на юношите до 16 г. Стефан Стайков е новият треньор на вратарите, заемайки мястото на Руслан Михайлов. Братът на президента на БФС Борислав Михайлов стана част от щаба на първия отбор през юни. Помощник-треньорът на Николай Митов - Елин Топузаков, ще осъществява връзката между първия отбор и школата.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 08 юли 2013 16:17

alexveselinov написа:
Новият шеф на детско-юношеската школа на Левски Антони Здравков обяви пред Sportal.bg промените, които ще направи. За нов треньор на юношите до 19 г. е назначен Георги Тодоров. Бившият "син" наставник, който за последно води Етър, заменя Владко Шаламанов. За наставник на 17-годишните пък бе посочен Ангел Славков. Стефан Колев, който през пролетта води Спартак (Плевен), е избран за треньор на юношите до 16 г. Стефан Стайков е новият треньор на вратарите, заемайки мястото на Руслан Михайлов. Братът на президента на БФС Борислав Михайлов стана част от щаба на първия отбор през юни. Помощник-треньорът на Николай Митов - Елин Топузаков, ще осъществява връзката между първия отбор и школата.

Много ми харесват промените! Моите поздравления за Здравков, добра работа е свършил. Само дано отношението на треньорите в първия отбор спрямо нашите юноши да се промени, защото в момента нещата са кошмарни.

Потребителски аватар
Bathory
Контакти:

Мнениеот Bathory » 08 юли 2013 17:09

futbolqga@,тая глупост дето я написа не е вярна,и що изобщо трябваше да насираш темата?
[wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2012/05/article-1336909871271-130fb149000005dc-480197_466x310.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 08 юли 2013 17:31

Bathory написа:futbolqga@,тая глупост дето я написа не е вярна,и що изобщо трябваше да насираш темата?

Сигурен ли си? Да си чукнем една среща в началото на следващия сезон при юношите (да е мач на някой от по-малките) и ще говорим с родителите наоколо, съгласен? Познавам едно 20-30 момчета от тази школа, живея до стадиона - нямаше да говоря, ако не знаех как стоят нещата. И на мен ми е болно, не ме разбирай погрешно. И на мен ми се иска нещата да са както трябва, обаче просто виждам, че нещата не са така и няма как да летя в облаците...

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 08 юли 2013 19:06

Сега ако някой се оплаче, че юношите не са подготвени за първия отбор...
Треньори на отборите на ПФК „Левски”
Елитна юношеска U-19 (набор 1995 г.) - Георги Тодоров
Юноши старша „Б” (1996 г.) – Владко Шаламанов
Елитна юношеска U-17 (1997 г.) – Ангел Славков

п.п. В Левски-Раковски са върнали Бисер Хаздай за Юноши младша „А” (1997 г.). :(
...

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 09 юли 2013 12:43

Децата бягат от Раковски, терена е изключително лош. Треньорите и на Раковски, и на Герена са слаби!
Батков не извадил 400 000 за терени, за да направят сектор А. Това казва всичко за управлението в любимият ни клуб!
За тези заплати, които ги дават от години, можеха да се инвестират в ДЮШ, да излязат играчи с далеч по-малки заплати, че и трансферна сума да докарат в клуба. Не виждам полза от някакви играчи, които идват за маса пари и после едва ги гоним...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 10 юли 2013 16:14

Новият шеф в детско-юношеската школа на Левски Тони Здравков коментира първите си впечатления от работата в академията на „сините“. Бившият треньор на първия отбор, Калиакра и Ботев Враца бе любезен да говори пред Гонг и за промените в треньорския състав в школата.
„До този момент работихме предимно по организационни неща. Вече трети ден двете ни елитни групи започнаха тренировки. Набор 98 също тренира, защото се готви за Световното клубно първенство в Швеция. На този етап съм много доволен от хората, които успяхме да привлечем в треньорския състав на школата. Георги Тодоров, Ангел Славков и Стефан Колев са много опитни треньори, които имат добро реноме. Това са хора с достойнство, които могат да вдъхнат увереност на младите ни футболисти. Това са хора, които могат да ги научат, да научат отборите ни да имат стил“, сподели Здравков.
„Вкарването на млади футболисти в първия отбор е процес, който изисква време. Правенето на отбор в професионалния футбол е много по-лесно. Събираш 16-18 човека, които са по-научени, след месец и половина може да има резултат. В школата трябва да предадеш на младите футболисти начина на игра. Трябва да ги обучиш. Трябва да подобрят много индивидуалните си качества. Става въпрос за техника, физика, скорост. Предполагам, че в близките година и половина – две, трябва да се появят 4-5 човека, които да са готови за първия отбор“, продължи шефът на ДЮШ в Левски.
„Не съм запознат как стоят нещата с новия спонсор, но със сигурност, ако има такъв, ще има подобрения в целия ни клуб. Убеден съм, че ако това се случи, базата ни няма само да се подобри, а ще се и разшири. В момента школата разполага изцяло с терена, който е с изкуствена настилка. Да, той е на години, но все още върши работа. Ако се намерят допълнителни среща, за да се ремонтира, ще бъде прекрасно. Ползваме и един от тревните терени, който е с по-малки размери и е подходящ за по-младите ни играчи. Имаме разрешение по-големите, които са в елитните групи да тренират почти през цялата година на трева, там ще играят и мачовете си, защото това беше грешка. Те тренираха на изкуствения терен, а после, когато имаха учебни мачове и тренировки с първия отбор се усещаше разликата между изкуствения терен и тревата, която не е малка. На всички е ясно, че много лесно се съгласих да приема предложението от Левски. Не съм на „Герена“ от една или две години. Тук съм израснал, първо като юноша, после като футболист в първия отбор, а и като треньор. Не се замислих много, знам каква е отговорността. Знам, че е различно от треньорската дейност, но това е едно предизвикателство за мен да се докажа и в това поприще“, завърши Тони Здравков.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
vencin
Контакти:

Мнениеот vencin » 16 юли 2013 18:37

Днес в БФС беше изтеглен жребият за двете елитни юношески групи. При родените до 17 години Левски започва сезона с домакинство на Векта (Пловдив), а при родените до 19 години Левски отново е домакин и ще се изправи срещу отбора на Берое (Стара Загора). Любопитно, е че жребия отреди и на двете възрастови групи да гостуват на ЦСКА във втория кръг и да посрещнат отбора на Литекс (Ловеч) в третия кръг.

Ето пълните програми на двете групи, по късно ще бъдат определени точните дати и часове на срещите:
Елитна юношеска група до 19 години

Върни се в “Левски”