honda написа: Много пъти съм давал за пример Динамо(З) без да имат за собственик крупен бизнесмен - общо единствения сериозен бизнес на Златко Мамич е ...Динамо(Загреб) . Но там първите влезли пари не ги вложиха в закупуването на играчи за да може отбора да бъде "конкурентноспособен" ,а ги вложиха в развитие на школата за един период бяха неконкурентноспособни ,после за един период от 15 години не бяха шампиони веднъж( когато Ив.Петев им беше треньор) . Като междувременно в през джобовете на Мамич минаха може би над 1 млрд евро), като отношенията му с властите в Хърватия са много меко казано "много сложни" и в никакъв случай не може да се каже ,че им е любимец. . Никой не ни пречеше на нас и ние да тръгнем по същия път, но ние тръгнахме по друг ,който се оказа грешен и затова сами сме си виновни.
Колкото и да не харесвам настоящото Ръководство на любимия ми Левски , в момента поне имаме нещо като ръководство. Поне се знае ,кой взема решенията . Някой знаеше ли кой взема решенията по времето на Ив.Тонев, Спас Русев, Черепа?
На мен лично не ми е известно да има структура в ,която не е ясно кой взема решенията и крайния резултат да е бил положителен.
Всъщност имахме един подобен пробен период да видим можем ли да се надскочим. Направихме модерен терен , построи се сградата за юношите....... двигател беше един човек.
И кой взема решенията ?
Какво работи Йовов в Левски ?