Лудогорец-Реал Мадрид 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

il4o_iliew
Контакти:

Re: Лудогорец-Реал Мадрид 1.10.2014г.

Мнениеот il4o_iliew » 02 окт 2014 17:43

Някои хора прекаляват с критиките към Лудогорец. Реал били излезли с резерви. Ако Ронадо, Бейл, Касияс, Рамос, Марсело, Модрич са резерви, то не знам кой тогава е титуляр. Реал били излезли все едно на тренировка. Един отбор играе толкова, колкото му позволи противника. Освен това имаше сякаш подценяване от страна на испанците.

И двата гола на Реал бяха нередовни. Първият след изпросена дузпа, чрез симулация, а втория след избутване с ръце на защитник от страна на Бензема. Лудогорец бяха ощетени с криминалната засада в края на мача на Мисиджан и затварянето на очите при нарушението срещу него за неотсъдената дузпа. Аз лично за пръв път в живота си, от както гледам професионален футбол, виждам такава засада. Прекъсване на сто процентово голово положение.

Реално резултатът от мача можеше да е победа, загуба или равен за Лудогорец. Нека не забравяме, че Реал имаха някоко стопроцентови ситуации, които бяха пропуснати. Но това стана заради всеотдайната игра на цялата защита и вратаря. Изключително концентрирани и събрани Лудогорец изнесоха гоям мач. Всякакви опити да се подцени невероятния им мач от разни хора, които са пропити от предразсъдъци и малодушна фенщина, са абсурдни. Лудогорец игра и надигра европейския клубен шампион! Това за мен е неопровержим факт, който ме изненада изключително приятно. Такива мачове като снощния са лъч надежда, че успешен футбол може да се прави и в България!

Колкото до разни хора, които имат наглостта да идват тук и да изтъкват "резила" на последния отбор в групата, без спечелена точка. Как не ви е срам да идвате и да се излагате, щом когато вашия отбор се класира, беше некадърен даже и за спаринг партньор. Отбор боксова круша, който за 6 мача допусна 17 гола и вкара само един. И вместо да си седите тихо и мирно, вие идвате тук и плюете по отбор, който защитава честта на клубния ни футбол по невероятно достоен начин. Начин, който още повече изпъква на фона на мизерното представяне на родните "грандове". То не беше Зимбру, Мура, Иртиш, Тампере, Спартак Търнава, Санкт Пьолтен, Дьош Гьор... Осъзнайте се малко...
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 окт 2014 17:47

Щом Лц е бил по-добър от Реал, значи те са моралните европейски шампиони :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 02 окт 2014 17:50

damyanov1963 написа:Щом Лц е бил по-добър от Реал, значи те са моралните европейски шампиони :)

Не бе, Междузвездни! 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 02 окт 2014 17:58

il4o_iliew написа:Някои хора прекаляват с критиките към Лудогорец. Реал били излезли с резерви. Ако Ронадо, Бейл, Касияс, Рамос, Марсело, Модрич са резерви, то не знам кой тогава е титуляр. Реал били излезли все едно на тренировка. Един отбор играе толкова, колкото му позволи противника. Освен това имаше сякаш подценяване от страна на испанците.

И двата гола на Реал бяха нередовни. Първият след изпросена дузпа, чрез симулация, а втория след избутване с ръце на защитник от страна на Бензема. Лудогорец бяха ощетени с криминалната засада в края на мача на Мисиджан и затварянето на очите при нарушението срещу него за неотсъдената дузпа. Аз лично за пръв път в живота си, от както гледам професионален футбол, виждам такава засада. Прекъсване на сто процентово голово положение.

Реално резултатът от мача можеше да е победа, загуба или равен за Лудогорец. Нека не забравяме, че Реал имаха някоко стопроцентови ситуации, които бяха пропуснати. Но това стана заради всеотдайната игра на цялата защита и вратаря. Изключително концентрирани и събрани Лудогорец изнесоха гоям мач. Всякакви опити да се подцени невероятния им мач от разни хора, които са пропити от предразсъдъци и малодушна фенщина, са абсурдни. Лудогорец игра и надигра европейския клубен шампион! Това за мен е неопровержим факт, който ме изненада изключително приятно. Такива мачове като снощния са лъч надежда, че успешен футбол може да се прави и в България!

Колкото до разни хора, които имат наглостта да идват тук и да изтъкват "резила" на последния отбор в групата, без спечелена точка. Как не ви е срам да идвате и да се излагате, щом когато вашия отбор се класира, беше некадърен даже и за спаринг партньор. Отбор боксова круша, който за 6 мача допусна 17 гола и вкара само един. И вместо да си седите тихо и мирно, вие идвате тук и плюете по отбор, който защитава честта на клубния ни футбол по невероятно достоен начин. Начин, който още повече изпъква на фона на мизерното представяне на родните "грандове". То не беше Зимбру, Мура, Иртиш, Тампере, Спартак Търнава, Санкт Пьолтен, Дьош Гьор... Осъзнайте се малко...

А има ли някъде видео на това избутване на Бензема, тъй като аз никъде не видях. От това което се вижда, защитника пада на два метра от Бензема, та не знам. За това питам за видео, да затвърдим 100 процентно мнение, а не да говорим само без реално да сме видели положението
CHELSEA

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 02 окт 2014 18:15

glarus_ds написа:А има ли някъде видео на това избутване на Бензема, тъй като аз никъде не видях. От това което се вижда, защитника пада на два метра от Бензема, та не знам. За това питам за видео, да затвърдим 100 процентно мнение, а не да говорим само без реално да сме видели положението

Виж на 3:16 тук.
http://gong.bg/bg-football/evrouchastnici/shotlandski-sydiia-spria-poleta-na-orlite-sreshtu-slab-real-299188.
Мисля че по-хубаво повторение трудно може да се намери. Аз самият не мога да дам категорична оценка, но по-скоро има нарушение.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 02 окт 2014 18:19

iliyan написа:
El Commandante написа:.....
Огромната заслуга на Лудогорец и на Домусчиев особено за футбола у нас е че ясно показа как се правят нещата,направо дава наготово работеща рецепта за всички останали,и ние вместо да седим и да си водим записки, търсим маана че немали публика...е затва ни е всичкото на тоя хал-вместо да се съсредоточим в собствените си неща и да бачкаме здраво за да ги стигнем,ние ги плюем че били един файтон хора, може да,толкова са,само че когато моя отбор направи това което направи Лудо,аз чак тогава ше се чувствам в правото си да ги е*авам....

P.S. Бил съм на мачове и на Бернабеу и на Камп Ноу и ако си мислите че там мачовете не са ама ТОЧНО като снощния откъм агитки и че публиката не е в по-голямата си част театрални зрители,начи ви е време за reality check...

Само ,че от тази рецепта няма ползва в БГ футбола.Засега от отборчето на Кирето няма един развит бг футболист.Когато развият някой до ниво , че стане титуляр в национала и играе в голям европейски клуб тогава ще говорим за успешна рецепта.Задай си въпроса след успешната година в ЛЕ защо не продаде нито един футболист на голям отбор , а Литекс а продава а ?! Щом не развиваш и продаваш свои кадри значи нещо е сбъркано.Няма лошо да вземеш играч за без пари и да го продадеш за добри пари , но и това го няма при Кирето.Лудогорец май ще си остане един консуматор и нищо повече.Може да говорим за успешен проект в Литекс - вече продадоха добри играчи в чужбина на сериозни отбори.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Не всички са беэ пари, эа да продават при всяка оферта эа милион.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 02 окт 2014 18:26

doktora25 написа:
glarus_ds написа:А има ли някъде видео на това избутване на Бензема, тъй като аз никъде не видях. От това което се вижда, защитника пада на два метра от Бензема, та не знам. За това питам за видео, да затвърдим 100 процентно мнение, а не да говорим само без реално да сме видели положението

Виж на 3:16 тук.
http://gong.bg/bg-football/evrouchastnici/shotlandski-sydiia-spria-poleta-na-orlite-sreshtu-slab-real-299188.
Мисля че по-хубаво повторение трудно може да се намери. Аз самият не мога да дам категорична оценка, но по-скоро има нарушение.

От това което виждам, сякаш контакта е прекалено лек за фаул, такива контакти има десетки в един мач, но не искам да се наемам да давам категорично мнение ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 02 окт 2014 18:39

Преди да бъде казано всичко трябва да отбележим, че Лудогорец игра добре, дори прекрасно срещу 10-кратния европейски клубен шампион Реал (Мадрид). Лудогорец не се уплаши и скочи на галактическия Реал Мадрид. За това Лудогорец заслужава само добри думи.

Да дойдем на това, заради което днес абсолютно цяла България разбира от футбол. Гмуркач ли е Роналдо, редовно ли е отменено попадението му, има ли дузпа срещу Върджил Мисиджан. Колкото фенове и разбирачи, толкова и различни мнения. Всеки гледа през собствената си призма и очила, дали зелени на Лудогорец, дали други - против българския клуб. Ясно е едно - шотландският съдия Крейг Томсън свири слабо. Свири слабо като цяло, а не срещу Лудогорец или подпирайки Реал Мадрид.

Втората дузпа на Роналдо - обективно погледнато има допир на коляното на Моци в това на португалеца. Истина е и, че Роналдо като изкусен майстор потърси веднага съприкосновението и падна, с което си изпроси дузпата. Въпросът е дали такава дузпа би се свирила срещу Лудогорец в "А" група, например?! Едва ли. Сега разградчани ги боли, защото остават с горчив вкус от съдийството. Те са на страната на слабите и на тези без съдийско лоби в Европа. Връщайки се в България, през последните няколко години обаче много отбори ги болеше по подобен начин. И ЦСКА, и "Ботев" Пловдив няколко пъти, и много други, които търпяха съдийско рамо в полза на Лудогорец. Търпяха Светослав Дяков да не получава червени картони, когато ги заслужава, търпяха да не получат дузпа, когато я има. Търпяха цели 72 мача (повече от два сезона) нито един съдия да не даде дузпа срещу Лудогорец. Сега в Разград виждат какво е, когато, тук ще цитирам разваления български на Марселиньо от снощи, "съдията не помага, това не дузпа".

Да, този път съдията не помага, а дори напротив - леко подпря Реал (Мадрид). Защото колкото дузпа беше второто положение с Роналдо, толкова беше и ситуацията с Върджил Мисиджан. Ако шотландецът даде тази на португалеца, с чиста съвест трябваше да свири и тази на Мисиджан. Но е факт, че не я даде.

Факт е и обаче, че съдийската бригада отмени чист 110%-ов гол на Роналдо, когато бе маркирана засада. Никаква засада, играч на Лудогорец я покрива. В много други случаи Томсън сбърка, давайки пресилени жълти картони за играчи на Лудогорец и не давайки такива за Реал Мадрид, включително за ритник на Роналдо от паднало положение срещу Роман Безяк. От всичко казано дотук излиза, че съдията е бил слаб, но малко пресилени са обвенинията, че едва ли не е отрязал главите на Лудогорец и е бил с фланелка на Реал Мадрид под съдийския си екип.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 02 окт 2014 18:47

Мача телевизионно беше отразен много зле и на доста спорни моменти няма добри повторения.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 02 окт 2014 18:47

[offtopic]
Eminem написа:
niki87 написа:Изображение

Изображение

Изображение

Много глупаво! Какво очаквате, след като капацитета на стадиона е повече от целия Разград ?
А и Разград да е 3 млн., тук е който изпревари. Разбирам стадионите на Левски и ЦСКА да са пълни, ама те са толкова празни и е смешно да им се подигравате. Нали цскари и левскари са милиони ? Къде са тези милиони ? Стадионите са празни, а вие се подигравате на разградчани. Жалка работа.
[/offtopic]

Много сте зле. Феновете на Реал от целия свят са дошли на мача. Имаше и македонски и сръбски знамена също. На Световното в агитката на Колумбия бях видял българско знаме и кво? Като дойде някоя рок група наблизо идват хора от всички близки страни.

Върни се в “Лудогорец”