Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот kartago » 25 апр 2012 00:20

Искам си Акаунта написа:ХАХАХАХАХАХАХАХАХА - и да триете и да не триете , това е положениетооооооооооооооо . Един вицепрезидент на УЕФА - каталунец , втори - турчин , съдия турчин , спонсор на Барса - турските авиолинии , червени картони , дузпи ... Ама не стигаааааа - голове се искат , головееее . Ама те те с плонжове и умиране във въздуха не стават . Все пак оня отгоре забавя , ама не забравя :!:

Миро, има си правила! Радвам се за тебе, но всичко трябва да е с мярка!!! Пък и си има теми за мача,чак цели две, ако ми кажеш по какъв начин е свързано това с всекидневната на "Черноморец"?!.....

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 25 апр 2012 00:30

kartago написа:
Искам си Акаунта написа:ХАХАХАХАХАХАХАХАХА - и да триете и да не триете , това е положениетооооооооооооооо . Един вицепрезидент на УЕФА - каталунец , втори - турчин , съдия турчин , спонсор на Барса - турските авиолинии , червени картони , дузпи ... Ама не стигаааааа - голове се искат , головееее . Ама те те с плонжове и умиране във въздуха не стават . Все пак оня отгоре забавя , ама не забравя :!:

Миро, има си правила! Радвам се за тебе, но всичко трябва да е с мярка!!! Пък и си има теми за мача,чак цели две, ако ми кажеш по какъв начин е свързано това с всекидневната на "Черноморец"?!.....

тази тема не е ли за :
калпазанчо написа:Нека пишем тук за всичко останало, което не намира смисъл в темите за което са предназначени. Напоследък доста оспамваме темите си с разнородни писания. Но пък се заформя голямо шоу и смятам такава тема за нужна във форума. Тя е и за всичко останало извън футбола.

Отделно ... честно казано не се сещам кое от правилата съм нарушил с предното мнение . Освен ако не е нарушение на правилата на форума да наречеш симуланти тези които симулират .

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 25 апр 2012 00:31

Дам и аз си мисля, че тук се пише нещо като СПАМ тема :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 25 апр 2012 00:35

Темата си е написана как се казва! Че някои я правят СПАМ си е отделен въпрос! Миро, не се прави на луд, не ти беше изтрито мнението заради думата "симуланти" а да кажем заради "пожелателните постъпателни движения към долната част на гърба" на симулантите, капиш? Никой още не е отменил добрия тон в този форум! :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 25 апр 2012 00:41

kartago написа:Темата си е написана как се казва! Че някои я правят СПАМ си е отделен въпрос! Миро, не се прави на луд, не ти беше изтрито мнението заради думата "симуланти" а да кажем заради "пожелателните постъпателни движения към долната част на гърба" на симулантите, капиш? Никой още не е отменил добрия тон в този форум! :mrgreen:

ок , признавам си че изплагиатствах добре познатия рефрен за "вратарчето" ... и някои части на тялото му . В този ред на мисли , правилно бях модериран 8-)
п.п Съчувствам на всички подкрепяли Барса ... но справедливостта възтържествува .

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 25 апр 2012 10:22

Искам си Акаунта написа:
kartago написа:Темата си е написана как се казва! Че някои я правят СПАМ си е отделен въпрос! Миро, не се прави на луд, не ти беше изтрито мнението заради думата "симуланти" а да кажем заради "пожелателните постъпателни движения към долната част на гърба" на симулантите, капиш? Никой още не е отменил добрия тон в този форум! :mrgreen:

ок , признавам си че изплагиатствах добре познатия рефрен за "вратарчето" ... и някои части на тялото му . В този ред на мисли , правилно бях модериран 8-)
п.п Съчувствам на всички подкрепяли Барса ... но справедливостта възтържествува .

Хах, значи съчувстваш и на мен :) Какво добро сърце :)
Аз пък съчувствам на всички онези, които познават английския футбол от миналия век. Аз му бях луд фен преди. Този на днешните водещи отбори в Англия няма нищо общо с истината!
Акаунт, кви са били тия мераци към отверстията на вратарчето? На не минаваш от "другата страна" :mrgreen:

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 25 апр 2012 15:13

Ех тоз Миро бре ! Изядохте го ! Вярно, че сте хищници, ама не така яростно. Оставете го да мечтае - няма ли право ?
Поне до полуфинала, финала - бегал. Жалко, че е на техния стадион, но все пак надеждата умира последна. Миро, ще стискам палци за твоите два отбора до край. С теб съм !

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 25 апр 2012 15:26

Прав си Миро ! До колкото разбрах е имало още един червен картон :mrgreen: А уж били и те СИН отбор :mrgreen:

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 25 апр 2012 23:33

Да използвам възможността да честитя рождения ден на Марсио Нуньо и да му пожелая здраве,късмет и нови професионални успехи с Черноморец ;) ;)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 26 апр 2012 00:14

Аз пък да използвам паузата и да кажа на Миро да застава на вратата на дузпите ! Роналдо ще уцели гредата споко Миро !

Върни се в “Черноморец”