Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Eminem » 04 сеп 2024 22:28

Това е самостоятелна политика на държавата тогава. А сега нямаме право на такава в това отношение.

И освен това, положението тогава НЕ може да се сравни с инвазията и с ислямизирането на Европа в момента! И всичко това, с любезното съдействие на ЕС!

Да не говорим, че вече либералите потъпкват и културата на европейците.
Последна промяна от Eminem на 04 сеп 2024 22:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Furious_Monk
Контакти:

Мнениеот Furious_Monk » 04 сеп 2024 22:29

Тия са просто стрехливци... за каква пробаганда става на въпрос, когато се страхуваш от собствената си сянка..търсят нещо различно в сраха си... нищо повече няма от омраза и гняв.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 04 сеп 2024 22:33

Eminem написа:Това е самостоятелна политика на държавата тогава. А сега нямаме право на такава в това отношение.

И освен това, положението тогава НЕ може да се сравни с инвазията и с ислямизирането на Европа в момента! И всичко това, с любезното съдействие на ЕС!
Самостоятелна политика на България през комунизма? Ха-ха-ха. Това беше добро!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 сеп 2024 22:35

Да, СССР е заповядало да приемаме студенти от Африка и виетнамци.

Смешно е да сравняваш инвазията днес, с онова тогава.

България тогава била ли е застрашена от ислямизиране? Днес Е!

Изгонили сме виетнамците, сега имаме ли свободата да изгоним афганистанците и сирийците?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 сеп 2024 22:39

Между другото, специално за виетнамците... никога не съм чувал някаква лоша дума за тях. Единствено онова подмятане за "изчезналите кучета" по това време. Но общо-взето са били добри и кротки хора. 35 000 някъде са били, доколкото си спомням.
Dust написа:За последните 50 години две са датите, на които са се случили хубави неща в държавата, едната е 10.11.1989, а другата 01.01.2007
Благодарение на тези две дати всеки е свободен сам да определя бъдещето си, развитието си, обучението си и т.н

#лоботомия

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 сеп 2024 22:40

Аз пък съм чувал и лоши неща за тях.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 сеп 2024 22:45

Това е от БГ Мама, реших да се поразровичкам, че ми стана любопитно... Излезе ми от Гугъла веднага. Изображение
Познавахме отблизо един виетнамец по онова време.
Там, където работеше майка ми, бяха изпратили виетнамци. Работеха тук, учеха се да ползват машини, добиваха трудови навици. До българин, слагат виетнамец да го учи. И за националния празник, 9.09. хората решили всеки да покани "своя" виетнамец на гости. Да видят български дом, да опитат традиционна храна и т.н. Laughing
И у нас дойде виетнамец. Бо се казваше, другите му имена не помня.Говореше български, макар е завалено.Обясни, че Виетнам имал дългове към България, но държавата не можела да ги плати с пари и затова ги плащаше с човешка сила. Младите хора пък взимаха тук някакво обучение и затова бяха подбрали млади -да работят и да се учат. Беше шокиран от това колко напреднала е България, според неговите представи. Ние имахме телефон у дома, а той никога през живота си не беше говорил по телефон преди да дойде в България. Не знаеше как се набира номер, когато говорил(само веднъж) един негов приятел му набрал номера. Той бил по-напреднал от него, защото живеел в Сайгон, а там американците сложили телефони Laughing Ние имахме ток и постоянно течаща вода, при това топла. За Бо това беше върха на просперитета. Joy Във Виетнам той живеел с баба си, братя и сестри в дървена колиба на колове. Била на колове, за да не могат прекалено много змии да се качват вкъщи.
Научихме, че професията на майка му е военен лекар, а на баща му -войник. Моят баща възрази, че войник не е професия, но бащата бил само такъв, откакто сина го помни, и затова така го представя.Знам, че по някое време ги върнаха във Виетнам. Нямам идея какво са правили после там.

Бая са напреднали от тогава, де...
Изображение
Dust написа:За последните 50 години две са датите, на които са се случили хубави неща в държавата, едната е 10.11.1989, а другата 01.01.2007
Благодарение на тези две дати всеки е свободен сам да определя бъдещето си, развитието си, обучението си и т.н

#лоботомия

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 05 сеп 2024 05:07

Eminem написа:Да, СССР е заповядало да приемаме студенти от Африка и виетнамци.

Смешно е да сравняваш инвазията днес, с онова тогава.

България тогава била ли е застрашена от ислямизиране? Днес Е!

Изгонили сме виетнамците, сега имаме ли свободата да изгоним афганистанците и сирийците?

Ти изобщо помниш какво беше едно време?
Колко мюслита имаше в България? Дали сега са повече, как мислиш?
Помниш ли Разградската автономна република? Помниш ли кога се обяви? Знаеш ли, че в България е имало няколко атентата от мюслита по време на комунизма?

Вместо такива като теб да хленчите, щом сте толкова загрижени, вземете и правете деца. Включете се в своеобразната война на религиите.
Вижте до какви абсурди се стига държави, като Бангладеш например, дето са малки по територия да имат по 174 000 000 население. Филипините 115 000 000, Виетнам 100-а млн.

Правете деца бе. Направете по 10-а чавета от всеки Патриот да видиш как за 50-а години България ще стане 20 млн. и християните ще са мнозинство.

Ама биричката, ракията, цигарките, последните модели чилифоньи са по-важни, нали!?
Гледайте по амнайсе кучета и котки, вместо деца пък чакайте да сте повече.
Имам една бивша съседка...гледа 13 котки и няма деца. 13 бе, 13!!!!!!!!!!!!!!!!
Мой братовчед има 3 кучета и 2 котки и няма деца. Е как да стане да има християни, като винаги има нещо по-важно от това да се гледат деца?

Онзи ден гледам интервю с Батковия синковец. Внасяме хора отвън, за да има кой да работи.
Ами и повече ще се внасят, ако хората продължават да наблягат на домашните любимци, алкохола и цигарите, а не на децата.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 05 сеп 2024 09:54

Eminem написа:Ти сериозен ли? Кой по дяволите да обвини? Кой отвори границите и кой забранява на държавите да имат самостоятелна политика към мигрантите? Кой забранява да се екстрадират афганистанци и сирийци? Кой пропагандира мулти-култи, фалшива толерантност и фалшиви човешки права? Кой им дава помощи? Кой им прикрива престъпленията? Кой не дава дума да се каже срещу тях?

Аз не знам какво се занимавате да му обяснявате на този. Момчето има точно два грама мозък в главата, разделени на две, като единият грам изглежда е в постоянен конфликт с другия, което му създава допълнителни проблеми. Очевидно има абсолютно нулеви познания и визия за случващото се в Европа и по света, камо ли способност да сравнява различни обществени или политически процеси. Той така цяла седмица не може да вдене за масовите стрелби в САЩ (накрая все пак успя де, похвално), не ми се мисли, ако някой тръгне да му обяснява за бездомните там :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 сеп 2024 11:28

rane, ние сме егоисти и мислим само за себе си, и много млади не могат да си представят да си дават спестяванията за деца докато се лишават от охолен живот. След това светът им крив, че нацията се стопява. Аз съжалявам, че поради здравословни причини имам само две деца, а искахме със съпругата ми да имаме минимум три. Да не отваряме пък скоба за кифлите и пиклите как ще си развалят циците, задника, и какво ли не.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Свободна зона”