pomiqrat написа:Полагат се основите на Байерн на Балканите. Всички гереняджии бършат сълзи и духат сополи в тениските си, а петте фена на Лудогорец се преориентират.
Това го слушахме и преди 5-6 години
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
pomiqrat написа:Полагат се основите на Байерн на Балканите. Всички гереняджии бършат сълзи и духат сополи в тениските си, а петте фена на Лудогорец се преориентират.
kubrat написа:То ако няма смяна и в собственика, някъде в началото на пролетният полусезон Стойчо ще бъде сменен от Любо Пенев![]()
bilyaletdinov написа:шивача написа:gihuelo написа:Според мен имаме нов собственик . Скоро и акционерите сигурно ще бъдат сменени , ще остане само Ицо.
И аз така мисля. Ако пък не, това е най-доброто решение на джуджето, да назначи Стойчо Младенов![]()
Отборът ни тази година е шампион
Шивач,
на бутилка хубаво вино, че сте с калъфките
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
soilwork написа:ec4u expert consulting ag от Германия ще аутосорсва ЦСКА. На тях мажоритарен собственик са европейският фонд Silverfleet Capital. Ще имаме нови собственици и още мащабни промени
drvasko98 написа:Моментът е подходящ за Стойчо. Специалитет т му е отпадане от ЕКТ с два равни. Може да напише дисертация по темата.
ugly bug написа:За мен си е страхотна новина.
Стойчо си идва с екипа и взема цялата власт и отговорност.
Няма кой да му пречи и да взема решения през неговата глава.
Най хубаво е че Стойкас вече е далеч.
Като го видех ухилен с анцуга на стадиона и ми се обръщаше корема.
Успех на Стойчо и благодарности към Любо!
Само ЦСКА!
ivan56 написа:delqnski47 написа:Стойката е 100 % аут . Няма как двамата Стойчовци да са на едно място.
Кефя се много на Стойчо Младенов , но както всеки човек, си има тъмна страна . И това са комисионните![]()
Това лично ми го е потвърждавал Манджуков младши . То и заради това го мрази много , по принцип .
Поради тая причина Младенов и Стойкас не се харесват .Няма как и двамата да прибират комисионните![]()
Все пак Стойкас не бий гов. , а Стойчо го прави![]()
Това за комисионните го прави всеки ама всеки един треньор, който работи с чужденци. Гаранция. Естествено със съгласието на футболиста. И доста често виждаме и се чудим, как примерно тоя дърводелец е титуляр, просто трябва да си изиграе определените мачове да вземе бонуса и съответно треньора "неговото"
Но явно ще има промени при вас, май от времето когато беше в Литекс, Младенов беше казал, че никога повече няма да работи с тези хора.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 62 госта