Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА

Мнениеот delqnski47 » 26 юли 2021 11:20

Стойката е 100 % аут . Няма как двамата Стойчовци да са на едно място.
Кефя се много на Стойчо Младенов , но както всеки човек, си има тъмна страна . И това са комисионните :arrow:
Това лично ми го е потвърждавал Манджуков младши . То и заради това го мрази много , по принцип .
Поради тая причина Младенов и Стойкас не се харесват .Няма как и двамата да прибират комисионните :mrgreen:
Все пак Стойкас не бий гов. , а Стойчо го прави :idea: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 юли 2021 11:51

ec4u expert consulting ag от Германия ще аутосорсва ЦСКА. На тях мажоритарен собственик са европейският фонд Silverfleet Capital. Ще имаме нови собственици и още мащабни промени

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 юли 2021 11:53

шивача написа:
gihuelo написа:Според мен имаме нов собственик . Скоро и акционерите сигурно ще бъдат сменени , ще остане само Ицо.

И аз така мисля. Ако пък не, това е най-доброто решение на джуджето, да назначи Стойчо Младенов :!:
Отборът ни тази година е шампион 8-)

Шивач,
на бутилка хубаво вино, че сте с калъфките :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 юли 2021 11:58

delqnski47 написа:Стойката е 100 % аут . Няма как двамата Стойчовци да са на едно място.
Кефя се много на Стойчо Младенов , но както всеки човек, си има тъмна страна . И това са комисионните :arrow:
Това лично ми го е потвърждавал Манджуков младши . То и заради това го мрази много , по принцип .
Поради тая причина Младенов и Стойкас не се харесват .Няма как и двамата да прибират комисионните :mrgreen:
Все пак Стойкас не бий гов. , а Стойчо го прави :idea: :lol:

Това за комисионните го прави всеки ама всеки един треньор, който работи с чужденци. Гаранция. Естествено със съгласието на футболиста. И доста често виждаме и се чудим, как примерно тоя дърводелец е титуляр, просто трябва да си изиграе определените мачове да вземе бонуса и съответно треньора "неговото"
Но явно ще има промени при вас, май от времето когато беше в Литекс, Младенов беше казал, че никога повече няма да работи с тези хора.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 юли 2021 12:12

ivan56 написа:
Това за комисионните го прави всеки ама всеки един треньор\

Само да уточним, всеки в България :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 юли 2021 12:49

Полагат се основите на Байерн на Балканите. Всички гереняджии бършат сълзи и духат сополи в тениските си, а петте фена на Лудогорец се преориентират.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 26 юли 2021 13:04

pomiqrat написа:Полагат се основите на Байерн на Балканите. Всички гереняджии бършат сълзи и духат сополи в тениските си, а петте фена на Лудогорец се преориентират.

Хаха. Мечтай си. А този ви "нов" тренъор ни е абонат, така че това е добра новина за нас ;)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 26 юли 2021 13:05

Ozzimozzi написа:Наистина любопитни промени, при това изглеждат кардинални. Аз също мисля, че се подготвят нещата за смяна на собственика, или поне за влизането на нова силна фигура, която да поеме част от издръжката на клуба.

Dust написа:Преди седмица споделих, че Томаш дебне зад ъгъла, но вече и сянката му се вижда

Греда, галил си грешното кълбо! Оказа се, че сянката не била на Томаш, но нищо, може би следващият път ще уцелиш!

Dsport написаха снощи в 23:50 за смяната на треньора и уйнето реши да се прави на Ванга един час след това , но пак не позна :)

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 26 юли 2021 14:05

gihuelo написа:
Dsport написаха снощи в 23:50 за смяната на треньора и уйнето реши да се прави на Ванга един час след това , но пак не позна :)

Следващия път може и да познае :)
Относно смяната на треньора, нямам нищо против Л.Пенев , но след като са решили да го сменят и то със Стойчо в началото на сезона е добре ( в началото на сезона е по добре, отколкото в средата ). Така ще може Стойчо да прецени играчите и ако не е доволен от някои на зимната пауза да ги махне, ако разбира се клъбът тръгне да работи в правилната посока!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 26 юли 2021 14:31

То ако няма смяна и в собственика, някъде в началото на пролетният полусезон Стойчо ще бъде сменен от Любо Пенев :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”