Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 01 авг 2018 13:09

Мисля, че толкова обезкуражаващо не сме изглеждали от последния престой на Митов. Не виждам как ще се оправим, освен ако Славиша не реже живо месо. И какво значи "пуснал го" за Нашименто? :evil: Ужас. Просто ужас. Аз вярвам обаче, че ако се класираме за първата шестица, може да направим нещо. Много зависи от Славиша. Сега гледам Тошко, втори мач излиза с титулярите на Роси: Белмонт, Кабрал... Мариани веднага получи титулярно място, Гомес отново е в дефанзивния вал. Не знам, но явно Славиша има топки.

А относно суперлативите от италиански медии за Роси... ами, първо той си е италианец. И след това, в последните няколко години ние сме отбор от периферията - борим се за третото място, в Европа сме до първия съперник. Реално, Роси дойде да стане треньор на отбор без амбиции и способности. Самият той се оказа, че се вписва идеално в този профил.

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 01 авг 2018 13:21

koisa написа:
Dedo1948 написа:
gihuelo написа:
Dedo1948 написа:Мач ще си има,Милан идват. Успех!

До тук от три пъти нито един път не позна.
Не се съмнявам в твърде ниската класа на българските журналисти но твоето "май" е доста колебливо понятие.
То за това и не се задържа много време в ръководните органи :)

Май без да искам познах,че все пак Моко са зацапали свещите и мач няма да има,поне не през август. Вдигнах леко нивото на българската журналистика.

Нищо не си познал... :lol: Ти писа за някакво плащане до не знам си колко часа, а то се оказа, че на тази дата Милан предпочитат да играят с Реал за трофей и далеч повече пари.

Нищо не съм познал,но мач на 11 август няма да има с Милан. Факт. А дали са преведени парите до 19 ч,явно не са иначе Милан щеше да дойде. Както и да е,следим тази сага с интерес. Замесените лица са доста ловки играчи и ми е интересно как ще врътнат балъците.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 авг 2018 13:43

Атанас Кабов преподписа своя договор с Левски за още 3 години. Юношата на "сините" парафира контракта днес по обяд в офисите на клуба.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 авг 2018 14:04

Заглавието за нашето крило малко подвежда. От него разбрах така че Паулиньо ще е контузен един месец и чак след това ще започне тренировки, а то всъщност е една седмица и после ще проведе нещо като подготовка. :!:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 01 авг 2018 14:06

Браво.Това е добре,че не изпускаме с лека ръка юношите си.Но в Левски няма да хване ръка.Та го виждам от утре в Арда Кърджали под наем.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2018 14:33

https://topsport.bg/levski/uporitite-fu ... evski.html
Много радва тоя пич.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 авг 2018 14:47

Kris_men2000 написа:Браво.Това е добре,че не изпускаме с лека ръка юношите си.Но в Левски няма да хване ръка.Та го виждам от утре в Арда Кърджали под наем.

От Арда са освободили двама наши. Много ще са били добри :). Кабов пък, ако не бъркам, беше резерва във Враца.. А изявите на Кръстев гледа ли ги?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 авг 2018 14:49

Dedo1948 написа:Нищо не съм познал,но мач на 11 август няма да има с Милан. Факт. А дали са преведени парите до 19 ч,явно не са иначе Милан щеше да дойде. Както и да е,следим тази сага с интерес. Замесените лица са доста ловки играчи и ми е интересно как ще врътнат балъците.

Няма да има мач, но не заради парите, а заради Милан, които предпочитат на тази дата да играят с Реал, вероятно за повече пари и трофей. Щом са заявили готовност да се играе на друга дата, значи не е заради парите "които според теб не са внесени". Ако имаше подписан предварителен договор, нямаше как да стане това!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 авг 2018 14:59

С играчи като Ривалдиньо,Кабрал,Белмонт,Костов, и Белаид няма как да искаш да се бориш за нещо повече от 3-4 място :oops:
Имаме Яблонски,Холмар,Обертан,Паулиньо,Тиам, и Гомес които стават за нас,Горанов,Цветкович,Нашименто,Полачек? Мариани и Буш, от тях може да излезе нещо, другото е пълнеж :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 авг 2018 15:05

mikata написа:С играчи като Ривалдиньо,Кабрал,Белмонт,Костов, и Белаид няма как да искаш да се бориш за нещо повече от 3-4 място :oops:
Имаме Яблонски,Холмар,Обертан,Паулиньо,Тиам, и Гомес които стават за нас,Горанов,Цветкович,Нашименто,Полачек? Мариани и Буш, от тях може да излезе нещо, другото е пълнеж :oops:

Ми те и Литекс имат 12-13 играча и другото е пълнеж.
Даже смятам, че Полачек, Яблонски, Холмар, Горанов и Цветкович, ако са в оптимална форма, превъзхождат Черняускас, Чорбаджийски, Бодуров, Джеферсон и Секулич.

Върни се в “Левски”