Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

SARVI_BG
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА

Мнениеот SARVI_BG » 17 фев 2021 09:45

peliforewer написа:След 1-ви март ще отворят стадионите,сега ако не пълним Армията значи си заслужаваме участта. Освен това трябва да се намерят начини за подпомагане на клуба от феновете, имаме финансово спокойствие до края на сезона, да използваме това време за събиране на средства за съществуването на ЦСКА и след това. Като сме единни, като помагаме на клуба по лесно ще намерим спонсори и дай боже нови собственици.

Заради тъпата фракция билети с цена 50лв секторГ 80лв секторА и150лв ложи без никой гратис.Това е пътя.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 фев 2021 10:42

Добре де каква е логиката тиквата да натиска Гришата точно преди избори да остави отбора(както по назад някой писа). Това за мен е супер безумие, малко ли проблеми си има.
Другото е Гришата да има същите проблеми като Божков и скоро да изчезне по топлите страни и да гледаме други включвания с пура и уиски. Преди време в едно интервю, мисля при Диков нали разправяше как е носил куфарчета с кинти на Бойко от ЦВ.
Но ако има нещо такова, очаквам Гришата да избухне с едно интервю от някоя топла страна.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 17 фев 2021 10:55

peliforewer написа:
Dust написа:Я някой червен да сподели реално, кои са тези Офендърс?
Там Кюстендилеца и Животното към нея ли са?

Защо ти е да знаеш кой какъв е в агитката на ЦСКА, отивай да питаш мозАците кой от коя фракция е в агитката на Левски. Вземи си пуканки и гледай,какво се навираш между шамарите.

Не се напрягай да не отвориш някоя язва.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 17 фев 2021 11:14

ББ, който е пред угрозата да изгуби власта си е шкартирал ГГ от поста ковчежник.
Не е тайна че от доста години ГГ няма реален бизнес, а единствено управлява активите придобити от власта, които бяха прехвърляни на различни бизнесмени / От Митко Събев на Цветан Василев и последно ГГ/ с цел стопанисване и продажбата им - "Петрол", обекти и хотели по черноморието, стадиони, сграден фонд.
Тъй като ГГ се провали при продажбата на основното перо - "Петрол", и има голямата вероятност ББ да се раздели с планираните пари от този актив, явно е сритал задника на благодетеля Ви и реално "царя е останал гол".
Само това може да бъде достойна причина за настоящия театър около развода с любимото хоби!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 фев 2021 11:19

Уйнето да разясни някои действия на бог Гриша. Той е навътре в нещата. Навремето нали имаше нещо подобно в Ловеч след мача с Видзев, господина пак беше обиден. За мен е приключил с парите а и ще има проблеми с аферата с джипките. Явно се опитва да оказва натиск да не го закачат

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 17 фев 2021 11:28

Аз моите отдавна съм ги измислил и приключил и ми е през уйнето, мислете му вие, а изборът не е сложен... или вечни слуги, или по пътя преди 2015г., както казвахте, ГГ с поредния гросмайторски ход.

В декларацията на тази фракция нямаше и думичка за Инджов, той пък от какво е обиден за да си тръгва?
Когато се отказваш от акциите си е хубави да ги предложиш на съдружниците, та в този ред на мисли поканилили са третият съдружник за същото?

Моето лично мнение е ГГ и Инджето да останат, искрено го желая.
Последна промяна от Dust на 17 фев 2021 11:49, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 фев 2021 11:43

А не можеше ли просто на 10ти февруари да направят един брифинг и да кажат, че продават клуба или просто се оттеглят!
Това тяхното е грубо и селско, без значение дали е Гигант Белене, Вихрен Сандански или ЦСКА София!?

Вероятно тази декларация на Офендърс е написана от СС, просто те ще оберат бешкира сега!
Изображение

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 17 фев 2021 12:00

Банда наркомани вероятно по подобие на десетките фракции на Левски, които са шмръкнали нещо по-некачествено и им е дошло на г*за да напишат някаква декларацийка.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 фев 2021 12:23

bubka написа:

Банда наркомани вероятно по подобие на десетките фракции на Левски, които са шмръкнали нещо по-некачествено и им е дошло на г*за да напишат някаква декларацийка.

Събранието обаче било свикано още януари. Още тогава е бил свирен мача.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 фев 2021 12:31

Събрания, акционери.....пълни глупости. Като пленум на БКП. Квото каже шефът това става. Това чистене на дългове също ми е много съмнително като знам как Гришата фалира всичко до което се докосне

Върни се в “ЦСКА”