Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

d.milanov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА

Мнениеот d.milanov » 16 фев 2021 15:15

soilwork написа:На Микренския врътките.....знае се че отдавна има проблеми. Не му е останало много и се опитва да извива ръце. Този път няма да го огрее. И ние няма да възкръснем за втори път. Ще гледаме английски футбол. В живота има много по важни неща от Литекс, джуджето и пародията български футбол

С тая пандемия, криза, убиване на малък и среден бизнес, погазване на човешки права и психика, паразитиране върху съвестните - всичко направено умишлено, обикновеният човек се стреми да оцелява в тези времена. А сега и тоя цирк. Айде няма нужда.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 16 фев 2021 15:17

И аз не вярвам, че декларацията е причината, тя е просто повод. Аз лично ако бях на негово място щях да ни зарежа още 2019 лятото някъде. Ама аз не съм Ганчев и може би и заради това, за съжаление, не съм милионер :lol: Според мен нещо много лошо на пожар се е случило и ще го разберем след години, ако изобщо го разберем. Не изключвам Ганчев просто да няма друг избор, така че не бързам да го обвинявам. Даже не изключвам и в момента да лети към Дубай.
Но за едно критиците му са прави- клубът е по-важен от всеки отделен индивид. Факт. И понеже е наистина така е време да се замислим какво се случи последните няма и 24 часа и какво говори това за клуба:
1. Никой от групата "все НЯКОЙ ще се намери да ни издържа" засега не идва и не виждам откъде ще се пръкне. Не знам за вас, но за мен Ганчев беше максимума мутренско ниво, което мога да понеса :) А за по-малка мутра от него, хем жива, хем на свобода не се сещам у нас към момента.
2. Ако четете из социалните мрежи мнения на фенове... НИТО ЕДИН дори не си и помисля, че е възможно феновете да издържаме и управляваме клуба сами. Ние мразим модела "бащица", но знаем и че друг модел за БГ отбор засега не е измислен. Нещо като демокрацията- има си много кусури, ама засега по-добър модел няма.
3. Легендите се изпокриха- а те носят духа на ЦСКА, те трябва в трудни момента да са най-отпред. Най-малкото да вдъхнат кураж, че всичко ще е наред каквото и да става.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 16 фев 2021 15:34

Акрапа го чакам до часове да обяви че напуска. Следва масова разпродажба на що годе добрите, за да изкараме до май месец. Автобуса ловешките ще си го приберат.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 фев 2021 15:46

CaptainBertorelli написа:Явно смяна на собствеността. Само не разбирам, защо са тези циркове с декларациите :roll:

За да има някакво що-годе "логично" обяснение според мен.
Като гледам нивото на средностатистическия нашенец, само пълен и завършен мазохист може да се занимава с издръжката на футболен клуб в тези условия. Джуджи си има сериозни финансови проблеми от пролетта. Явно разумът е надделял и е разбрал, че на баир лозе повече не му трябва.

Сега е моментът бат' Ицо (като съсобственик) да скочи с някой мексикански телекомуникационен магнат зад гърба и да сцепи мрака :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 фев 2021 15:49

soilwork написа:Акрапа го чакам до часове да обяви че напуска. Следва масова разпродажба на що годе добрите, за да изкараме до май месец. Автобуса ловешките ще си го приберат.

Що? Тоя автобус не го ли купиха ултрасите?
Нали уж поеха ангажимент да събират пари за него?
Докараха ли сумата поне за 2 ароматизатора и една автомивка делукс :?: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 фев 2021 15:53

Пресконференция на Пламен Марков
https://www.facebook.com/watch/live/?v= ... live_video

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 фев 2021 15:53

bubka написа:
danko_sot написа:Майната му, че е продал Соу. Въпросът беше да си вземе поука, да види, че не се прави така и винаги ще има реакции, когато прави нещата по грешния начин . Какво ще стане ако Ливърпул продаде Салах зимата точно преди най-важните мачове или Морати реши да трансферира Лукаку в този период???? ЦСКА ще пребъде и без Ганчев, но без нас, феновете, никога!!!
Не бъдете п....! Той с действията си иска това, но няма да стане. Прав му път!

Ами не е така според мен. Коментирам конкретно за Соу. Защо нямаше такива реакции есента, когато пропадна трансферът във Франция.
В момента реално сме с по-малки шансове за титла, от колкото в деня, когато беше трансферът в Дижон. Към онзи момент бяхме с приблизително равни :roll: , или малко изоставане точки от Лудогорец, а може и да бяхме малко напред от тях, наистина не си спомням точно. След това натрупахме поредицата хиксове и изостанахме.

Значи продаваме го за 3млн. и с по-голям шанс за титла + предстоящи групи - всичко е ОК.
Продаваме го за 4млн.+15% и по-малък шанс за титла и изведнъж ебаси и проблемът :o :shock: . WTF?

Като човек, който не е част и не е близък до тея фракции започвам да си мисля, че зад тях стоят някакви трети интереси, които не са в полза на клуба.

Есента е друго. Сезонът е в началото си, докато сега сме на втората обиколка така да се каже, когато трябва да сме по-бързи и по-силни. Освен това тогава Соу не играеше толкова важна роля, даже аз лично смятах, че ще е по-добре за клуба да го продадем. Беше перфектния момент за продажба.
Ето можеш да сравниш сега реакциите при продажбите на Антов и Санкаре. Някой да е мрънкал????? При все че едно на ръка продава двама твърди титуляри и второ оголва ключови зони-защитата и халфовата линия. Апропо към ден днешен така и не се взеха заместници. 8-)
П. П. И то като ги навържеш нещата, какво излиза!? Ганчев продава, продава... А взима свободни агенти-Кайседо и Варела. Дори и Левски се говори сега, че ще плати 100 бона за новия от Монтана. А те знаете ги колко са богати. Демек това не е много спонтанно решение на ГГ, както го изкарват. Той си знае, но ако така се махне като мишка през задния ход, така и феновете ще го запомним.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 фев 2021 16:25

Red_Neck написа:
soilwork написа:Акрапа го чакам до часове да обяви че напуска. Следва масова разпродажба на що годе добрите, за да изкараме до май месец. Автобуса ловешките ще си го приберат.

Що? Тоя автобус не го ли купиха ултрасите?
Нали уж поеха ангажимент да събират пари за него?
Докараха ли сумата поне за 2 ароматизатора и една автомивка делукс :?: :mrgreen:

57лв
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 фев 2021 16:26

На далавера сме до лятото. 8-) После почваме с юнушките :arrow:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

draziw
Контакти:

Мнениеот draziw » 16 фев 2021 16:32

Ще дойде някой човек преди изборите, то е ясно. Въпросът е кой ще е той

Дано не ни докарат някой руски мафиот и на нас.
Последна промяна от draziw на 16 фев 2021 16:33, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”