Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА

Мнениеот peliforewer » 11 фев 2021 07:54

djd написа:
CaptainBertorelli написа:https://topsport.bg/cska/i-kas-priznava-tsska.html
Според мен, новината е супер! Отмина един, наистина лош период, оптимист съм!

Има разни предположения, че и други бивши футболисти могат да ревнат на ФИФА за пари. Но според мен това ще да са.
Много е важно дали са предявили претенции към старото дружество по време на процедурата по несъстоятелност. Ако не са - ФИФА казва, че са били немарливи в търсенето на правата си и духат супата. Имаше такъв случай от настоящите дела. ФИФА отсъжда в тяхна полза, само ако са претендирали за някакви компенсации и то основателно, но баба Дора ги е резнала в процедурата. КАС общо взето повтаря решението на ДК на ФИФА.
Много хора ще кажат - е оти ручахме жабетата, като пак платихме една торба пари. Според мен Гришата избегна многократно по-големи суми, които със сигурност щяха да бъдат потърсени от бившите собственици например. Неслучайно много хора казваха, че реално дълговете са към 60 млн лв, а не както бяха присъдени към 24 млн.
Но тези 8 млн лева, както и тези сега във ФИФА няма начин как да се избегнат. Те са да кажем за някаква договорена сума с МФ и спортните дългове към футболисти, треньори, служители, мениджъри ...

Първо погледнете източника на информацията, Бисер Тошев и Гонг.Идва началото на сезона и започва да се пише какво ли не за ЦСКА в определени медии, в коментара не се набляга толкова на приемствеността колкото на милионите левове които още трябвало да плаща Ганчев.Второ,сериозно ли мислите че Тошев може да разполага с информация за решение на КАС което уж ще се приема след месец и половина. Трето,не КАС, а Папата да обяви че ЦСКА на Ганчев е правоприемник на фалиралото дружество мозАците пак ще кълнат по медии и форуми.Затова ги слагайте на Дядовия и да си гледаме отбора, колкото повече ги мачкаме толкова по-злобни ще стават.Имаме добър отбор, амбициозен треньор, ръководството си върши работата, остава да си пожелаем един вълшебен сезон. САМО ЦСКА!
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 12 фев 2021 03:58

peliforewer написа:
djd написа:
CaptainBertorelli написа:https://topsport.bg/cska/i-kas-priznava-tsska.html
Според мен, новината е супер! Отмина един, наистина лош период, оптимист съм!

Има разни предположения, че и други бивши футболисти могат да ревнат на ФИФА за пари. Но според мен това ще да са.
Много е важно дали са предявили претенции към старото дружество по време на процедурата по несъстоятелност. Ако не са - ФИФА казва, че са били немарливи в търсенето на правата си и духат супата. Имаше такъв случай от настоящите дела. ФИФА отсъжда в тяхна полза, само ако са претендирали за някакви компенсации и то основателно, но баба Дора ги е резнала в процедурата. КАС общо взето повтаря решението на ДК на ФИФА.
Много хора ще кажат - е оти ручахме жабетата, като пак платихме една торба пари. Според мен Гришата избегна многократно по-големи суми, които със сигурност щяха да бъдат потърсени от бившите собственици например. Неслучайно много хора казваха, че реално дълговете са към 60 млн лв, а не както бяха присъдени към 24 млн.
Но тези 8 млн лева, както и тези сега във ФИФА няма начин как да се избегнат. Те са да кажем за някаква договорена сума с МФ и спортните дългове към футболисти, треньори, служители, мениджъри ...

Първо погледнете източника на информацията, Бисер Тошев и Гонг.Идва началото на сезона и започва да се пише какво ли не за ЦСКА в определени медии, в коментара не се набляга толкова на приемствеността колкото на милионите левове които още трябвало да плаща Ганчев.Второ,сериозно ли мислите че Тошев може да разполага с информация за решение на КАС което уж ще се приема след месец и половина. Трето,не КАС, а Папата да обяви че ЦСКА на Ганчев е правоприемник на фалиралото дружество мозАците пак ще кълнат по медии и форуми.Затова ги слагайте на Дядовия и да си гледаме отбора, колкото повече ги мачкаме толкова по-злобни ще стават.Имаме добър отбор, амбициозен треньор, ръководството си върши работата, остава да си пожелаем един вълшебен сезон. САМО ЦСКА!

Това щях да кажа и аз. Само лаик може да вярва, че КАС ще излезе с решение същия ден. Това няма как да стане. Обикновено им трябва месец преди да се произнесат с мотивирано решение. Да не говорим, че нашите адвокати ако поискат може да отнесат въпроса до българския съд относно предимството на закона ако поискат, тъй като върховенството на закона в България над останалите видове нормативни актове били то и на сдружения с нестопанска цел, каквато е ФИФА е основен принцип в българската правна система. По принцип нито ФИФА, нито КАС би трябвало да отреждат нещо различно от това, което е посочено в нашия закон. В правилника на самата ФИФА си пише също, че с предимство се прилага законодателството на съответната страна, когато се уреждат отношенията футболист-клуб. Същото е и тук и съм леко изненадан, че ФИФА позволява подобни казуси да се разискват. Българския закон ясно е посочил кой, кога и колко ще получи от клуб във фалит. Съда утвърждава сметките и списъците, с което те придобиват законна сила и никой не може да ги промени. Но това е тема за друга дискусия доколко някои от правилата на ФИФА са логични и не чак толкова.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец и контроли 2020/2021

Мнениеот danko_sot » 15 фев 2021 22:05

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев заяви пред ТОПСПОРТ, че той и Юлиян Инджов се оттеглят от клуба.

Становището му явно идва в отговор на позицията на фракция "Офендърс", публикувана по-рано през деня.

Ето какво каза Ганчев пред нашата медия:

"Благодаря на цялата армейска общественост, че беше съпричастна с нашето дело. За всичката им любов към отбора.

Искам да кажа от мое име и името на моя съдружник Инджов, че ние прекратяваме дейността си в ЦСКА.

Желаем успехи на отбора - титла, купа на България и купа от Шампионска лига.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 фев 2021 23:57

Бруно да звъни на Крушата и да се извинява :mrgreen: :mrgreen:

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 16 фев 2021 00:10

Да отварят пак "без цензура",че има много матрял за писане.... :lol: :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 16 фев 2021 00:12

Странното е, че тази новина излиза 2 седмици преди мача срещу Лудогорец. Дали пък не е само да се увеличи напрежението??
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 16 фев 2021 00:17

Дайте да го видим къде Гиганта го казва в прав текст на видеЛо.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 фев 2021 00:41

Това с ФК "Лупи", ще е като детска книжка, ако Гришата реши да се прави на много засегнат.
А всъщност къде е Сашо Томов :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 фев 2021 00:47

ivan56 написа:Това с ФК "Лупи", ще е като детска книжка, ако Гришата реши да се прави на много засегнат.
А всъщност къде е Сашо Томов :mrgreen:

Сутринта бил в БНТ - Социологическите данни показват ясно, че близо 40% от хората, които желаят да гласуват, още не са решили кого ще подкрепят. Това заяви в „Денят започва“ Александър Томов, председател на Движение „Коалиция ЗАЕДНО за промяна“.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 фев 2021 00:59

За съжаление вече няма и от богатите на които да им се занимава с футбол и спорт като цяло :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “ЦСКА”