Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

OBICHAM_BOTEV
Контакти:

Re: Ботве ,та Ботев...

Мнениеот OBICHAM_BOTEV » 29 апр 2009 16:17

PLOVDIV PEE 1912 написа:E тва селяндура колкоото и да му обясняваш няма излизане на глава.От както им направиха еврофутбол по селата всички са червено-сини и много разбират от футбол.

България е селска държава и хората са със селски манталитет. Направих най-голямата си грешка в живота и вече 4 години живея в Голямото село (София). Тука са събрани селяндури от цяла България и си мислят , че футболът е Левски и ЦСКА. И като играем футбол нивото е супер ниско и даже ме учат как да играя футбол !! Представете си каква наглост дошъл селяндур от Стърчипишка Врачанско и ме учи на футбол !!! Аз им отговарям да не ми дават акъл за футбол , щото това е все едно аз да тръгна да уча Пеле и Марадона как да играят футбол. И се дразнят като им говоря за футбол и аз затова вече като чуя ,че някой е селяндур (разбирай че не е от Вечния град ) въобще нищо не му говоря , щото и без това нищо няма да му влезне в тъпата селска кратуна. Пловдив е едно райско кътче в България , където простотията и селянията са в много по-малки размери ,отколкото в останалата България. Аз мислено разделям България на две части. Пловдив и останалата част. Пловдив е Град Държава, КОСМОПОЛИТЕН град , а останалата част е едно безкрайно село.
За мен това е БОТЕВ ПЛОВДИВ ! БОТЕВ ПЛОВДИВ е противоположното на всичко селско , пошло и безочливо в България. А Христолов рано или късно ще си отиде ! И ще бъде заличен от историята , никой не трябва да си спомня въобще ,че този човек е съществувал !! Историята заличава такива мишки и хитреци на дребно и истината винаги побеждава рано или късно ! Успех ,канари !

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Re: Бареков: Ботев е отбор на страданието

Мнениеот terro » 29 апр 2009 16:17

black&white написа:"отборът на гражданите"... Ха-ха-ха :) Ботев е всичко друго, но не и "отборът на гражданите" :) При това не говоря за сегашното състояние на нещата, а за великия тим на Тракия (тогава) от 80-те години, когато, както и сега, привържениците му бяха от Маноле, Цалапица, Крумово и къде ли още не. Е, и от Пловдив, разбира се.

Отборът на Пловдив е един и той е black&white!

Да, това сигурно Сандокан ти го е казал :roll:
Ай стига вече.
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

kupo
Контакти:

Re: Арестуват Христолов и дават Ботев на държавата?

Мнениеот kupo » 29 апр 2009 16:22

Не споря не съм нито юрист счетоводител незнам точно как е просто отворих сайта и видях и по логиката на ЕООД(ООД) което отговаря с дружествения капитал стигнах и до тази логика но и така да е както казваш ти тогава къде са разследващите и не проверят договорите?? и ако се окажат фалшиви.... да си понесе отговорноста за фалшифициранена документи..

kupo
Контакти:

Мнениеот kupo » 29 апр 2009 16:25

Виж сега нито искам нито ми се е искал да разпалвам спорове за софия-пловдив град-село България е една от край до край.Но за съжаление за някой България почва и свършва с табелта "СОФИЯ", а и това се насажда и в хорското мнение - справка БНТ,БТВ,НОВА

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 29 апр 2009 16:44

единственото нещо което има това дружество и струва нещо е лиценза за а група(все още)и емблемата(търговската марка).това което намерих в нета е че когато АД бъде обявено в несъстоятелност това означава ,че се сформира т.н маса на която се компенсират кредиторите.в нашия случай кредитор е държавата и тя не се интересува от клуба следователно в този случай се прави търг на който се продават активите(лиценза и емблемата).

bluesupport
Контакти:

Мнениеот bluesupport » 29 апр 2009 16:58

OBICHAM_BOTEV написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:E тва селяндура колкоото и да му обясняваш няма излизане на глава.От както им направиха еврофутбол по селата всички са червено-сини и много разбират от футбол.

България е селска държава и хората са със селски манталитет. Направих най-голямата си грешка в живота и вече 4 години живея в Голямото село (София). Тука са събрани селяндури от цяла България и си мислят , че футболът е Левски и ЦСКА. И като играем футбол нивото е супер ниско и даже ме учат как да играя футбол !! Представете си каква наглост дошъл селяндур от Стърчипишка Врачанско и ме учи на футбол !!! Аз им отговарям да не ми дават акъл за футбол , щото това е все едно аз да тръгна да уча Пеле и Марадона как да играят футбол. И се дразнят като им говоря за футбол и аз затова вече като чуя ,че някой е селяндур (разбирай че не е от Вечния град ) въобще нищо не му говоря , щото и без това нищо няма да му влезне в тъпата селска кратуна. Пловдив е едно райско кътче в България , където простотията и селянията са в много по-малки размери ,отколкото в останалата България. Аз мислено разделям България на две части. Пловдив и останалата част. Пловдив е Град Държава, КОСМОПОЛИТЕН град , а останалата част е едно безкрайно село.
За мен това е БОТЕВ ПЛОВДИВ ! БОТЕВ ПЛОВДИВ е противоположното на всичко селско , пошло и безочливо в България. А Христолов рано или късно ще си отиде ! И ще бъде заличен от историята , никой не трябва да си спомня въобще ,че този човек е съществувал !! Историята заличава такива мишки и хитреци на дребно и истината винаги побеждава рано или късно ! Успех ,канари !

Много си прав за съжаление, може би 80% от българите са със селски манталитет. Никаква култура, никакво възпитание, живота им се свежда до телевизия планета и някоя кръчма с циганска чалга. Освен това сме и доста крадлив народ, примери колкото искаш за това. Съжалявам ако съм засегнал някой, но по-добре да погледнем истината в очите и всеки да погледне себе си, за да се изкорени простотията поне малко. Относно Ботев, напълно са прави феновете. Чест им прави че не се предават, много хора могат и трябва да се поучат от вас. БРАВО. НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ.

dobermanche
Контакти:

Re: Бареков: Ботев е отбор на страданието

Мнениеот dobermanche » 29 апр 2009 17:10

ако искате може да помолим г-н Бареков да направи докуметален филм за столипиновци-"Локо,отборът на малцинствата".но си задайте въпроса-какви дивиденти би искарал от шепа роми,може би пликче със семки,знам ли...или кило желязо от мангал-парк лайнута...айде нема нужда.със здраве и малко по споко го давайте,Ботев си е жив,и в скоро време пак ще е велик,не берете грижа.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 29 апр 2009 17:21

:!: Много точно казано. ХРИСТОЛОВ - като символ на простотията ,селянията , алчността , крадливостта и наглостта... можеше да се изпльока във всеки един ФК из Родината. Никой град в България не е застрахован от явлението "Христолов" , а мнозина отбори и в момента теглят и патят от подобни екскременти. Но ПЛОВДИВ и градският дух на пловдивчани ,еманация на което са канарите , е място където "христоловщината" изобщо не може да вирее.Затова 10 години водим непрестанна война със СЕЛСКИЯ УРОД , затова стигаме до крайности ,но ще успеем... Затова мнозина селяни от други места и граждани със селски манталитет не могат да разберат войната на жълто-черните , не могат да проумеят жълто-черния Идеал ! Селският би могъл да просъществува вечно на всяко едно място в България без проблеми. Но в Пловдив - не може , дните му на Колежа изтекоха. Селският е вече минало. Достатъчно е много хора да го искат и мислят ,така както го искат и мислят ботевистите , и то е факт. А чисто технически - кога ще го арестуват , кога ще му вземат акциите , кога ще влезе в затвора... - това са подробности за Историята.

gadsvirep

Мнениеот gadsvirep » 29 апр 2009 17:29

Лицензът не може да са продава , за емблемата не знам дали е защитена /като марка например /.

kupo
Контакти:

Мнениеот kupo » 29 апр 2009 17:30

Както и правата на футболистите колкото и бездарни да са те.

Върни се в “Архив”