Левскар подписа с италиански клуб
Чудно как другите забелязват талантите ни, а ние - не

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
DDFC_Supporter написа:Имате ли наблюдения върху вашият юноша Михаел Кисьов, на проби е при нас, споделете мнение
jujo46487 написа:Някой запознат с нещата в школата за набор 99 ?? Аз 99 на 14 около 172см и 55 кила с ляв крак. Ако се карат някакви проби или има ли някъв шанс да се пробвам там.
jujo46487 написа:Някой запознат с нещата в школата за набор 99 ?? Аз 99 на 14 около 172см и 55 кила с ляв крак. Ако се карат някакви проби или има ли някъв шанс да се пробвам там.
futbolqga написа:jujo46487 написа:Някой запознат с нещата в школата за набор 99 ?? Аз 99 на 14 около 172см и 55 кила с ляв крак. Ако се карат някакви проби или има ли някъв шанс да се пробвам там.
Стига да имаш желание да си плащаш няма да имаш проблеми в набор 99. Само че имай предвид, че ако искаш да те взима в групата за мачовете, трябва да плащаш повече от обикновената такса (май беше към стотина лева месечно, иначе е към 40).
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 10 госта