Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Гонзо-футболистът мъж и директора жена!!!

Мнениеот Gonzi_407 » 02 мар 2011 18:18

EthanHuntt написа:Безгранично глупав автор и не по-малко са тези, които го подкрепят. Все едно слушам онзи палячо - боримиров .., който е най-голям откъм устата и .. Левски направи страхотен полусезон начело с Ясен и за едничка точка не излезна от групите на Лига Уефа изпреварвайки Лил - редовен участник в шампионска лига. Влизането на Иво Иванов в онзи мач бе най-доброто решение, което изобщо съществуваше в онзи момент. Така се стекоха обстоятелствата, има и подобни драми във футбола. Ако Мъри беше направил подобни смени в последните минути с/у Бате Борисов .. сега можеше да е повторил успехите си с Левски и с друг тим - Литекс. А треньорски грешки правят и най-големите - смяната на Вия с Кейта с/у Арсенал. Но какво ? - да уволнят Гуардиола ли?
Батков дава доста пари за Левски .. кухите ви тикви не проумяват ли, че всеки нормален, който вади милиони от джоба си е нормално да има думата по някои въпроси. Ясно е, че доста глупави изказвания прави, но кой пък е идеален ... Задържа Гара .. нали всички това искахте от Батков в последните 5 месеца .. ето Гара е още в отбора. Взеха талант на 2010-та, взеха проектонационала Димов, взеха двама чужденци, единия от холандското .. Батков в последните години води правилна трансферна политика, а това е най-важното за един президент. Нека си говори, нека му се смеят на приказките .. но лятото пак ще вземе който му посочат ... Гонзо се раздава за Левски и резултатите вече се виждат. До преди месец всички бяхме на мнение, че вървим по правилния път. И какво загубиха един мач, да със безобразна и безидейна игра. НО ТОВА Е ЕДИН МАЧ БЕ ШМАТКИ. Така че не падайте на нивото на боримиров когото бих определил като женски полов орган, но това всъщност би било доста доблестно определение за него. Айде със здраве. И както се казва .. дръжте си тъпите коментари по форумите!

А като си взел димов и талант номер 1 защо не играят? Кой още търси на божо таланта?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 мар 2011 18:24

Панчаревци и боклукчивите журналя от рода на лекето, към чиято "творба" си постнал линк още не можете да простите на Гонзо, че ви "любеше" в почти всеки мач, включително и със счупена глава! :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 02 мар 2011 18:25, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 02 мар 2011 18:25

А бе вий съвсем изтрещахте ма кви закрити тренировки ма вижте в архива на Гонг от миналия четвъртък къв пасквил има как сте дали подкрепа на отбора на последната тренировка преди дербито, как играчите се били ентусиазирали и прочие глупости тип слагане на Левски от страна на гонг.
Закрити бяха тренировките ви в края на лагера ви в Кипър, но бяхте разкрити щото май тренирахте на плажа, и същата тази медия пускаше пасквили как Гара пори вълните на кипърското море а простите цесекари въртят педали и правят айробика, колко коментари имаше тогава в този форум от вас скъпи ми левскари, че айробиката била гейска работа и прочие глупости пък Левски кви мъжкари били и как с надъхвене от страна на същия този Гонзо дет сега го плюете ще ни смажете.
А попрегледайте малко кво сте говорили и писали цяла зима пък тогава плюйте там където сте близали, защото ТРИТЕ ПИСКЮЛА ДЕТО ВИ ГИ ОКАЧХМЕ МАЛКО ПО РАНО ОТ БАБА МАРТА СА ЗАСЛУГА И НА ВАС И НА КАЗИОННИТЕ МЕДИИ ОБВИВАЩИ ВИ В СИНЯТА МЪГЛА ОТ КОЯТО ОСТАНА САМО ЕДНА СИНЯ ДОБРА ТИШИНА.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 02 мар 2011 18:27

Xanko написа:А бе вий съвсем изтрещахте ма кви закрити тренировки ма вижте в архива на Гонг от миналия четвъртък къв пасквил има как сте дали подкрепа на отбора на последната тренировка преди дербито, как играчите се били ентусиазирали и прочие глупости тип слагане на Левски от страна на гонг.
Закрити бяха тренировките ви в края на лагера ви в Кипър, но бяхте разкрити щото май тренирахте на плажа, и същата тази медия пускаше пасквили как Гара пори вълните на кипърското море а простите цесекари въртят педали и правят айробика, колко коментари имаше тогава в този форум от вас скъпи ми левскари, че айробиката била гейска работа и прочие глупости пък Левски кви мъжкари били и как с надъхвене от страна на същия този Гонзо дет сега го плюете ще ни смажете.
А попрегледайте малко кво сте говорили и писали цяла зима пък тогава плюйте там където сте близали, защото ТРИТЕ ПИСКЮЛА ДЕТО ВИ ГИ ОКАЧХМЕ МАЛКО ПО РАНО ОТ БАБА МАРТА СА ЗАСЛУГА И НА ВАС И НА КАЗИОННИТЕ МЕДИИ ОБВИВАЩИ ВИ В СИНЯТА МЪГЛА ОТ КОЯТО ОСТАНА САМО ЕДНА СИНЯ ДОБРА ТИШИНА.

За всичко си прав ама за тишината.... направо се вмириса! Тишина е да водиш 3:0 на армията и да мълчиш!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

gamaun

Мнениеот gamaun » 02 мар 2011 18:28

Както е тръгнало, задкулисните игрички на и покрай "Левски" като нищо ще съсипят кариерата на един млад и талантлив треньор с основен принос за успехите на отбора през есента.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 мар 2011 18:28

Gonzi_407, Xanko визира тишина след мача до днес, нещо за което и вие дискутирате.
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 мар 2011 18:29

Xanko, много си превъзбуден, душичко. ;) Ако беше малко по-интелигентен и образован щеше да знаеш, че във футбола нещата се обръщат много бързо, а пилците се броят през лятото, но уви .... ти си поредното доказателство, че простотията не ходи по гората. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 02 мар 2011 18:30

Xanko написа:А бе вий съвсем изтрещахте ма кви закрити тренировки ма вижте в архива на Гонг от миналия четвъртък къв пасквил има как сте дали подкрепа на отбора на последната тренировка преди дербито, как играчите се били ентусиазирали и прочие глупости тип слагане на Левски от страна на гонг.

Много ми харесва отношението на цесекарите (в голямата им част) към победата над Левски в събота. Все едно са победили Реал Мадрид, Барселона и Манчестър Юнайтед като гости в групите на Шампионската лига. Абе, пич, какви три пискюла, каква синя мъгла :) :) :) На вас един мустакат глупак ви проми мозъците за 10 години и ви превърна в един селяндурски отбор, за който най-важното нещо на света е да победи градския си съперник. Нали за вас беше важна Европа, какъв Левски, какви пет лева? Ей, много сте смешни. А омразата ви към Гонзо е ясна - 15 гола са множко, да знаеш. Болката минава, но срама остава за цял живот.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

EthanHuntt
Контакти:

Мнениеот EthanHuntt » 02 мар 2011 18:35

nascko написа:Я моля, напомни ми кога и КОЛКО участия има Лил в ШЛ? По-нататък, няма смисъл да те чета...
И недей обижда! Всеки има право на мнение! За твоя справка - погледни колко загуби има отбора в официални мачове под ръководството на Гонзо? Счупи всички рекорди!

три участия в Шампионската лига през 2002, 2005 и 2006 г.
има победа над Манчестър Юнайтед в груповата фаза на турнира с 4:0
друг голям резултат – победа на Сан Сиро в Милано с 0:2
в момента знаеш на кое място са във Франция
сигурно и имаш идея какъв им е бюджета
абе ... вие си знаете, разбирачи, отворихте веднага устите. Аман от измислени фенове, винаги само плюят, искат Левски да мачка всичко наред и на всяка загуба почват да ругаят който в момента е треньор, директор, президент.
Палячовци! А вие какво направихте за Левски, какво повече от Гонзо и Батков ???

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 02 мар 2011 18:47

EthanHuntt написа:
nascko написа:Я моля, напомни ми кога и КОЛКО участия има Лил в ШЛ? По-нататък, няма смисъл да те чета...
И недей обижда! Всеки има право на мнение! За твоя справка - погледни колко загуби има отбора в официални мачове под ръководството на Гонзо? Счупи всички рекорди!

три участия в Шампионската лига през 2002, 2005 и 2006 г.
има победа над Манчестър Юнайтед в груповата фаза на турнира с 4:0
друг голям резултат – победа на Сан Сиро в Милано с 0:2
в момента знаеш на кое място са във Франция
сигурно и имаш идея какъв им е бюджета
абе ... вие си знаете, разбирачи, отворихте веднага устите. Аман от измислени фенове, винаги само плюят, искат Левски да мачка всичко наред и на всяка загуба почват да ругаят който в момента е треньор, директор, президент.
Палячовци! А вие какво направихте за Левски, какво повече от Гонзо и Батков ???

Редовно участие през последните 5 години, разбирам :)
За бюджет какво да говорим, като сме сиромасите на Европа :)
Приказката е за Гонзо, а не за класирането във Франция нали? Като спортно-технически шеф до момента кърти, за съжаление със знак минус. иначе неадекватни изказвания и оптимизъм в бъдеще време колкото искаш :oops:

Върни се в “Архив”