Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Red_Girl
- Контакти:
Re: Наказанието на Левски
Смятам, че е прекалено винаги да се обвиняват феновете за такива инциденти. Наистина често има провокации от тях, но не винаги до такива положение се стига само заради тях. Случая е същия. Фен съм на друг отбор, ама това, което причини полицията на феновете на сините е пълно безумие и тва не се се случва за пръв път. Тва не е никва полиция и не заслужават и една стотинка от парите, които хората плащат. И трябва да им се потърси отговорност, ама както винаги, няма да стане и някои хора ше си затворят очите..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

NOMER14 написа:В България няма полиция, а има милиция.
Ако беше така, нямаше да има такива простотии!!!!!! Аз не помня, когато беше милиция, да е имало подобни свинщини!!! Точно са си полиция!!! По онова време им викахме полицаи и беше страшно обидно за тях!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT
Ето ги невинните жени и деца, полицейският произвол .... не, не, да не си помислете, че те се опитват да удрят полицаите с тези патерици ?!?! Не, те се опитват да ги погалят нежно по каските, но просто с ръце не достигат и затова си помагат с патерици.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Avanti_Ragazzi написа:Аз пак да си питам, понеже нито розовите, нито другите разбирачи отвърнаха нещо? Литекс за колко мача ги наказаха за това, че уцелиха с предмет Ванесата? Колко?
Спри да се излагаш, "ултрасче".
Има си скала за тия неща - първо те предупреждават, после те предупреждават за последен път, на третия те наказват, на четвъртия още по-тежко ..... проблемът при вас е, че вие си изгърмяхне предупрежденията, затова ви наказват все повече и повече. Срещу ЦСКА се бихте с полицаи, срещу Берое метнахте бомбичка по ТВ оператор, оня ден полицаи удряхте ... на вас всеки втори мач ви е ексцесии.
п.п.: разбира се, това е съвсем опростено изнесено, като за "ултраси". Всъщност, нещата се разглеждат според отделните случаи и е възможно директно да те накажат, но обикновено първо се почва с предупрежденията.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Наказанието е справедливо и с тези лумпени така ще е ! Друг е въпросът защо не наказаха Литекс за бутилката ударила вратаря на Берое поне за 3 мача
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Stahlgewitter
- Контакти:
Те да са само Литекс за наказание....
Важното е,че наказаха Левски и че качулките са виновни,другото няма значение.
Как се гледате в огледалото бе?Ако бях на повечето от вас отдавна да съм се застрелял.
Важното е,че наказаха Левски и че качулките са виновни,другото няма значение.
Как се гледате в огледалото бе?Ако бях на повечето от вас отдавна да съм се застрелял.

- storm
- Контакти:
Глупав народ сме и такъв ще си останем...
Отиваш на мач, подкрепяш си отбора, после те бият и ти си виновен ?
Кажете ми какво реално направи публиката в Сектор Б за да предизвика боя на полицаите ?
Бомбичките, димките и качулките не може да са причина, дори и изгорелите 2 седалки...
Отиваш на мач, подкрепяш си отбора, после те бият и ти си виновен ?
Кажете ми какво реално направи публиката в Сектор Б за да предизвика боя на полицаите ?
Бомбичките, димките и качулките не може да са причина, дори и изгорелите 2 седалки...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT
mtaraduda написа:Принципно така наречените стюарди след като виждат, че в Левски няма пари можеха да се откажат от тях за доброто на клуба, а те правят точно обратното - изкарват глоби, за да се види, че като не им се плаща стават зулуми. Ето затова и сектор Б никога повече няма да бъде същият, защото покрай "фирмата", която се занимава с охрана се въртят не малко пари, които вече засягат интереси и се гонят хора за щяло и нещяло.
Няма как да се откажат от парите. Те НЕ са левскари! Те са пиявици, живеят на гърба на клуба. След батков, те са следващият голям виновник за състоянието на клуба!
НКП е тумор за клуба. Подиграват се, че феновете на Лудогорец са платени, а истината е, че точно те са платените фенове.
15 000 +лв. на месец, кафе, автобус, 1лв. от всеки билет...това ако не са платени фенове, не знам какво е.
Едно малцинство живее на гърба на държавата, НКП е като тях.
15 000 +лв. на месец, кафе, автобус, 1лв. от всеки билет...това ако не са платени фенове, не знам какво е.
Едно малцинство живее на гърба на държавата, НКП е като тях.
Всичко е много просто - Който нарушава законите в България да бъде арестуван и съден ако има безспорни доказателства това решава само и единствено съдът !
Полицията защо взима пари - нали има видеонаблюдение -къде са задържаните лица и т.н.
От къде на къде заради 10-20 лумпени ще се наказват 2 000 или 10 000 нормални хора ?
Но никой няма право да лишава хората да ходят на стадиона това е грубо нарушаване на демократичните цености !!!
Полицията защо взима пари - нали има видеонаблюдение -къде са задържаните лица и т.н.
От къде на къде заради 10-20 лумпени ще се наказват 2 000 или 10 000 нормални хора ?
Но никой няма право да лишава хората да ходят на стадиона това е грубо нарушаване на демократичните цености !!!