Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Литекс Ловеч и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Наказанието на Левски

Мнениеот Red_Girl » 26 авг 2014 23:32

Смятам, че е прекалено винаги да се обвиняват феновете за такива инциденти. Наистина често има провокации от тях, но не винаги до такива положение се стига само заради тях. Случая е същия. Фен съм на друг отбор, ама това, което причини полицията на феновете на сините е пълно безумие и тва не се се случва за пръв път. Тва не е никва полиция и не заслужават и една стотинка от парите, които хората плащат. И трябва да им се потърси отговорност, ама както винаги, няма да стане и някои хора ше си затворят очите..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 26 авг 2014 23:34

NOMER14 написа:В България няма полиция, а има милиция.

Ако беше така, нямаше да има такива простотии!!!!!! Аз не помня, когато беше милиция, да е имало подобни свинщини!!! Точно са си полиция!!! По онова време им викахме полицаи и беше страшно обидно за тях!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
1982

Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Мнениеот 1982 » 26 авг 2014 23:37

Ето ги невинните жени и деца, полицейският произвол .... не, не, да не си помислете, че те се опитват да удрят полицаите с тези патерици ?!?! Не, те се опитват да ги погалят нежно по каските, но просто с ръце не достигат и затова си помагат с патерици.

Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 авг 2014 23:45

Avanti_Ragazzi написа:Аз пак да си питам, понеже нито розовите, нито другите разбирачи отвърнаха нещо? Литекс за колко мача ги наказаха за това, че уцелиха с предмет Ванесата? Колко?

Спри да се излагаш, "ултрасче".

Има си скала за тия неща - първо те предупреждават, после те предупреждават за последен път, на третия те наказват, на четвъртия още по-тежко ..... проблемът при вас е, че вие си изгърмяхне предупрежденията, затова ви наказват все повече и повече. Срещу ЦСКА се бихте с полицаи, срещу Берое метнахте бомбичка по ТВ оператор, оня ден полицаи удряхте ... на вас всеки втори мач ви е ексцесии.

п.п.: разбира се, това е съвсем опростено изнесено, като за "ултраси". Всъщност, нещата се разглеждат според отделните случаи и е възможно директно да те накажат, но обикновено първо се почва с предупрежденията.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 26 авг 2014 23:55

Наказанието е справедливо и с тези лумпени така ще е ! Друг е въпросът защо не наказаха Литекс за бутилката ударила вратаря на Берое поне за 3 мача
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 27 авг 2014 00:09

Те да са само Литекс за наказание....
Важното е,че наказаха Левски и че качулките са виновни,другото няма значение.
Как се гледате в огледалото бе?Ако бях на повечето от вас отдавна да съм се застрелял.
Изображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 27 авг 2014 00:41

Глупав народ сме и такъв ще си останем...

Отиваш на мач, подкрепяш си отбора, после те бият и ти си виновен ?

Кажете ми какво реално направи публиката в Сектор Б за да предизвика боя на полицаите ?

Бомбичките, димките и качулките не може да са причина, дори и изгорелите 2 седалки...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Мнениеот Eminem » 27 авг 2014 01:14

mtaraduda написа:Принципно така наречените стюарди след като виждат, че в Левски няма пари можеха да се откажат от тях за доброто на клуба, а те правят точно обратното - изкарват глоби, за да се види, че като не им се плаща стават зулуми. Ето затова и сектор Б никога повече няма да бъде същият, защото покрай "фирмата", която се занимава с охрана се въртят не малко пари, които вече засягат интереси и се гонят хора за щяло и нещяло.

Няма как да се откажат от парите. Те НЕ са левскари! Те са пиявици, живеят на гърба на клуба. След батков, те са следващият голям виновник за състоянието на клуба!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 авг 2014 01:22

НКП е тумор за клуба. Подиграват се, че феновете на Лудогорец са платени, а истината е, че точно те са платените фенове.
15 000 +лв. на месец, кафе, автобус, 1лв. от всеки билет...това ако не са платени фенове, не знам какво е.
Едно малцинство живее на гърба на държавата, НКП е като тях.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 27 авг 2014 04:31

Всичко е много просто - Който нарушава законите в България да бъде арестуван и съден ако има безспорни доказателства това решава само и единствено съдът !
Полицията защо взима пари - нали има видеонаблюдение -къде са задържаните лица и т.н.
От къде на къде заради 10-20 лумпени ще се наказват 2 000 или 10 000 нормални хора ?

Но никой няма право да лишава хората да ходят на стадиона това е грубо нарушаване на демократичните цености !!!

Върни се в “Левски”