ivaka написа:KellyB написа:action66 написа:Господа,това е комплексарско! Когато някой друг направи толкова за имиджа на българския футбол,колкото Кирил Домусчиев направи в последните години,може да се прави на важен.Смешно е когато си в подножието както са софийските отбори в момента,да критикуваш едно съвсем обикновенно мнение.Мнение без грубости и цинизми.Едни селяни подскочиха,но тях си ги знаем от времето когато купуваха титли и после ставаха за смях в Европа.Лудогорец печели с качество и после в Европа е класа.Така че нека си гледаме отборите , а на Лудогорец можем да кажем само едно голямо БРАВО!
И с какво толкова Киро Парахода издигна имиджа на футбола ни? С плюнки, средни пръсти или каратистки прийоми? Навсякъде се прочухме с това!
Айдеее, и тези си повярваха, че са хванали Господ за шлифера!
Аланколу, молко по-леко с това "софийските отбори в подножието"...
Когато елиминирате в ЕКТ Ливърпул или Щутгарт или отстраните Аякс, когато биете Барселона с 5:4, когато стигнете полуфинал в ЕКТ, когато играете в А група 50 или 100 години БЕЗ ДА ИЗПАДНЕТЕ, тогава ми говори ЗА ПОДНОЖИЕ.
Как ти звучи 31 пъти шампиони, от които 12 пъти по ред?
Как ти звучи 26 пъти носители на Купата на България, от които 2 требъла при 3 паралелнто играни турнира?
Това не ти е сегашната Суперкупа в един мач.
Още сте бебета в сравнение с тия горните, затова им казват ГРАНДОВЕ!
И най-важното, КОГАТО ФЕНОВЕТЕ ВИ МИНАТ 5000, ТОГАВА МИ ВАДИ ПРЕТЕНЦИИ!
Гореспоменатите могат да ви накарат да играете домакинските си мачове, КАТО ГОСТИ И ТО САМО С ФЕНОВЕТЕ СИ ОТ ВАШАТА ОКОЛИЯ, БЕЗ ДА СЪБИРАТ ХОРА ОТ СОФИЯ, САМО ИМ ОТПУСНЕТЕ БИЛЕТИ!
Много сте малки още лудогорци...даже Литекс, Ботев и Локо Пд го дават по-леко от Вас.
Много си повярвахте!
Явно написаното от Литекс за г-н Мислителя е напълно вярно, колкото и вулгарно да ми звучеше, като го прочетох.
Това твое изказване само го потвърждава!
Господ първо ти взема акъла, а след това те прави левскар (цесекар)!